Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucony

Spotkanie naturalnej dziewczyny graniczy z cudem

Polecane posty

Gość porzucony

czy tylko ja mam takie spostrzeżenia? może tylko w moim mieście tak jest? a może się mylę?

Gość co znaczy naturalna
dla Ciebie?

Gość porzucony
wyrażająca swoje emocje, uczucia, spontaniczna, nie prowadząca gry z facetem, takich kobiecych gier, to się czuje od samego początku. W sumie ostatnio wydawało mi się że spotkałem naturalne kobiety, po pewnym czasie okazywało się jednak że to chyba była jakaś gra

Gość kjhg
masz na mysli taka z np. nie ogolonymi nogami?

Gość porzucona
mnie dzisiaj zostawił facet, który jak sie okazało tez przez cały czas grał i bawił się moimi uczuciami.. jak widac faceci maja tak samo a kobiety normalne i naturalne są, tylko zawsze trafiają na samych popaprańców

Gość co znaczy naturalna
Mnostwo jest takich kobiet. Widzisz, rzecz polega na tym, ze ludzie prowadza ze soba roznego rodzaju gry i gierki dopoki nie maja zaufania/ nie znaja zbyt dobrze drugiej osoby. W ten sposob chronia sie przed ewentualnym zranieniem. Rzadko kto otwiera sie od samego poczatku. No chyba, ze trafiles na takie kobiety, ktore swiadomie np. nabijaja sie z Ciebie dla zartu (bo sa i takie wariatki):O A co zrobily te babeczki? Bo jakos Cie widac skrzywdzily..

Gość porzucony
dlatego się pytam, może się mylę, może ze mną jest coś nie tak, może wiele dziewczyn jest naturalnymi tylko ja nie umiem się z nimi porozumieć i uważam je za jakie uważam

ja w sposób naturalny wyrażam siebie, nie maluję się bo to koketeria i fałszowanie obrazu, nie stosuję gierek, bo uważam że szacunek do drugiego człowieka tego zabrania, nie manipuluję, nie zmyślam, nie wykorzystuję i nie naciągam.... jestem więc naturalna, i takich jak ja jest pewnie wiele tylko trzeba umieć patrzeć także na te nieumalowane, bez miniówek i obcasów... he, he, a to nie jest proste proszę pana.

Gość porzucony
inna sprawa zaufanie a inna sprawa prowadzenie gier

Gość co znaczy naturalna
gry i zaufanie sa czesto ze soba powiazane. No chyba, ze rzeczywiscie trafiasz na takie pogrywajace modliszki. Widocznie cos Cie w nich fascynuje.

Jestem szczera, zawsze mówię to co myślę, nie lubię owijać w bawełnę ani grać. Nie lubię butów na obcasach, bo bez nich też potrafię być kobieca;) Mogę jeszcze wymieniać, chcesz? I tak się składa, że zawsze przyciągam niewłaściwych Panów, jech...

Gość źle poprostu
szukasz :)

Gość jodka
tak to juz w zyciu jest normwlni dobrzy ludzie zawsze trafiaja na popaprancow, kurde kiedys to sie musi zmienic, jestm cierpliwa, czekam juz10 lat poczekam nastepne 10:o

Gość ..Magda
Zauważ, że wiele dziewczyn (w tym i ja) woli towarzystwo męskie. Uważam, że większość dziewczyn jest fałszywa, zazdrosna, zawistna (nie mówię, że wszystkie!). Ale pamiętaj, że są na świecie cudowne, naturalne kobiety i to da się często wyczuć. W końcu też macie intuicję:) Pozdrawiam.

a moze ty poprostu jestes nastawiony na to, ze kazda z nas jest nienaturalna :> ? bo z tego co wiem, nienaturalne zachowania mozna komus wciskac na poczatku znajomosci. po pewnym czasie wychodzi szydlo z worka ;) a z tego co psizesz, wynika, ze uciebie bylo na odwrot :P

Gość anabel*
wiesz ja tez nie zawsze okazuje co czuje, najpierw musze czuc sie bezpiecznie z kims zeby byc taka szczera. O co konkretnie ci chodzi, o jakie prowadzenie gier, oklamala cie w czyms czy poprpstu nie mowila ciaale o tym co wlasnie czuje?

Gość ola labipozaaaa
spotkanie przystojnego, inteligentnego, wykształconego i ambitnego chłopaka, który by myślał poważnie o życiu, a nie tylko zeby jak najszybciej zaciągnąc dziewczynedo łóżka, graniczy z cudem.

Gość japanka
moj tez prowadzil ze mna gierke ponad rok.a ja szczerze pokazalam mu swoje uczucia.wiec prowadzenie gierek to nie domena jedynie kobiet

Gość ale cuda sie zdarzaja.
jest sporo takich babeczek na tym padole.mysle,ze ja jestem jedna z nich,choc mowiono mi tez,ze drugiej takiej jak ja nie latwo byloby spotkac.wcale sie nie chwale.pozdro.

Gość allelujjaa
bo związkek między kobietą i mężczyzną to gra, a ty leniwy jestes i chciałbys tak kawa na ławę.Zobaczysz dziewczynę, podchodzisz i mówisz, podobasz mi się chętnie się z tobą prześpię, a ona również szczerze odpowie, a i owszem, lub , no nie jestes w moim typie.I ty masz jasnośc i możesz dalej szukać, nie tracisz czasu na zbędne podchody?

nieraz faceci nie potrafia szukac,maja cos nawkladane do mozgow,jakies stereotypy o babeczkach i moga przeoczyc ta jedyna.ja jestem zadbana,umalowana,ale calkiem normalna.ha.

witam aguche ropuche

a gdziez pan porzucony,halo

Problem jest w tym, ze jest masa naturalnych facetow i nie mozna sie zdecydowac na zadnego, gdyz jest ich zbyt wielu. A gdyby znalazl sie taki wlasnie nienaturalny. To moze byloby ciekawiej.

pewnie by bylo,jakis ksieciuniu na reczym koniu,hi hi sa tez tacy,choc pewnie po scisle okreslonym czasie,wychodza z nich ogry.ha.

Gość porzucony
jestem spokojnym facetem, wiesz nie wiem ile wiem o kobietach mysle ze z roku na rok coraz mniej, nastolatkiem nie jestem, mam chyba problem ze sobą, odkad rozstalem sie kazda poznawana dziewczyna nie chce sie pozniej ze mna kontaktowac wiec cos jest ze mną nie tak tylko nie wiem co