Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebanalny wroclawianin

Pan po przejściach dla Pani z przeszłością

Polecane posty

Wlasnie przekraczam w wiek chrystusowy - brak zobowiazan, ponad 2 lata od rozwodu..przejscia ucza, wazne by wyciagac pozytywne wnioski :) Zostaje niechec do panienek "gwiazdeczek" i zimnych nie znających słowa "kompromis" i "związek" kobiet :) Co sądzicie, czy lepiej dopasują sie 2ie osoby po przejsciach...czy to bez znaczenia? (Stawiam na komunikacje, wspolne spojrzenie na przyszlosc etc.) Moze ta droga poznam urocza plec piekna? :)

czolem niebanalny, pewnie dwojgu po przejsciach, latwiej zaakceptowac przeszlosc partnera, dzieci, wspomnienia, slubne fotografie i reszte zgromadzonego majatku

lejla - no tak :) Na szczescie dzieci niemam.. :) Co z pewnoscia pozwala rozpoczac zycie na nowo...

Witam, moim zdaniem pewnie łatwiej jest kobiecie po przejściach zaakceptowac przeszłość mężczyzny. Lecz , nie lubię uog ólnień i mierzenia wszystkich jedną miarką. Czy z \"przejść-przeszłości\" usało nam się wyciagnac wnioski i nie grzebac się w niej i w swoich uczuciach z tamego okresu ? Jeśli tak - to mozna silić sie na próbę znalezienia partnera/ki. Jeśli nie - to ... szkoda gadać. Żaden związek nie wypali.

niebanalny, a coz jest w tobie niebanalnego? zareklamuj sie troche

Gość kobieta z przeszłością
Właśnie przekroczyłam magiczny wiek 30 lat. W trakcie rozwodu, bez dzieci. Myslę, że taki zwiążek Pana po przejściach z Panią z przeszłością ma szanse pod warunkiem, że: obydwoje potrafią przyznac sie do własnych błędów popełnionych w poprzednim związku. Ja na przykład w tym momencie boje się, że każdy rozwodnik, z którym rozmawiam zapiera się rekami i nogami tak jak mój jeszcze nie były mąż, że wina leży całkowicie po stronie kobiety. Robi z siebie wielkie niewiniątko skrzywdzone i zostawione przez żonę. Po czym poznać, że ten ktoś mówi prawdę, a nie wybiela się poprzez stek kłamstw?

Gość 1 Niebanalny wroclawianin
ruda - kwestia tego co bylo powodem rozpadu i ..jacy jestesmy. Po tym co bylo ,powinnismy byc swiadomi bledow i tego co chcemy budowac lejla - hm..myslisz,ze autoreklama wskazana?:) Chetnie opowiem o sobie,ale nie wiem czy dobrym rozwiazaniem jest forum. Mail..chetnie :) Jestem 33 letnim mezczyzna z Wroclawia, wyksztalcenie wyzsze, pracuje w marketingu...reszta dla osob zainteresowanych :) ps: ktos mi zabezpieczyl nicka haslem :(

Gość 2 Niebanalny wroclawianin
kobieta z przeszloscia - racja..zawsze tak naprawde wina lezy po obu stronach. Niepotrzebnie ludzie sie koloryzuja...

niebanalny, po pierwsze zaczern sie jakos, po drugie takie rzeczy marketingowcowi tlumaczyc :-) reklama dzwignia handlu ;-)

Gość Kobieta z przeszłością
I myslę, że własnie po tym poznać czy ktoś jest dojrzały do partnerstwa, gdy potrafi przyznac się otwarcie do własnych błędów. Czasami mam ochote porozmawiać z kobietami, które podrywa mój mąż, żeby otworzyć im oczy i pokazać punkt widzenia drugiej strony.... Dlatego też sobie czasem myslę, czy jakbym poznała jakiegos rozwodnika, czy nie porozmawiać z drugą stroną.... Po co się oszukiwac skoro wcześniej czy później prawda wyjdzie na jaw.. po co komuś marnować życie

zmienilem nick na : Niebanalny z Wroclawia..cos niemam tu wprawy :) Lejla - co znaczy zaczern? Zapraszam na mail..moze masz GGadu? kobieta z przeszloscia - podchodzmy do kazdego indywidualnie.A fatem jest ,ze o szczerosc czasem bardzo trudno. Lepsza iluzja i kreowanie sie..w czym net przoduje

zaczern znaczy zastrzez staly nick :-) niebanalny, myslalam, ze napiszesz kilka niebanalnych slow na forum

niebanalny, jakaz to branza cie zatrudnia, ze kazesz sie domyslac i doszukiwac? napisz po prostu, ze masz piegi, aparat na zebach, pare myszoskoczkow, wielka wyobraznie, czy co tam jeszcze

chcialam, zeby te niesmiale tlumy czyhajace na kazde twoje slowo, tez mogly sie czegos dowiedziec :-) pisze na maila