Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princesska 19

Push up- Oszustwo??

Polecane posty

Gość vvvvvvvvvvv
wbij sobie do swojego maleńkiego móżdżku, że nie ma staników, które powiekszają biust z A na C (do poprzedniego wpisu).

Gość ale to smieszne jest
A poza tym bedzie mi bardzo milo, jesli wysluchacie pewnej mojej historii: Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy

Gość Kiara
no gosc masz wyobraznie ale co to ma dfo stanika push up? sory za bledy ale wlasnie umalowalam paznokcie i zle mi sie pisze:)

Gość ale ile kosztują w normalnych
sklepach?????????????//

Gość Im just a girl
Usztywnionym stanikom grubości pół cm, modelującym ładnie dekolt mówimy TAK Gąbczastym biustooszukiwaczom mówimy NIE Jeśli np. z duzego A robimy małe B (zwiększamy rozmiar o pół numeru) to sie nazywa "podkrślanie urody". Jeśli ktoś chce z A zrobić C, to już radziłabym pogadać z psychologiem. CZy ktos mnie posłucha, to jego sprawa. a nikomu do staników nie zaglądam.

Gość sisiii
oszustwo to silikon , zresztą nie tylko oszustwo to samobójstwo ,lub kalectwo na życzenie .

Gość Adulka53
Ja jestem nastolatką i taki nosze, prawie nie da sie odroznic czy to push-up czy narmalny stanik, ładnie to wygłąda. Polecam.

Gość
żyjesz złudzeniami ;)

Gość Demon z Doliny Śmierci
Prawdziwy problem jednak nadchodzi, kiedy z taką delikwentką idziesz do łóżka. Laska się rozbiera, oczekujesz, że będziesz miał ją za co obłapiać, a tu pustka. Wielkie, kurrrwa, zero. Patrzysz na stanik no tak, push up i poduszki w środku. Ja pierdolę.Wy przebrzydłe, małe, płaskie kurewki. Spójrzcie prawdzie w oczy macie małe cycki. Jesteście w związku z tym pasztetami! Przestańcie oszukiwać i facetów i siebie same i przestańcie nosić jakieś „powiększacze! Chcecie zobaczyć w łóżku mężczyznę rozczarowanego? Zostać wykopane z wyra?

Gość koniczynka która was zjeeee
Demonie, napisałeś o tym, że laski oszukują i są płaskie, a facet bd rozczarowany, a ty sądzisz, że jak laska idzie do łóżka z facetem i patrzy a on ma 10 cm to nie jest rozczarowana? To jest natura, nie mamy jak zmienić swój rozmiar w niektórych sprawach, więc nie powinno posądzać ludzi o rozmiarze huja czy biustu ;) Co do push-up są słodziutkie ;) Sama noszę i jestem zadowolona, bo nic mnie nie boli, ładnie wygląda i zawsze jest "ochronka" na piersi w razie uderzenia ;D problemy ludzie macie ;) nie ma co tak się przejmować facetami, ponieważ oni się nami nie przejmują i jak mają z 10 cm to dokuczają dziewczyną, że mają małe piersi bo sami mają kompleksy ;) niestety hujów nie widać tak jak piersi ;) jak coś wam sie faceci nie podoba to ryje na kłódkę i se popatrzcie gdzieś indziej ;)

Gość celina222222222222222
jak zaczełam spotykać się z chłopakiem, przestałam nosić push-upy, aby właśnie nie poczuł rozczarowania gdy zobaczy mój biust bez stanika. teraz- znów nosze normalnie push upy, bo gdy mój facet wie jaki mam biust, teraz już niczego nie musze się bać-bo co kogo obchodzi jaki mam biust,a mając push up mogę nosić dekolty itp

Gość danp
Push-up i puder ladnie wyglada do momentu kiedy no wlasnie kiedy :D

Gość gość
np majac push-ap niby masz troszkie wieksze persi a jak naprzyklad jade na basen jak jest cieplo a ja w stroju nie mam push-apu co co wetedy??? wyjde na kletynke..... podalam przyklad ktory mnie ciekawi

Gość Kasssiii96
np majac push-ap niby masz troszkie wieksze persi a jak naprzyklad jade na basen jak jest cieplo a ja w stroju nie mam push-apu co co wetedy??? wyjde na kletynke..... podalam przyklad ktory mnie ciekawi

Gość OGARNIJCiE SIE
jak to co wtedy ? tak samo jak i ściągasz szpilki i wygląda inaczej noga(łydka) tak samo w stroju kąpielowym wygląda inaczej biust.. tak jak już było wałkowane poprzednio PUSH UP(ang. PODNIEŚ DO GÓRY/UNIEŚ) modeluje biust i unosi i na tym koniec z boku biust wygląda tak samo jak i wyglądał tzn ma tą samą wielkość!!!!!!!!!!!