Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona i zdziwiona

Odpowiedzcie, skoro wszystko zawsze wiecie

Polecane posty

jak to jest ze kochacie przez wiele lat i pewnego dnia, to uczucie znika? jeszcze niedawno moj facet deklarowal milosc ponad zycie.... dzis prawdopodobni ni czuje do mnie nic. jak to jest mozliwe, ze potraficie dosc nagle, radykalnie przestan czuc cos, co wami wczesniej kierowalo:(?

faceci to idioci i dlatego zmieniaja zdanie kiedy tylko chca:o

Gość magicelle
uczucie nie znika jednego dnia... To jets tak ze jestes z kims i nie czujesz ze kochasz labo tak wiesz ze trzeba mowic bo wszysyc mowia. Albo nie che sie byc samemu to sie z kims jets No i sie zapewnia o uczuciach. To troche jak z kupnem sukienki. Masz w głowie jedna bo ja widziałas na wystawie Była za droga nie kupiałs jej. Kupujesz inna cieszysc sie bo to nowe, ale z czsem wiesz ze to nie to.. Ja nie wierze ze uczucie mija w jeden dzien. Nie było go lub było na siłe.

Gość magicelle
Kobiety sa takie same Poza tym po5 latach nie wierze ze maz we wt mowi love U a w sobote not love U. Co innego wahania na poczatku znajomosci, wiadomo cos sie musi umocnic roziwbac itd.

Gość magicelle
Kobiety sa takie same Poza tym po5 latach nie wierze ze maz we wt mowi love U a w sobote not love U. Co innego wahania na poczatku znajomosci, wiadomo cos sie musi umocnic roziwbac itd.

..jesli w serca wdziera sie przyzyczajenie miłość wychodzi ze smutkiem tylnymi drzwiami i robi to ukradkiem dlatego w ludzich tyle goryczy bo nie zauwazyli tego momentu.... :(

w takim razie czuje sie oszukana.:( myslalam, ze daje mojemu mezczyznie, to co najlepsze. dawalam mu siebie. a dzis slysze, ze jednak to nie jest tak do konca milosc. po co w takim razie zapewnienia o dozgonnej milosci, skoro jej nigdy nie bylo? czy warto tak klamac?

Gość Dlaczego zaraz
kłamać, to nie są kłamstwa, wtenczas kiedy to mówił to mógł kochać naprawdę, ale przeciez każdy to wie, że nic nie trwa wiecznie, że wszystko ma swój początek i koniec, miłość też, dlatego miłość to uczucie o które trzeba dbać, pielęgnować je, obojetnie ile lat jest się razem czy rok, dwa, pięć, dziesięć, czy dwadziesia pięć .... Miłośc to kwiat, to piękny ogród, a wieszjak on wygląda, żeżeli o niego nie dbamy ................... Kto to rozumie jest wygrany ... :-D