Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bronx

Dziewczyny szybko!! jak tego używać ???

Polecane posty

Gość bronx

Jak uzywac odzywki do wlosów ale takiej ktora sie spłukuje ??? trzeba umyc wlosy wytrzec w recznik, nalożyć odżywke,potrzymac z minute i splukać ?? czy nałożyc na mokre i splukać nie wycierając wlosow w recznik ? 🌼 na odzywce nie jest nic napisane :/

Gość bombastic
Należ; umyć włosy, potrzymać minutę,spłukać wycierając odżywkę w ręcznik i nałożyć na mokre.

Gość ojejku ale masz problem
Przecież to wszystko jedno. Co ma za znaczenie czy przed nałożeniem odzywki wytrzesz włosy ręcznikiem czy nie. Przecież i tak musisz potem tą odzywkę spłukać, wiec po co sie bawic jeszcze w jakieś wycieranie włosów ręcznikiem. Na opakowaniu nic nie pisze ponieważ producentowi nie przyszło do głowy że mozesz mieć z tym aż taki problem. Sorry jeśli jestem może nie uprzejma ale dla mnie to po prostu oczywiste. A tak szczerze to i tak pewnie zrobisz sama wg swojego widzi mi sie. Zapewniam cie jednak że odżywka bedzie miała takie samo działanie niezależnie czy od tego czy użyjesz ręcznika czy nie. Zrobisz jak ci będzie wygodniej. Pozdrawiam.

Gość pomidorowa zupa
lepiej wytrezc w recznik a potem nalozyc odzywke na minutke czy dwie i splukac tak moim zdaniem bedzie lepiej - wiem to z doswiadczenia

trzeba troche wytrzec wlosy przed nalozeniem odzywki, inaczej wszystko splynie.

Gość DO ojejku ale masz problem
to chyba Ty masz problem z czytaniem dziewczyna wyraźnie napisała, że pyta o zastosowanie odżywki, która jest BEZ SPŁUKIWANIA akurat ja nigdy nie wycieram włosów ręcznikiem, bo to niszczy włosy, a jedynie je "odsączam" nałóż odżywkę (bardzo niewielką ilość, bo włosy mogą być przeciążone) już na nieociekające włosy :)

Gość chba na odzywce
jest instrukcja!!!! kurde,normalnie nie moge...niektorzy to normalnie mnie rozwalaja....niedlugo bda pytac jak zrobic herbate...:/

Gość bronx
wlasnie malinka tak myslalam tylko,ze mi sie nie chce dwa razy wlosow w recznik wycierac:D chcialam sie tylko dowiedziec czy nakladanie tej odzwyki na mokrusieńskie wlosy cos da .. czy po prostu odzywka splynie wraz z wodą...

Gość bronx
chba na odzywce ----> sluchaj zanim cos napiszesz to czytaj... ze zrozumieniem oki... pozdrawiam!!

Gość do chba na odzywce
Nie było instrukcji na odżywce. Nie denerwuj ludzi. Ja też chcę sie dowiedzieć co robić w przypadku,kiedy nic nie pisze na odżywce!

Do tej co się czepiała Jak widzisz ty masz problem z czytaniem bo autorka pisała o odżywce którą trzeba spłukiwać. Ja nigdy nie wycieram ręcznikiem bo mi się nie chce. Zazwyczaj nakładam odżywkę na włosy będąc w wannie. Włosy po prostu wykręcam rękami tak żeby się z nich woda nie lała. Po czym nakładam odżywkę. Jeśli odżywka jest gęsta to nic nie zdąży spłynąć. Tym bardziej że najczęściej odzywkę wystarczy potrzymac dosłownie 2 minuty. Szybko, prosto i przyjemnie.

Gość DO ojejku ale masz problem
rzeczywiście masz rację, przepraszam mam chyba coś z oczami, bo byłam pewna, że chodzi o odżywkę, którą sie nie spłukuje pewnie dlatego, że zupełnie nie rozumiem jak mozna pytać o używanie odżywki do spłukiwania przecież to banał

Spoko Miło że są osoby które mają na tyle klasy, że potrafią się przyznać do błędu :) co zresztą każdemu sie czasem zdaża.