Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nasivin

Chce sie podobac pewnemu mezczyznie,a mam mocna konkurencje

Polecane posty

Go艣膰 Nasivin

Od dzis biore sie ostro za siebie poniewaz mam niezla motywacje. Chce sie podobac pewnemu mezczynie, jednak w jego otoczeniu jest mnostwo atrakcyjnych kobiet, wiec musze zrobic wiele,by im dorownac. Od jutra zaczynam chodzic na aerobic, odzywiam sie zdrowo i nie jem slodyczy. Planuje tez odwiedziec kosmetyczke,ale nie bardzo wiem,jakie zabiegi mglabym sobie wykonywac, gdyz mam 25 lat. Doradzcie cos. Poradzcie co jeszcze moglabym zrobic,zeby stac sie atrakcyjna i przede wszystkim seksowna kobieta.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zuzia lalka nieduza
Przede wszystkim musisz czuc sie atrakcyjna i seksowna. Jesli nie masz problem贸w z cera to po co do kosmetyczki pojdziesz? Ja mam 艂adn膮, 艂adniejsza od tych co regularnie do niej chodz膮;) Stosuj peelingi maseczki, dobre kremy i jesli sie malujesz to nie oszczedzaj na dobrych kosmetykach Polecam solarium od czasu do czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzia lalka nieduza
AAAAAAaaaaaaa..... zapomnia艂am o fajnych ciuszkach;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nasivin
O wlasnie dzieki zuzka. Chyba sie wybiore do solarium. W zasadzie nie jestem zwolenniczka opalonych na pomarancz laseczek,ale moze umiarkowana dawka nie zaszkodzi,prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzia lalka nieduza
Nie zaszkodzi. Ja chodze co dwa tygodnie na 15 minut. NIe widac wcale po mnie jakiej艣 mega opalenizny nienaturalnej. mam 艂adny odcien sk贸ry.... polecam. Ja w艂asnie dzieki temu czuje sie seksowniejsza i do tego naprawde 艂adniejsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nasivin
Czekam dalej dziewczyny :) Na wasze rady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 popoppopopopo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzia lalka nieduza
To znowu ja ;) A moze jakis fajny kolor na w艂osach, jakies mode ciecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nasivin
Tak tak, o kolorze tez juz myslalam. Ale zaczne od solarium. Moze nawet juz jutro sie wybiore :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polecam forum
www.atrakcyjna.com jak pokazesz tam swoje zdjecie (albo zamiescisz dokladny opis swojego wygladu) to laski pomoga ci stac sie piekna i seksowna. Jest tam profesjonalna kosmetyczka i wizazystka.

Udost臋pnij ten post