Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helppppppp______he

czy jestem ta zla, czy zdradzilam? co zrobic???

Polecane posty

Gość helppppppp______he

moj zwiazek dawno juz zaczal sie rozpadac poprzez brak jego checi do dzielenia sie ze mna troskami itd... doszlo do tego , ze przestal mnie zauwazac:( Mielismy kontakt, niby dalej byl to zwiazek ale czulam sie coraz bardziej samotna:( odbylam z nim dziesiatki rozmow, wiele lez wylalam.. on nie widzial mnie dopoki nie rozwiazal swoich problemow a ja ciagle czekalam. Minelo kupe czasu, bylam coraz bardziej zalamana i poznalam kogos na czacie. Gadalam z nim, wylewajac lzy w ukryciu, czemu moj facet mnie kocha a zachowuje sie dwuznacznie. Ten na czacie dal mi wiecej wsparcia niz obecny. Spotkalam sie z nim , milo bylo, a moj obecny nagle sie obudzil:( ma do mnie pretensje, ze umawiam sie z kims, ze wiedzialam ze jest mu ciezko, kocha mnie i nie rozumie czemu. Moglabym mu powiedziec, ze jego sprawy przyslonily mu nawet moja chorobe:( Ale sie wstrzymalam. Moj obecny placze, z czata dzwoni i prosi o spotkanie a ja nie wiem co robic:( chyba wyjade.

Gość oriccco
pzreciez fizycnzie nie zdardziłas? widocznie twoj afcet sie obudził jak zauwazylł ze cie tarci..daj mu szanse jeszcze jedną, a pzoatym ró to co ci serce podpowiada:)

Gość Znawca życia
Jaka szansa? Kiedy poczuje, że znów jesteś tylko jego, będzie Cię olewał jak dawniej :-))