Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaa tam

NAJLEPSZA WASZYM ZDANIEM FARBA DO WŁOSÓW

Polecane posty

Gość takaaa tam

bardzo długich. Taka, która nie wysusza i nie niszczy włosów, a jest dostępna w sklepie. Uzasadnienia mile widziane:)

L\'Oreal Excellens czy jakos tak nie wysusza wloskow, jest extra u mnie kosztuje 26zł, ma odzywke na koncowki ktora nakladasz przed farbowaniem co daje dodatkowa ochrone,pozatym w opakowaniu znajduje sie jeszcze odzywka na cala dlugos wlosow, po koloryzacji, ktora starcza na kilka razy!!! polecam na prawde warto!!!

Gość takaaa tam
A kolor rzeczywiście wychodzi taki jak na opakowaniu? na jakolor Ty farbujesz włosy?

Niedawno zrobiłam włosy henną i już nigdy nie wrócę do farby. Henna nie niszczy włosów, bo nie wnika do środka, a tylko je oblepia, nadaje im połysk, pogrubia i włosy nie elektryzują się. Spróbuj :)

Gość takaaa tam
Niestety, ale próbowałam jakiś rok temu i nie podzielam Twojego zdania. Włosy wyglądały po hennie okropnie, były suche i sztywne, ale dzięki za sugestię. Dla każdego coś innego jak widać:) Mam tylko nadzieję, że po farbie włosy nie będą w jeszcze gorszym stanie niż po hennie.

Gość takaaa tam
Może ktoś jeszcze?

Gość takaaa tam
Wpiszcie chociaż nazwę farby i producenta. Co Wam szkodzi;)

Gość Decore wella
Po tej farbie włosy są błyszczące i co ważne kolor nie zmywa się. mam ciemny brąz

Gość takaaa tam
Z tego co wiem to jest nowa farba Decore z jakimś balsamem, który nakłada się przed farbowaniem by nie niszczyć struktury włosów podczas farbowania, używałaś jej już?

Gość uppp

ja sprawdziłam DiaColor i Iluocolor - do kupienia w sklepach fryzjerskich. To nie są farby, ale rewelacyjnie barwią włosy - nie matowieją, nawilżają włosy. Dla mnie bomba.

Gość shimmery
Od wielu już miesięcy używam tylko DECORE-WELLI-jak dla mnie jest najlepsza,ładnie pokrywa odrosty(używam odcienia "ciemny brąz"),nie wysusza włosów itp.W tej nowej serii jest teraz dużo odżywki(starcza na kilka razy).

Gość garnier kolor
naturals tania i dobra

Gość takaaa tam
Otylka-----> gdybyś prawie od 30-tu lat czyli od urodzenia miała brak farby na włosach to kiedyś w końcu chciałabyś to zmienić ;)

Gość hop hop hop

no jasne... ale za mlodu sobie wlosow nie niszcze to moze na starosc bede miala nieco lepsze ... ;)

Gość takaaa tam
Ja już taka najmłodsza nie jestem wiec chyba czas najwyższy;)