Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinnaaaa

Czy traktuje mnie powaznie ?

Polecane posty

Gość niewinnaaaa

czy facet, kóry traktuje mnie poważnie powiedziałby swojemu kumplowi, że ciagnęłam mulaskę ? Czy raczej zachowałby to dla siebie ? Jak myslicie ? jak wy byscie postapili panowie ? bo chyba nie zalezy mu na mnie skoro tak zrobił

Gość i często niemowlaki
co to "mulaska" ? :D

Gość i przedszkolne
Na 100% powaznie.

Gość niewinnaaaa
* mu laskę :P miało być

Gość i często niemowlaki
jak mulaskę zrobisz jeszcze raz to może zrozumie, że głupio zrobił. sama rozumiesz ;) za pierwszym razem to była nowość, musiał komuś o tym powiedzieć :D

Gość niewinnaaaa
ja powaznie pytam chociaz wiem, że ten temat może i śmieszny, ale juz duzo gorsze były :P więc jak, tylko sie ze mną zabawia czy jest szansa, że czuje cos więcej bo mis ie zdaje, że jakby cos czuł, to trzymałby język za zebami

Gość i często niemowlaki
no, jest szansa, że czuje jak mu robisz laskę, a nawet jest to pewne, że czuje :D ale tak szczerze, masz rację, nic ponad to. :)

Gość niewinnaaaa
moze jakis chuj się wypowie ?

Gość Xmena
a czemu nie miałby Cie traktowac poważnie myslisz, że nie lubi ciągnięcia laski ?? :(

Gość niewinnaaaa
pooomooocyyy... niech ktos normalny sie wypowie

Gość może i lubi ale uczucia brak
:(

Gość a ja uważam że to cham
facet, który opowiada kumplowi, co robi ze swoją dziewczyną to złamas!

Gość niewinnaaaa
ale kobiety tez często opowiadają kolezankom, co robia ze swoimi facetami ...

Gość iałajlowju
ale to inna sprawa. kobiety są solidarne, faceci nie!

hm ciezko jest powiedziec wkocnu ty wiesz najlepiej jaki dla ciebie jest.ja z moim facetem do lozka poszlam bardzi szybko...i wiem ze kiedy kolega zapytal sie go czy spal ze mna juz.odpowiedzial ze \"NIE\" ze to zreszta jego sprawa..:)mysle ze nie powinien opowiadac dookola co z toba robi..co innego zwiezyc sie perzyjacielowi ze poprostu ze soba sypiacie..a co innego powiedziec to w taki sposob ze \"ciagnelas mu laske\".............

Gość niewinnaaaa
no ja nie wiem w jaki sposób on to powiedział ja wiem tylko w jaki sposób jego kolega powiedział to mnie

Gość chcesz powaznie
No to masz ! W przyrodzie musi byc rownowaga - czyli bilans na zero , to podstawa wszystkiego powaznego . Wiec jak najszyciej sprowokuj go do minetki i tez powiedz kolezance ( tak zeby on sie dowiedzial ) . Duma go taka rozpiera ze nie mogl sie powstrzymac :) Widzisz dziewczyno jaka moc masz w sobie ! Z chlopaczka zrobilas Don Juana . Tylko pogratulowac. I wcale nie kpie z Ciebie . Smieszne jest to ze nie rozumiesz co robisz , ale wszystkiego sie trzeba nauczyc . No i nie traktuj wszystkiego tak za bardzo serio .

Gość Magda001
to zalezy po jakim czasie znajmosci obciagnelas mu laske jak po krotkim czasie to bardzo watpie zeby Cie powaznie traktowal hehe i mozesz byc pewna ze razem z kumplem nasmiewali sie z Ciebie ze jestes pusta laska

Gość niewinnaa
do chcesz poważnie a co to w ogóle za stwierdzenie "nie wiesz co robisz", a Ty wiesz, co piszesz ?

Sprawy seksu, łóżka to rzecz zbyt intymna, aby latać i sie chwalic przed kolegami, kolezankami o tym co kto komu robi. Jesli facet tak sie zachowuje to jest dziecinny, śmieszny i niedojrzały. Te rzeczy zachowuje sie dla siebie...

Gość romrom
ja tam wszystkim opowiadam o takich rzeczachj

Gość zwykly dupek i tyle
możesz powiedzieć temu koledze tak zeby mu przekazal, że to byla najgorsza rzecz jaką do tej pory mialaś w ustach, wyjątkowo wadliwy egzemplarz bleee