Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera prawda

Lubię kolekcjonować czarne nicki...

Polecane posty

Lubię je kolekcjonować. Mam ich chyba z kilkanaście i co jakiś czas dochodzą nowe. I to nie jest tak, że ja gram i zieje ze mnie hipokryzja. Ja po prostu nie jestem jednolitą jednostką, która w sposób stały odpowiada ciągle tak samo i wszędzie prezentuje te same poglądy. Nie jestem bezbarwnym kamieniem który jest ciągle taki sam i się nie zmienia. Jestem człowiekiem. Osobowoscią, która raz myśli sobie że białe jest białe a innym razem że czarne jest białe. Mam w sobie wiele różnych twarzy. Co również okazuję w życiu realnym. Raz się czuję kopciuszkiem. Innym razem księzniczką. Raz się czuję mądra. Innym razem czuję się głupkiem. Raz się czuję poczciwa i ułożona innym razem jestem zadziorną tygrysicą prowokujaca głupie tematy. Mało tego. Oprócz twarzy mam również humory jak każdy człowiek. Tak też jednego dnia jestem dobra i kocham wszystkich ludzi i cały świat co okazuję w postach dobrze życząc ludziom. A innym razem jestem pełna nienawiści i zła. Co również okazuję w postach. Raz jestem uosobieniem uprzejmości, kiedy indziej bluzgam i przeklinam. Czasami radzę komu z głębi duszy głowiąc się intensywnie jak komuś pomóc. Innym razem mam wszystkich i ich problemy w dupie co również piszę czasem aż nazbyt dosadnie. Jednego dnia jestem aniołem innego dnia diabłem. Taka jestem.

To dobrze ze taka jesteś... bo to znaczy ze jestes normalna.. ;)

I to nie jest tak że ja kłamię mając rózne nicki. Ja za każdym razem jestem inna i jednocześnie za każdym razem czuję się autentycznie. A to że za każdym razem mam inny nick to wyłącznie w celu podkreślenia \"barwy\" osobowości którą się w danym momencie czuję. Wielu tu nie może zrozumieć czemu większość pisze po czerwonych nickach. Tymczasem przyjrzyjcie się sobie na co dzień. Każdy z nas ma wiele twarzy. Każdą osobę ze swojego otoczenia traktujemy inaczej. Inaczej traktujemy 10 lat młodszego smarkacza. Inaczej najbliższą kumpelę z którą się dorastało. Inaczej przy swoim chłopaku. Jeszcze inaczej się zachowujemy przy swoim szefie lub dyrektorze w urzędzie. Inaczej przy swojej wiekowej cioci. Inaczej przy 4 letniej chrześnicy. Kiedy tak naprawdę jesteśmy sobą ?? Tego to nawet my sami nie wiemy. Wszyscy jestesmy kameleonami i mamy wiele twarzy. Każdy kto zaprzeczy jest tutaj kłamcą albo nie uświadamia sobie podstawowych mechanizmów psychiki ludzkiej i tego jak nieświadomie zostaliśmy wychowani przez rodziców oraz tzw. normy społeczne.

Gość kuuuuuuuurcze kacze
Szczera prawda, to szczera prawda r ownież to robię i to szczera prawda

Gość zygzakik
ale jesteście nie szczerzy:o