Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta25...

biust jak u dziewczynki

Polecane posty

Gość marta25...

czy to normalne mam 25 lat za tydzien wychodze za maz a piersi jeszcze mi nie urosły??sa jak u malej 13latki!mojemu narzyczonemu to nie przezszkadza ale mnie bardzo czy ktos wie dlaczego mi nie urosły ??wszyscy w rodzinie maja C albo nawet D a ja taka deska(:(:(:(:(:(:(

Gość dokładniej prosze
zaburzenia hormonalne może.... z tego co wiem piersi nie rosna jezli ich tkanka nie jest czuła na jakis hormon;/ nie wiem od czego ta " czułośc" zalezy;/

Gość wypraszam sobie
ja już w wieku 11-tu lat nosiłam biustonosz, bo miałam juz rozmiar 70C

Gość rosół z kury
A może tak masz po prostu. Też mam koleżankę , która praktycznie nie ma piersi , jest prawie zupełnie płaska

Gość liluska
rozumiem Cie, ale co ja mam powiedziec mam małe piersi i jestem singlem Ty masz narzeczonego ! ! ! !

Gość rosół z kury
a ja mam duże balony i też wcale nie jestem tym zachwycona , bo ledwie wyjdę do sklepu , od razu pijaczki mi mówią "ej lala fajne masz reflektory"

Gość mamuśkaaaa
a ja miałam rozmiar 70A..zaszłam w ciażę urodziłam dziecko..i teraz nosze 75 C..polecam..troche długo trwa..bolesne..ale działą..aha..i nie karmiłam piersią bo nioe mogłam..wiec cycusie nie sa obwisłe..

Gość jeśli chcecie naturalnie powię
Dziewczyny wejdźcie na stronę www.puderniczka.pl , tam jest forum piersi bez kompleksów, są tam różne metody naturalnego powiększania piersi, masaże, dieta, zioła, ćwiczenia itp

Gość jghjhj
na tym forum co wyzej jest link sa chciaz ludzie ktorzy cos osiagneli a nie gdybnie tak jak na puderniczce "co by bylo gdyby"...

czemu sie martwisz? jak cie facet naprawde kocha, to takie male piersi akceptuje...

Gość ziiizii
ja tez tak mama:)

Niby piersi bez kompleksów, a wszystkie chcą je zmienić :o A piersi po niczym nie urosną. Chyba, że po kuracji hormonalnej (dopóki bierzesz hormony, bo potem maleją), w ciązy, albo jak się przytyje. Albo jak sobie bedziesz robić masaże i wmawiać, że to działa. Wtedy może i nikt nie zauważy, że sa większe, ale Ty się za to dasz zabić. Aha, uważajcie z tymi masażami, żeby sobie nie porozciągać skóry.

Gość wiekszepiersi
Zmiana adrsu forum: www.wiekszepiersi.phorum.pl

Z tego, co wiem to jest taka dolegliwość(bo chorobą to bym tego nie nazwała) jak niedorozwój piersi. W takim wypadku przeprowadza się odpowiednie badania i stwierdza, czy rzeczywiście to jest to o czy mówię. I o ile się orientuję NFZ refunduje(ale tylko w tym przypadku) powiększenie biustu (tak słyszałam, może się to zmieniło Rzadko jednak spotyka się tę dolegliwość

Gość olgga
ja mam 26 i jestem płaska, lekarz-ginekolog powiedział mi, że takie poprostu mam (geny- niekonicznie po mamie, ale np. po praprababci).

Gość lajkoniczeeeek
tez mam malutkier, wydaje mi sie, ze nie rozwinely sie do konca, tez nie mam faceta - jak ktos powyzej i mam straszne kompleksy i wydaje mi sie, ze nikt mnie nie zechce z powodu braku piersi - robilam badania hormonalne i sa w porzadku, wiec dlaczego mam taki maly biust, moja mama ma C, a wszystkie inne kobiety w rodzinie tez duze biusty, a ja mam prawie 30 lat, wiec biust na pewno mi juz nie urosnie!!! nie jestem tez szczuplutka:(

Gość pola26
raz czytałam w książe ze to jet spowodowane nieprawidłowym odżywianiem i trybem życia w okresie dojrzewania płuciowego.