Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stay cool

Rasy pieskow- wpisujcie prosze

Polecane posty

1. Jakie macie rasy pieskow, albo jakie sa Wasze ulubione? 2. Czy zgadzacie sie ze stwierdzeniem, ze wlasciciele upodabniaja sie do swoich zwierzat? ;) Znacie przyklady jakies? Wpisujcie sie :)

Gość owczarek środkowoazjatycki
piesek z charakterem :)

Gość foxterrier
straszna rozrabiara

Hehehe... co do upodabniania sie to tak!! Zwlaszcza pod wzgledem charakteru i osobowosci, bo fizycznie to czasem trudno... Ale kiedys widzialam taki program w ktorym wlasciciele chwalili sie swoimi pociechami i wygladali baaaaardzo podobnie :) Super bylo popatrzec ;)

Ja mam spaniela :-) On rudy, ja nie. On ma długie uszy, ja ( na szczęście!) nie. Ale jedno co nas łączy to radość życia i optymizm. I kochamy się przeogromnie :D

Mysle, ze moze nie chodzi o samo upodabnianie sie ;) ale nasze wybory swiadome, lubimy rasy, ktore w jakis sposob odzwierciedlaja nasz charakter np ;) foxterriery sa rozrabiaki straszne :D

Najbardziej z moim charakterem pasuja owczarki i dziwne,bo nigdy nie lubilam malych pieskow,a ostatnio wprost zakochalam sie w papillonie-maly,ale bardzo wesoly,cos niesamowitego!polecam!

Gość foxterrier
hihi Ja az taką straszną rozrabiarą nie jestem i zdecydowanie nie mam tyle energii co moja Dżaga Ale na pewno łaczy nas to, że ona wieczny szczeniak a ja wieczny dzieciak

Gość ja mam spanielka
jest kochany

papillon- wlasnie dzis kupilam gazete o pieskach, jest tam portret tej rasy, pozniej przeczytam ;) Moje ulubione rasy to : charty wszystkie, gryfoniki belgijskie :D buldozki francuskie, boksery, dobermany, wyzly weimarskie :)

Gość myyyysiaaaa
shar-pei -------------------------------------- łabądkiem być :)

Moja ulubiona rasa to owczarek niemiecki. Niestety mieszkam w bloku i szkoda mi psa. Wybrałam więc sobie spanielka - wesoły, radosny i chętny do zabawy. A pieszczoch nieziemski. I nauczyłam się od niego, że jak się popatrzy takim \"spanielim\" wzrokiem to ....mąz mi nic odmówić nie umie :D

kpina kpina, moj Boze jak zobacze fajnego mixa ;) tez mi sie podoba, przyjelam tu zasade, ze rozmawiamy o rasach, bo latwiej sobie wyobrazic :) ogolnie lubie zwierzeta :)

Gość ja_1980
a ja mam shar-pei'kę uparciucha :-)

Gość zły beret
Mam mieszańca pointera z harrierem-beaglem. SUper pies , bardzo energiczny , inteligentny , kreatywny , a do tego ma ogromny wdzięk. I pięknie wygląda. Nie wiem , kto się do kogo upodobnił , ale tak , jesteśmy do siebie podobni :P

juz ja wiem, co to bylo, w koncu sama tak czesto zartuje, to wiem, czyz nie? :D

Gość foxterrier
a mi sie cynik wydaje, ze to Ty nie zrozumiałeś

z przyjemnoscia zobaczylabym Wasze pieski :) Moze ma ktos zdjecie i moglby wkleic ? ;)

Moja rodzinka ma kundelka :D Zadna rasa, a trafil do nas przypadkowo - zostal znaleziony na ulicy, wiec nie wybieralismy jego wygladu, ale z tym charakterkiem to sie zgadza - jest tak samo zwariowany jak moja siostra, ktora spedza z nim najwiecej czasu, nie wiem czy to przypadek, czy piesek upodowbnil sie do pani :D

Gość shih-tzu
sa piekne:-0

Foxterrier-------------bardzo nadpobudliwy piesek ale kochany.Ma na imię Sara.

Gość Doberman
Doberman

Sznaucer mini czarno- srebrny :) uroczy rozrabiaka:)

Gość zadowolona29
owczarek podhalański```````` ma na imię ''BACA''

doberman ma cudowne umaszczenie, szczegolnie- czekoladowe :) Szczerze mowiac ja preferuje psy o gladkiej siersci, nie kudlacze i miotelki ;) Ale np widzialam kiedys psa ze schroniska- duzy, bialy, o pieknych brazowych duzych oczach, podobny nieco do pointera :)