Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jedyna Afterglow

mam ją gdzieś

Polecane posty

moja kumpela stała się normalnie nieznośna. Zazdrości mi chyba lepszych ocen czy sama nie wiem czego, ale obraża się codziennie o byle bzdury, fochuje co minutę. Zaczęła traktowac jak śmiecia a sama ma się za Bóg wie kogo...Kiedyś świetnie się rozumiałyśmy, a teraz..krzyczy na mnie na każdym kroku albo kompromituje przy innych:(

Gość moja rada
diagnoza : za duzo czasu spedzacie razem rada: musicie od siebie odpoczac....pewnie dzialasz jej juz na nerwy..ma cie dosc i takim zachowaniem probuje Cie do siebie zniechecic.... moze to minie....

ale o to chodzi, że ja traktuję ją po staremu- tak jak wtedy, gdy byłyśmy naprawdę dobrymi koleżankami. Ona teraz ma faceta i od tej pory rzuca tekstami typu- \"musze umyć jeszcze dziś głowę..no cóż..Ty nie masz takich problemów\":(

Gość kamysia
To przykre, że między wami się nie układa. Powiedz jej, że jej zachowanie ciebie razi, tylko nie przejawiaj agresji, załatw to spokojnie, jeśli nie da się jej zmienić na taką , jaka była zostaw ją, niech wkurza kogoś innego :) nie daj się wykorzystywać, w przyjaźni powinien być szacunek, nie bądź z kimś na siłę, pozdrawiam

Gość kamysia
proszę :)

Gość Nie narzucaj się jej ...
ma faceta i wiadomo, że chce spędzać czas z nim, a ty schodzisz na dalszy plan :-D Takie jest życie, nie masz innych kolezanek ?