Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka kolezanki

jakiego smsa napisac kolezance ktorej zmarla babcia?

Polecane posty

Gość kolezanka kolezanki

ratunku jak mam jej napisac??? BARDZO MI PRZYKRO Z POWODU BABCI??? NIE MAM POJECIE HELP!!

Gość kolezanka kolezanki
dziekuje bardzo:):):) 🌼 😘

Gość ja pierdllll
w takich sytuacjach sie dzwoni baranku a nie pisze smsy!

Własnie niedawno zmarła mi Babcia i gdyby mi ktos przysłał sms-a z kondolencjami to chyba bym go znienawidziła za totalny brak taktu.

wiesz...Twoja kolezanka fajnie sie ma, ze ma taka bliska osobe jak Ty:) gdy moja babcia lezala w ciezkim stanie w szpitalu moj facet wypalil z tekstem\" no a co ty myslalalas?!spojrz prawdzie w oczy ona juz jest stara wiec ma prawo umrzec\"odebralo mi mowe...pozdrawiam🌻

Gość biedna winogronka
A MOZE KOLAZANKA NIE CHCIALABY ZEBY CO CHWILE KTOS DO NIEJ DZWONIL I PYTAL JAK SIE CZUJE???

Gość biedna winogronka
A MOZE KOLAZANKA NIE CHCIALABY ZEBY CO CHWILE KTOS DO NIEJ DZWONIL I PYTAL JAK SIE CZUJE???

Gość nic nie pisać
Jeśli to tylko koleżanka to nic nie pisz. Jeśli to bliska koleżanka, to może zadzwoń, albo wyślij smsa, ja zazwyczaj nigdy nic nie pisałam, tylko przy najbliższym spotkaniu mówiłam, że mi przykro z powodu śmierci babci.

bardzo uczuciowy byl:)jak sie pozniej okazalo to byl ten okres jak mnie zdradzal hehe:) wiec sie nie dziwie ze mnie tak traktowal... a swoja droga mi bylo bardzo milo jak osoby z ktorymi naprawde nie mialam duzego kontaktu a wspieraly mnie:)Czasami obca osoba umie zrozumiec i pomoc gdy bliski zawodzi...

Gość ktosikkkk
czy wypada zadzwonić do mamy narzeczonego by złożyć kondolencje z powodu śmierci jej mamy ?