Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mioumoiu

łupiez . jak sie pozbyc tego dziadostwa

Polecane posty

Gość kisskiss
Winszuję szybkiej kuracji. Ja już dawno łupieżu na oczy nie widziałam, ale nizoral owszem, raz na jakiś czas się spotykamy.

Gość ---spinka---
No z nim to warto czasem się spotkać. Wolę to niż potem jakiś psikus przed sobotnią imprezą w klubie.

Gość cati82
ja uzywalam selsun blu juz od jakiegos miesiaca i nic nie pomaga... A kiedys pomagal.. Łupiz ciagle mam.. Nizoralu nie chce, bo podobno zawiera jakie składnik,ze łupiez wraca.

Gość soapfree
Oj to ktoś Ci niezłych bajek naopowiadał. Może jakaś spiskowa teoria dziejów jeszcze :) Bez jaj, Nizoral jako jedyny ma pewny skład bo jest lekiem, a jego działanie powoduje, że łupież właśnie nie wraca.

Gość Pan Eldorado
Ja bym wolał Nizoral. Jakoś nie zauważyłem żeby łupiez po nim wracał więc nie wiem czemu miał by być złym lekiem.

Gość uszata
bo to takie gadanie. ploty nawet lepsze jeszcze chodza. tak to juz jest, walka konkurencji.

Gość znajomaaaaaa
www.3dwhite.pl/?click=d010e3ffb2402a4831ef2f7c42e408a6

Gość bujamnieto
Nie wchodzę na jakies tajemnicze linki. Nie jestem oryginalna, ale ja też wyleczyłam łupież Nizoralem.

Gość OstraBabka
No dobra ludziki to tak: jak coś się dzieje to już troche za puźno może być. Grzyb się rozwija już wcześniej, zanim widzimy efekt - łupież. Kolejny raz będę zachęcała do zapobiegawczości i to regularnej w dodatku. Nic strasznego, ani drogiego, a życie nie raz ratuje :)

Gość ptasiagrypa
przezorny zawsze ubezpiczony? :) wiadomo, tylko czasem sie po prostu nie chce czy cos.

Gość halleluyah
ja też i już dawno nie martwiłem się o łupież. co tu dużo gadać jak wszystko wiadomo :)

Gość jelesais
mam pytanko. Ja moge myc glowe tyko head&shoulders. Kazdy inny szampon chyba mnie uczula, bo musze sie non stop drapac, pojawia sie lupiez, wlosy sa tluste. jet to strasznie meczace, bo mam ochote uzywac tez innych prodoktow. Czy ktos tez tak ma?

Gość pastuchowa
Wiesz co, jak chcesz innych szamponików pouzywać to używaj. Jak się łupiez pojawia to go nizoralem wtedy, z nim możesz każdy szampon stosować i nie ma problemów.

Ja z nim łączę swój timotei - fajne włoski po nim są, ale na łupież też trzeba uważać, wiec...

Gość konczita martinez
Spokoloko, nawet napisane w instrukcji jest, że można go równolegle ze swoim ulubionym szamponem używać. No może innymi słowami, ale sens jest ten sam :)

Gość kajuchna
kazdemu co jego. ja tam zawsze nizorala wolalam. o SB nawet nie wiedzialam, w sumie nie trzeba bylo szukac.

Gość malowana lala
Uzależniona??!! No z tym jeszcze się nie spotkałam :) Też często używam tego szamponu co koleżanka wyżej, ale żeby uzalezniona...

Gość megawredota
5 miesięcy!! To naprawdę sporo. W sumie różne są przypadki. Czasem po nizoralu znika w tydzień, a czasem w parę miesięcy. To nie zazdroszczę Ci, tyle czasu się z tym wozić.

Gość desertflower
Dla mnie te szampony były za słabe, no nie wiem w każdym razie nie dawały sobie rady. Jakoś dopiero ketokonazol zmył łupież z mojej główki. Dla tego uważam, że jak jest choroba to musi być lek, a chyba tylko nizoral jest zarejestrowanym lekiem.

Gość nawet na pewno tylko on
Mi to pomogło w podejmowaniu decyzji

Gość fyrana
Tym się różni od podróbek w stylu nizaxa czy innego. Zresztą ja nie próbowałam nawet tamtych bo nie warto. Nie balibyście się?

Gość sfliff and splaff
no troche strach. ale ja nie wiem o co w ogole chodzi. te szampony bazuja na nizoralu, a to samo w sobie jest mocno podejrzane.

Gość takitamnick
Ale skład mają niepewny. Biorąc pod uwagę to jak mocnym środkiem jest ketokonazol, to naprawdę trochę strach.

Gość stara bźdźiągwa
No ja miałam problemy ze skórą po eksperymentach z ketokonazolem. Potem jak na nizoral przeszłam to już luzik był.

No to się nie dziwię. W takich sprawach trzeba używać tylko zaufanych środków. Dobrze zrobiłaś zmieniając szampon na ten akurat.

Gość VIKTORIA 45
Olej arganowy - produkt BIO i 100% wyprobowany

Gość olej a
a konkretniej? :)

Gość olej
Olej arganowy - produkt BIO i 100% wyprobowany - jak go stosowac? rozcienczony czy nie?

Gość gy o sy i a
I co to w ogóle za wynalazek. Znałam głownie chemiczne środki, nizorale i takie tam, ale o czymś takim to nie słyszałam.