Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radeczeq00

WOJSKO - proszę o informacje!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Radeczeq00

Witam! Niedawno dostalem wezwanie do wojska, jakis czas temu bylem na komisjii lekarskiej i mam kategorie A, ale ostatnio przeszedlem 2 operacje na przepukliny i operacje oka bo nosilem bardzo mocne okulary. Dzisiaj stwierdzili, że jednak mimo tych operacji (pokazalem wypisy ze szpitala etc.) musze isc do wojska i juz chcli mnie przydzielac do jakies pralni czy cos, ale poprosilem o ponowna komisje lekarska. Zgodzili sie, mam ja w poniedzialek, ale ja bardzo nie chce isc do wojska, jeszcze miesiac temu uczylem sie na studnium, ale wykreslili mnie bo wyjechalem na miesiac za granice, ale od nowego roku dalej chce studiowac i to wojsko bardzo mi we wszystkim przeszkadza. Czy w mojej sprawie daloby sie cos zrobic? Moze ktos ma jakas rade czy jakies podobne doswiadczenie??? Co moge powiedziec na komisji lekarskiej?? Prosze o pomoc!!!

Gość czy Ty chlopie
zakumales ze to babskie forum? Raczej zadna podobnych doswiadczen miec nie mogla :)

Gość hm no wiesz
na komisje musisz isc bo cie szukac beda..kiedy moj maz miał taki problem szybko zapisał sie na stuida i miał spokoj na poł roku,

Gość spokoojnie ale
dlaczego pytac moze,przeciez wiele z nas kobiet ma mężczyzn czy to chłopakow czy ktos w rodzinie moze miec podobny problem ..po co ta reacja..forum jest dla wszystkich

ale generalnie nie przejmuj się. nie biorą teraz do woja jak ktoś nie chce bo maja dużo takich co chcą. a miejsca są ograniczane budżetem. niestety każdy facet w Polsce (z małymi wyjątkami) musi przejść wojskową paranoię.... bądź dzielny. a propos ostatnio ma wrazenie ze strasznie i bezpardonowo dyskryminuje się mężczyzn.

Gość hm no wiesz
Ktoregos razu poszłam za meza do tego urzedu nie pamietam jak to tam sie dokłądnie nazywa..i powiedizałam....mąż wyjechał za granice..przysyłacie na nasz adres wezwania a jego po prostu nie ma, ten pan tam napisał co trzeba i spokoj :) w razie czego Twoja mam moze isc i zlozyc takowe oswiadczenie