Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arno

narkotyki ------------ pilne

Polecane posty

Gość arno

po czym poznac ze ktos bierze narkotyki??????????

Gość sowaaaaa
po tym że pies policyjny będzie go wąchał i usiądzie przy nim i zaszczeka

Gość 92
chyba ze chcesz opisu z zewnątrz;> tzn.jak ja to widze;] i wiem..

to ze zle sie uczy w szkole,wagaruje- nie koniecznie swiadczy o zazywaniu narkotyków. Jak wiadomo istnieje duzo rodzajów narkotykow od marihuany po heroine. Najlepszym rozwiazaniem bedzie kontrola kieszonkowego - czy dziecko odrazu wydaje pieniadze, jezeli tak-jeszcze nie jest to powod do obawy ale tez moze wydawac na papierosy, alkohol. Po zazyciu marihuany ma sie napad apetytu-dziecko wtedy duzo je, ma malutkie czerwone oczka przymróżone i chce mu sie smiac i jest senne. Po zazyciu opiatów ma zrenice jak szpilka (ogolnie to niewiem jakie sa dokladnie objawy bo nigdy nie bralam ) bo amfetaminie metaamfetaminie... no wlasnie to jest najgorsze co moze byc jezeli dzieciak raz sprobuje bedzie dalej w to brnął. Po pierwsze-brak apetytu brak łaknienia... duze błyszczące oczy duże źrenice wypieki na twarzy chęc do dzialania zero snu!!! entuzjazm, euforia szczękościsk ... a na drugi dzien mając zjazd: rozdrażnienie agresja spowodowane koncem dzialania narkotyku. Dobrze wiedziec, ze narkotyki są na ogól tanie i dostepne dilerzy maja teraz nawet po 15 lat... jak sie chcesz nacpac proszkami to placisz 20 zł (minimalnie) a za marihuane 10-15(minimalnie) istnieje tez mozliwosc brania z kims wtedy robisz tzw. zrzutkę po 5 zł nawet moja rada: jezeli juz zobaczysz ze dziecko bierze to na odwyk i dobrego terapeute nie sluchaj blagan walcz o dziecko