Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmir22

jaki ginekolog w łodzi jest dobry ??

Polecane posty

Gość a co myślicie o
dr majewskiej kawińskiej. przyjmuje w salve na struga i w palmie na rewolucji. czy jest dobra???

Gość upupupx1000

Gość fruń do góry

Ja nie mam za dobrego zdania o pani doktor majewskiej-kawinskiej. Jest mila tak naprawde tylko na wizytach prywatnych a w Palmie to bez kija nie podchodz. Bada strasznie niedokladnie i nigdy nie pamieta zadnej pacjentki. Zmieniłam na doktor Lipecką -Kidawska z Luxmedu i sobie naprawde chwalę,miła i bardzo dokładna,poświęca pacjentce minimum 20min.

Gość no to mam
dwie sprzeczne informacje - koleżanka zachwalała ją mówiąc że miła i dokładna. może ktoś coś jeszcze wie???

Najlepiej idz sama i wyrob sobie opinie.Moje wszystkie kolezanki z niej zrezygnowaly po kilku wizytach poniewaz podzielaly moja opinie.

Gość dziękuję ci bardzo za
odpowiedź. tak też zrobię.

Gość AnnMIho
chce isc do ktoregos z lekarzy z salve mam juz pod uwaga pania lidie walczak czy kots jeszcze sie nadaje? i czy wystarczy tylko ksiazeczka ubezpieczenoiwa i dowod? no i potrzebuje kogos kto dobrze leczy rozne stany zapalne a takze chetnie przepisuje tabletki tzn bralam przez jakies czas novynette i teraz chce wrocic wlasnie do nich nie do jakis innych wiec nie chce naweidzonych lekarzy ktorzy albo beda wogole mi odradzac tabletki albo przepisza cos zupelnie innego :)

Gość zaba1222
Moj ranking: dr S.Janeczek dr A.Ceglowska doc Salata dr gruszczynska dr Z. Kemmer Trudno mi pisac o cenach bo z tymi ginekologami mialam do czynienia w roznych szpitalach i poradniach. KOlezanka z poddebic dorzuca jeszcze dr jakubowska Znalazlby sie tez ranking negatywny ale to moze przy innej okazji

Gość zaba1222
Moj ranking: dr S.Janeczek dr A.Ceglowska doc Salata dr gruszczynska dr Z. Kemmer Trudno mi pisac o cenach bo z tymi ginekologami mialam do czynienia w roznych szpitalach i poradniach. KOlezanka z poddebic dorzuca jeszcze dr jakubowska Znalazlby sie tez ranking negatywny ale to moze przy innej okazji

Gość madzik23
witam. czy ktoś zna może dr laskowskiego- podobno z CZMP????

Gość ehh.....
A zna ktoś Dr Łuykaszyk Wojchowską? Przyjmue na Marysińskiej. A może znacie jakiegoś dobrego lekarza, może być facet?

Jesli moge doradzic to wszyscy tylko nie Wojciechowska z Marysinskiej....... co do Kaczmarka to znam go osobiscie nie wiem jakim jest lekarzem prowadzacym ale co do USG w ciazy to nie znam lepszego specjalisty!

Gość ehh.....
A dlaczego nie ona? Chodzę od 4 lata i zaczynam mieć wątpliwosći/ nie mam porówniania z innymi/.. badania, owszem sama zleca, cytologii pilnuje, zawsze bada i ginekologicznie i piersi, ale nigdy nie miałam USG.. tabletki na życzenie bądź chybił trafił... Jak nie pasują to następne... Tak jakiś czuje niedosyt za te 70zł...:/ Dlatego szukam kogoś sprawdzonego, kto nie tylko odnotuje "Jeanine - mdłości" a sprawdzi czy np nie mam cyst...Od takie ciut lepsze zainteresowanie pacjentem..

Wiesz co.....ja moge powiedziec tylko to co wiem po kolezankach gdyz osobiscie u niej nie byłam(ja mam swoja Pania Doktor od 14 lat)ale jednej znajomej tak poprowadzila ciaze ze gdyby nie własnie moja Doktorowa(bo pracowały w tym samym szpitalu) to nie wiadomo jak by sie to wszystko zakonczyło,moja sasiadka chodzila do niej tez w ciazy,miala takie zatrucie ciazowe ze mały zmarl po 2 tyg.(zakazenie wewnatrz maciczne),inne 2 kolezanki tak leczyla na bezpłodnosc ze do dzis nie maja dzieci a pare lat juz mineło,moze akurat ja mam takie pechowe znajome ale........

