Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onyx

czy znacie przypadek,że testy się mylą...

Polecane posty

Gość onyx

...po 11 dniach zapłodnienia??? chodzi mi te najczulsze, robione nie koniecznie rano?

Witaj ja zrobilam test po 1,5 miwsiaca po ostatnuim stosunku mialm juz okres po nim i po okresie zrobilam ale mialm objay ciazowe i to mocne 1 wyszedl negatywny robilam pre test nie robilam go od rana 2 od rana bobo test (czulszy od pre tesu) wyszedl pozytywny lekarz powiedzial ze w ciazy nie jestem objawy byly nadal 3 test pre test negatywny nie robiony od samego rana negatywny 4 bobo tes nie od raa wyszedl negatywny ciegle nasilone objawy ciazowe 5 test pink test wysedl pozytywny usg pokazalo ze ni ejestem w ciazy lekarz potwierdzil wlasnie dostala kres t e testy moga sie mylic u mnei to byla ledwie co widoczna linia

mój się mylił, wyszło mi dopiero 15 dnia po zapłodnieniu, robiłam też 10 i był negatywny

Gość kutyka
o reeeety!! ja robilam test i to nawet dwa razy i dwa razy mi wyszlo,ze jesten w ciazy.... tylko ze to bylo dawno temu-->jakies dwa lata a dzidziusia nie mam :) wiec nie martw sie bedzie dobrze:):)

Gość do kutyka
naprawde coś takiego Ci się zadzryło?może byc tak ze test wychodzi pozytywnie a ciąży brak?

Gość madga
Ja z testami ciążowymi miałam doczynienia jakieś 2 lata i rok temu. Wyniki były pozytywne a teraz w domciu mam cudnych 1,9m i 9m synków!Ale znów mam pewne obawy i chyba będę musiał zrobić test!Mam nadzieje że tym razem wynik będzie NEGATYWNY!Na razie wystarczy mi dwoje dzieciaszków.Pozdrawiam!!!!