Malowany 137 Napisano 4 godziny temu I już masz blok. Więc jak coś chcesz, to możesz sapać na publik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 4 godziny temu elcia to ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Tobie sie pomylilo że ja będę. Przestań. Bijesz się z myślami, żeby się odezwać. Ja mam do gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu I że ktokolwiek inny tak samo się Tobie coś pomyliło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 57 minut temu, Malowany napisał: I czekać na spadek po babce. Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Przestań. Bijesz się z myślami, żeby się odezwać. Ja mam do gdzieś Pojęcia nie masz o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Pojęcia nie masz o mnie. I nie chcę mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: I już masz blok. Więc jak coś chcesz, to możesz sapać na publik Nie mam o co. Musiałbyś być taki jak sie wydawałeś, żeby mi się cokolwiek chciało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu Powinna oddać wszystkie trzy do okna życia i u mnie sexy z przerwami na miche chociaż można jeść w trakcie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jaja umyte tak napisał: Tak To nie chodziło o mnie. Elcia wyżej sra.. niż dupę ma, odkąd spadek wisi w powietrzu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie mam o co. Musiałbyś być taki jak sie wydawałeś, żeby mi się cokolwiek chciało. Trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 4 godziny temu elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Nie zauważyłeś, jak poczuła się wyżej od ciebie, a klepała biedę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 24 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Jaja umyte tak napisał: Powinna oddać wszystkie trzy do okna życia i u mnie sexy z przerwami na miche chociaż można jeść w trakcie a to trzecie dziecko to skad sie wzielo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: I nie chcę mieć To nie pisz że wiesz co myślę bo sobie strzelasz w stopę. Nie masz jaj by mnie prawdziwą poznać. Pocieszę że nie Ty jeden. Poległeś daleko przed czasem, ale to wina tego jakim jesteś człowiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 27 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: a to trzecie dziecko to skad sie wzielo ? z kapusty wyszło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To nie chodziło o mnie. Elcia wyżej sra.. niż dupę ma, odkąd spadek wisi w powietrzu. To jeszcze bardziej żałosne niż powodem ty W sumie ona nigdy nic nie miała męczyła się z matkom jak ja tylko gorzej bo w małym pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu Ale mały jest spoko ja teraz głównie w sypialni siedze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: a to trzecie dziecko to skad sie wzielo ? Mały gnojek i małolat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Trudno Co, już uciekasz? Na baju baju z koleżkami? He he. Tylko to potrafisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: To jeszcze bardziej żałosne niż powodem ty W sumie ona nigdy nic nie miała męczyła się z matkom jak ja tylko gorzej bo w małym pokoju To jest taki mental biedy, który odnajduję szczęście w pieniądzach. Płytkie to strasznie, ale niech jej się wiedzie, jak najlepiej m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: Mały gnojek i małolat aha czyli chlopa ktory zrobil dziecko tez liczysz jako dziecko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 36 Napisano 4 godziny temu Głupie babska Stare a durne jak but Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: aha czyli chlopa ktory zrobil dziecko tez liczysz jako dziecko ? No skoro nie pracuje i lubi matkowanie to jej 3ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Mgła napisał: Co, już uciekasz? Na baju baju z koleżkami? He he. Tylko to potrafisz. Ty byłaś jedyną moją koleżankę tutaj, ale wolisz atakować. Edytowano 4 godziny temu przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: To jest taki mental biedy, który odnajduję szczęście w pieniądzach. Płytkie to strasznie, ale niech jej się wiedzie, jak najlepiej m Tak a jak coś ją wyhebluje na psa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: Tak a jak coś ją wyhebluje na psa Co kurfa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Głupie babska Stare a durne jak but Tylko Ania nie Anna była fajna i normalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ty byłaś jedyną moją koleżankę tutaj, ale wolisz atakować. Co Ty bredzisz? Jaką koleżanką i jaką jedyną? Tak chciałeś żeby każdy myślał o sobie, kto z Tobą priv pisał. Ale zaczęła prawda powoli wychodzić przed moimi oczyma, a na koniec poległeś na prostym teście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Jaja umyte tak napisał: Tak a jak coś ją wyhebluje na psa Na sooke chyba że hesres homo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach