Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulwersacja

Wielkie oszustwo!

Polecane posty

Gość Bulwersacja

Kto słyszał o tym, że 11 września był ukartowany? Przeczytałam wczoraj artykuł, że ponoć Bush dobrze wiedział o za[lanowanych atakach na Amerykę i nic z tym nie zrobił ponieważ miał w tym swój cel, wręcz było mu to na rękę.Było ok. 52 ostrzeżeń! Dziwne jest to, że solidna stalowa konstrukcja, zawaliła się z powodu pożaru. wszystkie runęły w dół, wprost na fundamenty w ciągu bardzo krótkiego czasu. Wyglądało do wg.specjalistów jak kontrolowaane wyburzenie. Samolotu z Pentagonu nikt nigdy nie widział, a uderzyłon ponoć w zach. część, wcześniej długo remontowaną, tak że nic pozostałej części budynkowi nie groziło. Dziwne jest to, że skoro znakomite osobistości zasiadały we wsch. części to dlaczego udzerzono w zach. Trecia rzecz, to dlaczego zestrzelono samolot, w którym miało dojść do przejęcia kontroli nad samolotem. na pkładzie był dyplomowany pilot, który miał sprowadzić maszynę na ziemię. Ale wtedy byliby świadkowie a tego nie chcieli Po zakończeniu zimnej wojny nie mieli usprawiedliwienia dla zwiększania wydatków wojskowych.Mówiono nawet o ich obcięciu. Więc postanowili stworzyć realne zagrożenie aby Amerykanie nie mieli wątpliwości co do ich działań. Także co do usprawiedliwienia wojen Ochyda. amerykanie to dewianci.:( Macie może jakieś podobne info? Jestem przerażona.

Gość Bulwersacja
Dodam jeszcze, że nikt ze specjalistów nie wierzy w to, że ochrona naziemna nie zestrzeliła wcześniej samolotów, które zmieniły lot.Ponoć są to minuty aby taki samolot namierzyć i zestrzelić. oni jednak udawali, że się pogubili. Też mi trudno uwierzyć, że Amerykanie mogli dać się podejść, mając taki sprzęt.

Gość ale to juz bylo...
byl juz kiedys dluuuugi topik na ten temat, ja osobiscie nie wierze, ze to bylo ukartowane przez Amerykanow, nie zapominaj, ze przeciwnikow Busha jest wielu i beda wymyslac wszystko, zeby mu dokopac

Gość Bulwersacja
a ja nie wierzę też w to, że byli tacy naiwni i dali się zaskoczyć. No i że z powodu pożaru zawaliły się trzy wieże. A że to już było to nie wiedziałam:)

Gość lko

c\ytałam o tym na jakimś naukowym forum zjawisk niewyjaśnionych i tym podobnych. Trudno stwierdzić jak było naprawdę ale temat z pewnością jest interesujący

Gość kantrabutor
Nic nie jest trudno stwierdzic.Alex Jones i inni juz udowodnili to ze to bylo planowe wyburzenie.Poszukaj innych.W USA 80 % ludzi mowi ze rzad ich oszukuje z 9/11.

Gość kantrabutor
Dwie wieze byly zbudowane na zasadzie plastra miodu.Znaczy to ze nawet zniszczenie ich fragmentu powodowalo to ze staly nadal.Uderzenie samolotu bylo przewidziane.Przewidziano takze wylanie sie i zaplon paliwa.Paliwo nie wytwarza takiej temperatury zeby stopilo stal.W obu wiezach podlozono ladunki wybuchowe.Zmieniono ochroniarzy.Wycofano z pracy psy potrafiace wyczuc ladunki wybuchowe.Wykwaterowano cale pietra co kilkanascie pieter.W tych miejscach ludzie tam pracujacy widzieli jakichs robotnikow i slyszeli hals jak przy pracach budowlanych mlotem pneumatycznym.Byly to prawdopodobnie odglosy usuwania fragmentow zelbetowych scian. Prawdopodobnie w tych miejscach pozakladano ladunki wybuchowe,ktore zdetonowano w odpowiednim czasie.Sa swiadkowie ktorzy slyszeli po"uderzeniu samolotu"serie innych poteznych wybuchow.To dopiero po nich budynki zaczely sie zapadac.Ta zapasc jest wedlug fachowcow typowym wyburzeniem dokonanym przez fachowcow.