Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość a jak to
a dlaczego taki temat umieściłyście w dziale o ciąży, macierzyństwu i wychowaniu dzieci? Czyżby chodziło o facetów = duże dzieci ;)

Gość a ciekawe czemu
ostatecznie wg durnego kościoła mamy być tylko ozdoba męża - zapomnieli dodać służka;P mnie słowa przysięgi małżenskiej przez usta by nie przeszły - jeszcze pokazówka przed całą rodzinąmimo ze ślub niby jest tylko dla nnas - bezsensu

Gość weszłam przypadkowo
ja zyje bez slubu juz 8 lat i jest ok

Jeden juz wczesniej poddalam z wymyslaniem swojego nazwiska. Uwazam, ze calkiem rewolucyjny. Moze kobiety powinny sie zbuntowac przeciwko malzenstwu, a przede wszystkim slubom koscielnym. Wiem jednak, ze chyba z 90% kobiet o nim marzy. Powinno sie zaczac inaczej wychowywac dziewczynki, bo to wlasnie przez to wpajanie im, ze musza wyjsc za maz tak sie dzieje.

Gość weszłam przypadkowo
ja o slubie nie marze, nie rozumiem czemu w takim dniu mam widziec ciotki których na oczy nie widziałam , i jeszcze płacic za te szopke?

Gość sąąą
ja tez nie wiem co widza w ślubie dziewczyny które zakładają topki nie moge sie doczekac itp - myślą ze wszystko będiz etakie super i wspaniałe i stąd moze potem rozwody bo zaskoczenie ze zostaja kuchtami.

Gość z innej beczki
Wiosenna nostalgia - chciałam Ci powiedzieć, że Twoje wypowiedzi "pachną" właśnie wiosenką. Nie wiem czy dobrze wyczuwam, ale jak dla mnie jesteś bardzo spokojną i opanowaną osobą. I niezależnie od tematu, nic nie jest w stanie wyprowadzić Cie z róznowagi. Heh, to tyle :)

Gość sąąą
ale u nas w kraju trzeba od razu do ślubu i do łóżka dziecko robić - bo to tylko się liczy i za to płaca:-P

Gość z innej beczki
W naszym kraju ( i nie tylko) częsciej jest oswrotnie - najpierw dzieci, a potem "gwałtu! rety!" ślub :P

Gość sąąą
no i rodzina tak chce i tak trzeba bo sąsiedzi będą mówic ze na kocią łapę, ze jeszcze dzieci nei mają itd - trzeba nie wazne czy się chce. nie liczy się to co ty myslisz tylko to jak cię widza - chociazby mąż cię bił udawaj ze nic się nie dzieje - zeby tylko nikt sie nie dowiedział - nasz kraj to banda kretynów

Ludzie tak musieli to wszystko uporzadkowac, aby nie oszalec. Tak sobie mysle, komunia, szkola, slub, dzieci, wnuki. Inaczej nie wiedzieliby co z soba w zyciu poczac. To tak dla urozmaicenia.

Gość z innej beczki
A co zamiast tego wszystkiego porabiać w życiu?

Gość stf
o kurcze!! drogie kobiety.. szukałem lekkiego tematu do rozmów z kobietami takie ani o mnie ani o nich i natrafilem na wasze rozmowy.. i o zgroza mnie przeszyla.. temat :"Lekkie tematy" a tu tylko o ślubie i dzieciach:] naprawde rozbawilo mnie to bardzo az musialem sie uzewnętrznić:D kobiety.. nikt was nie zrozumie..:] wracajac do tematu wątka i z nadażającej sie okazji korzystając zapytam.. o czym chcialybyscie porozmawiac z młodzieńcem (ok 22lat) spotkanym na ulicy.. z takim oczywiscie ktory jest mily kulturalny, stara sie utrzymac gentelmenowskie maniery w rzeczywistości i jest ... skromny:] lecz śmialy i pewny siebie zarazem.. jakie rozmowy bylyby dla Was Drogie Panie przyjemne dla ucha, umysłu i duszy?? dziekuje za opd:D