Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmir22

jaki ginekolog w łodzi jest dobry ??

Polecane posty

Hey :) piszecie o prywatnych ginekologach a czy ktoś może polecić państwowego, bo nie mam kaski na prywatne wizyty ??

oczywiscie pytanie bylo o panstwowego dobrego ginekologa a nie o to czy mam kase na prywtne wizyty bo to wiem :P

hmm wiecie wielu ginekologów w Łodzi odwiedziłam! mój przypadek jest dość skąplikowany! teraz trafiłam na świetną panią ginekolog - Elżbieta Baś-Budecka! wreszcie mam lekarza, któremu ufam! jest po dwóch poronieniach, do tej pory już nawet nie liczę u ilu lekarzy byłam! żaden nie skierował mnie na żadne badania :( dopiero pani doktor Baś-Budecka zajęła się mną tak jak trzeba! polecam ją z całego serca! co do państwowego ginka to ciężko mi coś doradzić! kiedyś chodziłam do doktora Marka Gonickiego. przyjmował w poradni na 10-go albo 2-go Lutego! nie pamiętam ulicy :( dobrym lekarzem, ale tylko jeżeli nie ma się problemów ginekologicznych , jest Wojciech Wiliński! przyjmuje w poradni w Madurowiczu. w moim przypadku się nie sprawdził, ale koleżanki go chwalą! bada piersi, robi cytologię, odpowiada na pytania, ale nie za bardzo chce kierować na jakiekolwiek badania :( Doktor Baś-Budecka też przymuje w przychodni w Madurowiczu. Pozdrawiam

Gość Nela Łódź
Witam, chcę plecić dr Lidię Walczak, bywam u niej w Salve - Łódź. Bardzo ciepła osoba, kompetentna i życzliwa lekarka. Cytologię zleca zwykle sama ale można się przypomnieć jeśli jest się pierwszy raz. W Salve przyjmuje na NFZ i prywatnie.

Gość anialc
Pani walczak nie przyjmuje już w Salve na ul.struga.Może ktoś wie gdzie leczy teraz?

Gość KASJA2000001
przyjmuje teraz w Medicover na Pilsudkiego 3.....ale naprawde nie polecam!!!! Jestem w ciazy i bylam u Pani doktor, wyszlam z placzem:(

Gość gość
Ja chodze do luxmedu, mam tkai pakiet wykupiony bardzo szeroki

Gość gość
Ja planuje zmienic niz. Na prywatny, żeby nie czekac w tych kolejkach, ktos może chodzil kiedys tutaj www.one-med.pl ? dzieki za opinie z gory!

Gość gość
też szukam kogoś dobrego.....