Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana ...

Oswiadzczyc sie mezczyznie?

Polecane posty

Gość Zakochana ...

Czy to zrobic? Co sadza o tym mezczyzni? Jak to zrobic? Czy ktoras z Pan probowala? Co podarowac mezczyznie? Jestem w trudnej sytuacji i nawet nie wiem czy sie zgodzi ale musze sprobowac. To musi byc cos co go zupelnie zaskoczy. Cos czego on sie nie spodziewa i bedzie tak zdziwiony, ze nie bedzie potrafil odmowic ;) Prosze pomozcie...

Gość wieszzzzzzzzzzzzz
jesli on sam ci sie nie oswiadczył, a temat slubu zbywa to tylko sie osmieszysz

Gość zenada
:/

Gość Zakochana ...
7 lat. Rozmawialismy o slubie wielokrotnie ale on chyba sadzi ze go nie stac na zareczyny i perscionek. Chce mu pokazac ze nie to jest nawazniejsze.

Gość Zakochana ...
Od 6.5 roku mieszkamy razem

Gość dlaczego nie...
..bo co? bo nie wypada? a co? swiat sie zawali? Gdyby moja dziewczyna nie przejela by inicjatywy (takim dupkiem bulem) do dzis pewnie bylbym kawalerem a jestem 9 lat po slubie :p

Gość moja kolezanka po
11 miesiacach powedziala: to ozenisz sie ze mna do cholery czy nie??????!!!!! ........... i sa 10 lat po slubie :D

Gość dlaczego nie...
Zakochana ...>> wlasnie ! bierz szczescie w swoje rece poki jest blisko...to nie 18 wiek dziewczyno....

Gość jak chcesz to moja matka
za Ciebie załatwi tą sprawę..wymusi w białych rękawiczkach ;)

Gość aaaaaaaaaaagf
glupie! oswiadczajcie sie czemu my tylko mamy napedzac jubilerom kiese

Gość Co wy...
TMT>> na innym topiku miales 25 a moze mam haloony?? :p

Gość A czy trzeba
zaręczyć się pierścionkiem ? Ja z moim mężem zaręczylismy się obrączkami, bo nie było go stać na pierścionek i jestesmy kilkanaście lat po ślubie. Poza tym pierścionek nie kosztuje majatku, można kupić już ładny złoty za 100 zł, albo np. srebrny - jest tańszy. Nigdy w życiu bym nie oświadczyła się mężczyźnie, on nawet może sie źle poczuć, pozdrawiam :-D

A moj to by sie kiedys pewnie zle nie poczul a teraz to kto go tam wie. Tez uwazam, ze nie ma co patrzec na zwyczaje i trzeba brac szczescie w swoje rece. Jak twoj facet ma podobne podejscie do \"dlaczego nie...\" i do mojego Misia to nie masz sie czego obawiac. Ale co mu podarawac to ja juz nie mam pojecia. No w sumie chyba nie pierscionek z brylantem ;) Moze mezczyzni Ci cos podpowiedza.

Gość all right
może sygnet mu kup..zrób wieczorek przy świecach i się mu oświadcz..a tak oficjalnie to już on z pierścionkiem niech startuje podczas obiadku zaręczynowego

Gość
Heh, mi się żona oświadczyla po tygodniu znajowmościi. Malo się złóżka nie spi...em. :)

Gość rób jak uważasz
ale ja znam osobiście jedną tylko parę ,i to ona się oświadczyła i zostali małżeństwem a po 3 latach wzieli rozwód . wybór należy do ciebie.

Gość nowoczesny
ja miałem dziewczyne która tak sie zachowywała jakby mi sie wciąż oświadczała potem na mnie wymusiła presją moralną oswiadczyny myślałem ze sie pod ziemie zapadne jak to robiłem takie to było głupie, oczywiście mnie rzuciła :) i mam spokój, nigdy wiecej kobiet opętanych manią ślubów i zaręczyn...

No dobrze to co ofiaruje sie mezczyznie? Bo niestety mysle ze on sygnetu na palec nie wlozy. Zupelnie nie mam pomyslu... No i boje sie jak diabli ale cos trzeba z tym zrobic.

Gość takakaka
Skoro jesteście 7 lat razem to chyba macie jakieś plany ślubne. Nie możecie po prostu usiąść i porozmawiać o tym? Pierścionek możecie kupić razem i zorganizować razem jakieś współne zaręczyny: wyjazd, kolacja... A to, że mieszakcie razem 6 lat a Ty się zastanawiasz czy on się zgodzi to jakoś mi nie pasuje

Nie pasuje... nie pasuje a to dlatego ze przeszlismy potworny kryzys. Ostatnio zaczela sie krecic kolo niego jego byla a ja chce nim potrzasnac i zmusic poniekad do jakis decyzji. w koncu to tylko zareczyny.

Gość takakaka
Teraz trochę pasuje. Myślę, że jednak powinniście porozmawiać czego obydwoje chcecie. Nie wiem czy w takiej sytuacji takie Twoje zaręczyny z zaskoczenia są dobrym pomysłem. A jeśli chodzi o to co kupić to może łańcuszek jeśli nie sygnet.

Gość bvcer
mam 22 lata i 6 miesiecy i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość a pewnie
zrób to!!! Kup pierścionek z brylantem wielki bukiet kwiatów dla Teściowej, koniak dla teścia..padnij na kolana przed ukochanym i zapytaj " Ożenisz się ze mną????" Zobaczysz że będzie bardzo zaskoczony. Tylko się nie zdziw jak mu szczena opadnie i tak już zostanie do końca życia, bo kaleki chyba nie poślubisz :)

Gość kotka marcowa*
nie bardzo rozumiem....\"Rozmawialismy o slubie wielokrotnie ale on chyba sadzi ze go nie stac na zareczyny i perscionek\" Ty serio wierzysz w to? że dla kolesia po 7 latach bycia razem problemem w podjeciu decyzji o ślubie jest cena pierścionka?!?! śmiem wątpić w to:O znaczy- spoko, możesz go przymusić do deklaracji, ale wiedz że sporo ryzykujesz, bo on może uciec po prostu

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEE

Kurcze, ogarnęło mnie ogromne zdumienie i smutek po przeczytaniu tych rewelacji:) Totalny upadek wszelakich zwyczajów i zasad, ech:O Biedni ci faceci w dzisiejszych czasach:D