Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Topick Tylko dla dzieczyn

DZIEWCZYNY CO BYSCIE ZROBILY GDYBYSCIE POZNALY MILIONERA!!

Polecane posty

Gość ***mayday***
nie ma, nie ma :( aszkoda

Gość PO co mi taki
Po co mi milioner???

Gdybym się naprawdę zakohała, to bym się z nim związała. O ile tylko bym go lubiła - to pozwalałabym mu się zaprosić po przyjacielsku do jakiejś eleganckiej restauracji albo na przyjęcie w jego willi czy zabrałabym się z nim samolotem do Paryża - ale kasy z niego bym nie ciągnęła.

Gość ja odpowiem
mialam 25 lat i poznalam milionera. zupelnie przypadkiem, w knajpie. siedzialam z kolezankami a on przyszedl tam z kolega i jego zona. zobaczyl mnie, zaproponowal drinka,poprosil o nr tel. odmowilam drinka i tel nie dalam. za to jedna z moich kolezanek dala mu moj tel. zaczal dzwonic, pisac, po 3 miesiacach sie z nim umowilam. wtedy nie wiedzialam, ze to bogacz. nie widzialam ciuchow od armaniego ani rolexa na rece. zakochal sie, byl 7 lat starszy. jednak nie imponowalo mi takie zycie. pracowac bym nie musiala, ani gotowac ani kompletnie nic robic. on mial nawet osobe do prasowania koszul. zerwalam. dzwonil, pisal i blagal o milosc. dzis jestem mezatka i moj maz to normalny facet z normalna pensja. tamten wciaz sie nie ozenil, czesto pisze mi maile i prosi choc o spotkanie. twierdzi, ze ma przeczucie, ze ktoregos dnia bedziemy razem, ze kocha mnie na zawsze. ....