Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Tak bardzo się martwie życ mi się nie chce ..... prosze napiszcie cos

Polecane posty

kiberly ❤️je ze moge tak zrobic w koncu nie sprawdzi czy mam okres ale obym nie byla w ciazy :( a wtedy bede wiedziala jak dalerj kierowac swoim zyciem , jego kopnac i nigdy wiecej nie popelnic takiej glupoty :( bo teraz uieram ze strachu przed ciaza :( ..piszcie :(

Gość makis
Tak to juz jest ponosi nas chwila a potem mamy schizy! Nie przejmuj się zrób test to podstawa. To dobry topik dla innych osób które mogą być też w Twojej sytuacji! Wg mnie nie jesteś w ciaży to nie takie proste jak nie było głębokiej penetracji i wytrysku, na początku szansa,ze było coś na penisie jest znikoma a uwierz mi stres Ci nie pomoże!

makis dzieki ❤️ tez mam nadzieje ze nie jestem test zrobie za 8 dni jak nie bedzie okresu :( choc tak bardzo sie boje ze moge byc :( nawet nie chce myslec :( piszcie ........ :(

Jeśli facet już Ci mówi że się wyprze to znaczy że jest nieodpowiedzialny i niedojrzały!!! Zostaw go. Na pewno nie zaszłaś w ciążę ale pomyśl co będzie jeśli tak się stanie w przyszłości. Na tego dupka (sorki ale taka jest prawda) nie masz co liczyć. Niech to będzie lekcja dla Ciebie na przyszłość. Jest to najlepsza sytuacja w jakiej mogłaś sprawdzić faceta. Nie zamartwiaj się tak.Bo jak już ktoś dobrze zauważył przez stres spóźni Ci się okres i dopiero będziesz bzikować. Pozdrawiam

dosia_25 dziekuje za wsparcie i jasne ze masz swieta prawde co do tego dupka bo inaczej nazwac go nie mozna :( i mama nadzieje ze w ciazy nie bede ale mimo wszystko martwie sie ..całuje ❤️ piszcie

Gość zuzia lalka nieduza
On niech taki cwany nie bedzie. Nie jest tak łatwo sie wyprzec. Podasz go o ojcostwo zrobia wyniki i jesli wyjdzie, ze to jego dziecko to go jeszcze kosztami obciążą. Takich drani trzeba troche sprowadzić na ziemie bo myśla ze jak powiedzą "wypre sie" to maja problem z głowy..... porazka A jesli chodzi o Ciebie Katalinko.... doskonale rozumiem Twoj strach i obawy. Niestety musisz czekac na okres my Ci za wiele nie pomozemy. Jedyne co moge napisać to to, ze z opisanej sytuacji baaaaaardzo wątpie abyś zaszła w ciaze. Gdyby tak łatwo mozna było zajść to byłoby o wiele wiecej wpadek. Zauwaz tez, ze wiekszość (w zasadzie wszyscy) co wypowiedzieli sie tutaj wykluczyli ciaze. Głowa do góry

zuzia lalka nieduza❤️ dziekuje za wpis i Twoje zdanie oczywiscie kazda opinia jest dla mnie bvardzo istatna i wazna i mam nadzieje ze w ciazy nie bede :( ale strach jest no niestety :( pozdrawiam ... piszcie

Gość eleonore
słuchaj moze nie bedzie tak zle, moja kumpela byla w podobnej sytuacji w dni plodne kochali sie z prezerwatywa ale potem jeszcze wszedl w nia bez...i nie jest w ciazy, wiec ty pewnie tez nie bedziesz:) pozdrwiam

Gość eleonore
wlasnie zrob test co ci szkodzi jak jesteś w ciazy to i tak juz tego nie zmienisz a przeciez jestem prawie pewna ze nie bedziesz i chociaz bedziesz miala spokoj:) a ile jeszcze masz do okresu? bo moze juz powinnaś zaczaś odczuwacjakies bóle przedmiesiaczkowe napiecie piersi itp.. nie martw sie, bedzie ok:)

Gość rybcia24
katalinka zrob test :) ale bardzo malo prawdopodobne zebys byla w ciazy:0ja tez tak panikowalam bo mialam podobna sytuacje ale wszystko oki:) w koncu plemniki nie zyja wiecznie:) 3mam kciuki i rob test:)

Gość rybcia24
aaa i daj znac jak wyszlo:)jestem pewna ze wszytko oki;]

eleonore ❤️ Ty na pewno w ciazy nie jestes bo kiedys tez mialam taka sytuacje jak Ty z paluszkiem i było ok całuje ... numerjeden27 ❤️ test zrobie powaznie jesli nie dostane okresu za tydzien rowny całuski ... rybcia24 ❤️ mam nadzieje ze bedzie ok... całuje Dziewczyny za tydzien dam Wam znac ale bede ciagle na forum bo kazda opinia czy tez podtrzymanie na duchu jest dla mnie bardzo przyjemne .. całuski piszcie .. ❤️ 🌼