lata 60 0 Napisano Marzec 3, 2006 kochałam sie be zabezpieczenia, wytrysk był na zewnątrz ale to było 5 dni od dni podnych. czy ja mogę być w ciąży?? kiedy dokładnie są dni płodne?? jak sie je oblicza?? jestem totalnie zdesperowana!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neni Napisano Marzec 3, 2006 na tej stronce wpisujesz sobie date ostatniego okresu i Ci wyskakuja dni plodne :) pozdrawiam :) http://www.poradnia.pl/rozmaitosci/fert.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko wykasuj sobie Napisano Marzec 3, 2006 to z i zadziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kusssssa Napisano Marzec 3, 2006 tak samo schizuje jak TY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to sie zabezpieczajcie nie bed Napisano Marzec 3, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki... Napisano Marzec 4, 2006 dzieki dziewczyny ze jesteście ze mną!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 4, 2006 nie martw się ja mam gorzej :( jesli nie czytałas mojego topicu to powiem ci ze nie zabezp sie niczym i mialam dni plodne z tym ze kilka razy wszedl we mnie i wytrysku nie bylo a teraz umieram ze strachu nigdy wiecejtakiej glypoty :( a okres spodziewany bede miala dopiero za 9 dni :( wykoncze sie :( trzymam za nas kciuki trzymaj sie cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach