Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczka_20

siłownia

Polecane posty

Gość Aneczka_20

czy ktoś chodzi z was na siłownie???

Gość Aneczka_20
nikt nie chodzi na siłownie??:(

Gość brzydkie kaczątko
ja kiedyś chodziłam,a teraz nie mam kasy i nawet w mojim mieście nie ma fitnessu

Aneczka_20 czy ktoś chodzi z was na siłownie??? ćwiczenia tego typu są szkodliwe dla zdrowia. Szczegóły na poniższej www.vademecum.zdrowia.prv.pl Zakradł się tam , w stopce, niepotrzebny znak \">\"

Gość amatorka rozporka
co sie uparliście z tą stronką,wszystko jest szkodliwe,ale zawsze mozan wybraż mniejsze zło!

Gość no fajnie
cyt.:amatorka rozporka co sie uparliście z tą stronką,wszystko jest szkodliwe,ale zawsze mozan wybraż mniejsze zło! pytanko: jaka długość i grubość Cię zadowoli? Ale do meritum: ćwiczenia na siłowni mają charakter statyczny. Podczas tego rodzaju ćwiczeń następuje odruchowe zatrzymywanie oddechu, a to pwoduje nadciśnienie tętnicze krwi. Ze sportu o nazwie "podnoszenie ciężarów" wycofano np. "wyciskanie" podczas którego było bardzo szkodliwe zatrzymywanie oddechu. O niebo lepsze są ćwiczenia o charakterze dynamicznym, aerobowe, pod warunkiem, że czas takiego ćwiczenia będzie nie mniejszy niż 5 minut ciągiem, przy tętnie mimimum 130ud/min Pozdro.

Gość dorcia111
czy na silowni mogę stracićpare kilo cwicze około2 godzin dziennie od pon do soboty

Gość dorcia111
nikt nie kozysta z tego sportu/?