Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikaaaaaaaaaa

garnier - balsamy do ciała pytanko?

Polecane posty

Gość mikaaaaaaaaaa

wiem, że świetny jest ten czerony do suchej skóry, ale zastanawiam się nad innymi zwłaszcza żótym-ujędrniającym (zapach nieciekawy jakiś cytrusowy) ale jaki efekt? roszę o opinie

Gość klaudia p
mialam oba ....czerwony jest rewelacja bo jest gesty fajny swietnie nawilza natluszcza skore , zolty z kolei ma za zadanie ujedrniac , jest nie tak gesty ....i raczej juz wiecej nie kupie nie bylam zadowolona ...jakbys sie lepil

Gość żółty jest fajny
na początku ma się uczucie lepkości, ale po chwili znika. Co do efektu ujędrniania... hmmm... bardziej skórę tonizuje niz ujędrnia, ale jeżeli aplikację kremu połączymy z nieforsownymi ćwiczeniami 10 minutowymi i dietą obfitującą w warzywa i owoce to pomaga ujędrniać. Ja uzywam ogólnie od miesiąca, jestem z niego zadowolona (Lirene ujędrniający, dove i inne ujędrniające pozostawiają na skórze nieprzyjemy filtr tłustawy). Dla mnie ok. http://www.torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=3881

żółty odradzam , totalna porażka, na dodatek szczypie na świeżo ogolone nóżki!! a fujj/./....

Gość Felicitaa
nie zgadzam się,żółty jest fajny,super gładką mam po nim skóre

Gość zółty jest fajny
popieram ostatni post - żółty jest fajniutki i wcale nie podrażnia świeżo ogolonych nóg (moze dlatego że stosuję depilator?). Jak dla mnie bomba :)

Gość zółty jest ok
czerwonego nie uzywalam- ja osobiscie mam dosc ladna skore i w zasadzie zadnego efektu nie zauwazylam ale moja koleznaka po ciazy miala troche "zwiatczała" skore na udach i sie sprawdzil, jest z tego balsamu baaaardzo zadowolona- widzi znaczna poprawe :)

Gość głupoty gadacie
i tye! żółty jest b. dobry. Ja od ponad roku uzywam i jestem zadowolona. Zgadzam sie z poprzedniczka, ze lepi sie ale tylko na poczatku-jak sie wchlonie, to nic sie nie lepi. A co to znaczy "zapach nieciekawy jakis cytrusowy"? Cytrusy to cytrusy i wcale nie uwazam, zeby byl to nieciekawy zapach. Dla mnie ten czerwony pachnie nieciekawie-zapach, ktorego do niczego porownac nie mozna-mi osobiscie kojarzy sie z zapachem perfum starszej pani-a fuj!. A co do uzywania żółtego garniera po goleniu-wiadomo, ze bedzie szczypac-skore masz przeciez podrazniona a on zawiera kwasy owocowe, wiec radze uzywac po goleniu jakichs lagodnych balsamow. A zreszta jak n ie umiecie uzywac takich rzeczy, to ich nie uzywajcie. Wysmarujcie sie kremem bambino i po klopocie!

Gość akle
Jak dlamnie zółty super, ale ten co ma kolor skóry( nie pomarańczowy) też super, czerwonego nie miałam bo mi się zapach nie podoba :)

Gość Nesacfe
oba swietne. na zime uzywam czerwonego a w lecie żółtego.

co za rywalizacja miedzy fankami zoltego a zwolenniczkami czerwonego:P moim zdaniem oba bardzo ladnie pachna,sa dosc wydajne i skuteczne;) niedawno kupilam czerwony i jestem zachwycona:)polecam oba:)

Gość mikaaaa
kupiłam czerwone mleczko jakies nie mogę tych cytrusów wcześniej miałam krem i też był ok