Gość ehh.....
Moje znajome chodzą/zadna nie rodziła/ i mają podobne odczucia... Lekka rutyna... a mogę spytać do kogo chodzisz? Obojętne mi czy facet czy kobitka, ważne, żeby trochę mniej przedmiotowo traktował pacjetnata...

Ja chodze do Dr.Barbary Jabłonskiej-Krasomskiej(Ona była Dyrektorem Jordana)teraz pracuje w ICZMPna oddziale Perinatologii a jej maz jest tam ordynatorem oddziału ginekologiczno-połozniczego.Za wizyte płace 60 zł.ale powiem tak...ja juz do niej chodze 14 lat i urodzilam z nia 2 dzieci(porod kleszczowy i CC)i sie do niej przyzwyczaiłam bo to nie jest kobieta zbyt wylewna taka ciuciu ruciu u niej sa konkrety co wielu dziewczyna nie odpowiada,ale ja sadze ze lekarz ma byc dobry w tym co robi a nie mi słodzic.

Gość ehh.....
a gdzie przyjmuje prywatnie? Nie musi być miła, ważne żeby była kompetentna... Trochę się obawiam/moze sie naczytałam/ co się dzieje z moim organizmem po 4 latach brania tabletek.. Zależy mi głównie na USG.

Mysle ze USG nie jest Ci potrzebne,ja biore tabletki kupe lat tylko raz na rok robie proby watrobowe,ona przyjmuje na Płockiej24(od Kilinskiego za izba wytrzezwien) w pon i srody od godz 17.tel. 684-42-85.

Gość ehh.....
Dzięki, moze potrzebuje konsultacji z kims innym. Takie strzelanie z tabletkami/ a to juz 4 i pfu pfu nie ma problemu na razie/ mnie lekko zirytowało... Może jak usłysze od kogoś innego, że jest ok to przestane byc podejrzeliwa. Dziekuje

tak naprawde każdy ma inna opinie o lekarzu ja jestem bardzo zadowolona z dr Jacka Opinca naprawde fajny facet bada dokładnie zawsze wysłucha a ja jestem troche teraz przewrażliwiona w ciąży i pytam o wszystko mąż tez jest zadowolony z prowadzenia naszej ciąży nigdy nie zbywa

Gość isia26
A co sądzicie o dr. Nowak-Skowrońskiej

Gość xelllla
prosze napiszcie nazwisko dobrego ginekologa..

Gość paola6
Polecam dr. Tadeusza Lutosławskiego. Przyjmuje na Piotrkowskiej chyba 82

Gość paola6
Padło też pytanie o dr Laskowskiego. Zgadza sie z CZMP. Był moim lekarzem prowadzącym na Ginekologii Operacyjnej. Szczerze nie polecam...Dlaczego?...hmm. Ale wybrał do zabiegu wydaje mi sie rewelacyjnego lekarza dr Wilczyńskiego.

Gość Natt
Andrzej Dawidowicz. Przyjmuje na Łanowej ( D.H. Jagna). Jest sympatyczny i niezwykle delikatny. :) Jest to bardzo doświadczony ginekolog, przy każdej wizycie - choćby po tabletki - robi badania - wszytko tłumaczy. W gabinecie jest USG, więc wzytkie badania są na miejscu. Pełen komfort i przyjemność. ;) Wprawdzie kazda wizyta jest płatna : 60 zł + plus ewentualne koszty za cytologie bądź usg - ale naprawde warto. Aż żałuje, że na razie nie jestem w ciąży. ;]

Gość A czy...
Czy dr Lidia Walczak sama robi cytologię? Czy trzeba o nią się upominac? Bo ten lekarz do którego teraz chodzę to sam żadnych badan nie zleca.

Gość martaaaaaa33o
a ja chodze do dr Krol-Leszczynskiej,fajna,mila i sympatyczna babka,ale przez rok,zrobila tylko jedno badanie-ginekologiczne przy pierwszej wizycie,a to nie wystarczy,,,zastanawiam sie czy nie isc do dr Lidii Walczak skoro tak ja polecacie. gdzie ma prywatny gabinet? salve????