Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha

KTORY LEPSZY?

Polecane posty

Gość Agatka 20
mi się bardziej podobają 3 kółka, zdecydowanie ten pierwszy

Gość upupup

Gość trójkołowce wyglądają straszni

w zimię widziałam babcię,która wyszła na spacer z wnuczkiem i miała wózek ten Quinny i mordowała się nieludzko, to małe przednie kółko bardzo utrudniało jej jazde po sniegu, wózek zupełnie niefunkcjonalny, nawet kosza nie ma na zakupy. A ten drugi do najlżejszych nie należy. Ja miałam wózek Baby Dreams - leciutki, z koszem, rewelacyjny na każde warunki i zapołaciłam 350 zł. Dziewczyny z własnego doświadczenia powiem, że należy wybierać wózki praktyczne, lekkie i wygodne dla dziecka a nie maksymalnie udziwnione.

xaxa- podaj , jesli masz namiary na stronkę , na której mogę zobaczyć Twój wózek. Pozdrawiam

ten pierwszy to jeden wielki horror.Nie da sie nim prowadzic na naszych polskich drogach,miałam problem wdrapania sie na chodnik,często w czasie pchania wózka koło sie blokowało tzn stawało nie tak jak trzeba i nic stoisz i klniesz aż sie wszystko ruszy.Po miesiacu kupiłam wózek KADEX polecam aczkolwiek jedyny jego minus to tez że jest cholernie cięzki

Gość kattia
zdecydowanie ten drugi.Taki z klasa,orginalny kolor i w ogole napewno wygodniejszy niz trzykolowy.Pozdrawiam

Gość haha
te babydreams to sa badziewia nie kupuj z plastikowymi kolkami

Gość Ramona123
a może wiecie jak sprawuje sie mutsy? czy wart jest swojej ceny? Czemu jest taki strasznie drogi???

Gość donna leng
mutsy to suer wozek nie jest moze lekki ale sie dobrze prowadzi pytasz dlaczego taki drogi a dlaczego fiaty sa tanie a mercedesy drogie?:)

Gość żaden
pierwszy badziwie drogie, drugi badziwie jeszcze droższe:p jesli to mercedes to ja jestem dracula:p...tragiczne wózki nie warte swoich wygórowanych cen i tyle

Gość hmmmmmmmmmmm
polecam mutsy uzywalam go przez 3 lata poczytaj na innych forach same pozytywy