Malutka333 0 Napisano Marzec 2, 2006 Siema wszytskim. Czy to prawda ze po stosunku kiedy partner konczy w kobiecie kobieta powinna lezec na wznak z nogami podniesionymi lekko ku gorze po to zeby umozliwic plemnikom droge do jajowodu? (Tak powiedzial moj gin) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wcale nie musi Napisano Marzec 2, 2006 ale taka pozycja jedynie może opóźnić tzw. odpływ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak chcesz mieć dziecko Napisano Marzec 2, 2006 to wystarczy że będziesz leżeć i nie pójdziesz tego usunąć:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka333 0 Napisano Marzec 2, 2006 Nie rozumiem jak nie pojde tego usunac? Chodzi mi o to ze po stosunku jak wstaje to wylatuje ze mnie nasienie... moze zle sformuowalam pytanie... wiec czy jesli wyplywa ze mnie sperma to znaczy ze nic ztego??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wcale nie musi Napisano Marzec 2, 2006 to normalne, że to wypływa. Bo to wypływa ten niepotrzebny nadmiar. Pewna część spermy jest jednak "wyżej" i ona dopiero później wypłynie. Polecam książki "wojny plemników" i "Wojny dziecięce" Tam jest o tym bardzo szcegółowo napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka333 0 Napisano Marzec 2, 2006 Dziekuje Ci bardzo:) Wlasnie staram sie byc Mama:) No i wkrecam sobie rozne nieporzebne rzeczy hehe Kochani jestescie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach