Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Głupie babska Stare a durne jak but Z ręką na sercu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Co kurfa No jak się wypnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu W sumie mam numer do A. ale co jeśli pojadę do Olsztyna i wrócę z kwitkiem ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Co Ty bredzisz? Jaką koleżanką i jaką jedyną? Tak chciałeś żeby każdy myślał o sobie, kto z Tobą priv pisał. Ale zaczęła prawda powoli wychodzić przed moimi oczyma, a na koniec poległeś na prostym teście. Jaka prawda? Z nikim nie miałem tutaj takiego kontaktu, jak z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jaka prawda? Z nikim nie miałem tutaj takiego kontaktu, jak z tobą. Czyja to zasługa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 36 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lubię banany napisał: Tylko Ania nie Anna była fajna i normalna Jeśli ostra schizofrenia jest normalna to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Ale ty zamiast się odezwać na priv, tlumisz w sobie emocje i wylewasz tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Czyja to zasługa? O co pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Jaja umyte tak napisał: Tak a jak coś ją wyhebluje na psa Hebla Español? XD Edytowano 4 godziny temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, Malowany napisał: No ja nayebany proponowałem, a ty podniecona pytałaś, czy serio E to słabo u mnie odwrotnie i byłem trzeźwy ona mogła być przypudrowana chociaż twierdzila że nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Jeśli ostra schizofrenia jest normalna to tak Na tle tych wszystkich przegrywek i przegrywów tak xD Edytowano 4 godziny temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ale ty zamiast się odezwać na priv, tlumisz w sobie emocje i wylewasz tutaj. Nic nie tłumię, patrzę dzień po dniu jaki jesteś. Prosty test. Który oblałeś. W sumie naiwnie było myśleć, że wynik będzie inny niż zakładałam, skoro kit wciskałeś mi na priv że tylko mi piszesz co pisałeś, a ostatnie tygodnie wyszło że każdemu to samo, no i skoro nie zależy Tobie na najważniejszych osobach to skąd na jednym z randomów których jedyne zadanie jakie im wyznaczyłeś to zabawianie Cię atencją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: E to słabo u mnie odwrotnie i byłem trzeźwy ona mogła być przypudrowana chociaż twierdzila że nie. Elcia mnie nie jara. Nie ma fal. Przyciąganie do siebie, na zasadzie nudesow mnie nie kreci. Szukam czegoś głębszego. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: O co pytasz? Już pijesz że nie łapiesz kontekstu 2 postów? : 5 minut temu, Malowany napisał: Jaka prawda? Z nikim nie miałem tutaj takiego kontaktu, jak z tobą. Czyja to zasługa że taki ten kontakt był? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 42 minuty temu, Malowany napisał: Obie pocałowały ścianę i stąd ten ból dupy Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Elcia mnie nie jara. Nie ma fal. Przyciąganie do siebie, na zasadzie nudesow mnie nie kreci. Szukam czegoś głębszego. Kto Ci w to uwierzy? Ty i cokolwiek głębszego? He he chyba łyk alko, to się zgodzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nic nie tłumię, patrzę dzień po dniu jaki jesteś. Prosty test. Który oblałeś. W sumie naiwnie było myśleć, że wynik będzie inny niż zakładałam, skoro kit wciskałeś mi na priv że tylko mi piszesz co pisałeś, a ostatnie tygodnie wyszło że każdemu to samo, no i skoro nie zależy Tobie na najważniejszych osobach to skąd na jednym z randomów których jedyne zadanie jakie im wyznaczyłeś to zabawianie Cię atencją. I jaki jestem? Nie masz pojęcia jaki jestem. Kafe to projekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Elcia mnie nie jara. Nie ma fal. Przyciąganie do siebie, na zasadzie nudesow mnie nie kreci. Szukam czegoś głębszego. Małolat się mieści to ja mogę z wyskoku nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Weź już mnie nie cytuj i trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 24 Napisano 4 godziny temu po tym temacie widac doskonale ze polska to kraj alkoholików dac im 1 dzien wolnego i polowa naj.bana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: I jaki jestem? Nie masz pojęcia jaki jestem. Kafe to projekt. To co na priv, to był Twój projekt. Publiku nie skomentuję bo nie ma dla mnie znaczenia. Wolę nie pisać jaki jesteś bo nie chcę Ci robić przykrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: Małolat się mieści to ja mogę z wyskoku nawet Z tego małolat, to niezła beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Elcia mnie nie jara. Nie ma fal. Przyciąganie do siebie, na zasadzie nudesow mnie nie kreci. Szukam czegoś głębszego. Elcia, ta najbardziej swietoyebliwa na kafe by wysyłała nudesy? Matko bosko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Weź już mnie nie cytuj i trzymaj się Wymiękasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: To co na priv, to był Twój projekt. Publiku nie skomentuję bo nie ma dla mnie znaczenia. Wolę nie pisać jaki jesteś bo nie chcę Ci robić przykrości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Skończyłem z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: Elcia, ta najbardziej swietoyebliwa na kafe by wysyłała nudesy? Matko bosko I tak ją rozgrzeszy kafeteria po znajomości, kafe to real w pigułce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Malowany napisał: Nie zauważyłeś, jak poczuła się wyżej od ciebie, a klepała biedę? Dziwne przecież też mam mieszkanie na własność i to 2x większe 13 minut temu, Mgła napisał: Co Ty bredzisz? Jaką koleżanką i jaką jedyną? Tak chciałeś żeby każdy myślał o sobie, kto z Tobą priv pisał. Ale zaczęła prawda powoli wychodzić przed moimi oczyma, a na koniec poległeś na prostym teście. A jaki to test nie mów o nudesy? Wszystkie tak chcom 13 minut temu, Lubię banany napisał: Na sooke chyba że hesres homo Jak obroże założy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Skończyłem z tobą. No nie gadaj! A to w ogóle coś trwało? Jakieś kolezeństwo, cokolwiek? Bo tak się koledzy nie zachowują jak Ty w tym tygodniu. Masz wyebane na mnie, na każdego, gdy Cię już nie bawi i taka prawda. Ale co się dziwić skoro tak samo traktujesz najbliższe osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 14 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Lubię banany napisał: W sumie mam numer do A. ale co jeśli pojadę do Olsztyna i wrócę z kwitkiem ehhh Jedź jak co się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach