Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

MissUkraina

Nietypowe i stylowe zestawienia ciuchow

Polecane posty

Opisze wam swoj ulubiony styl. Lubie sztuczne futra ( a la jasne norki w stylu J Lo), zakladac spodnice na spodnie, oczywiscie ze ich kolory maja idealnie pasowac; lubie kolorowe buty (zolte, pomaranczowe, rozowe, do nich takie same torebki) kolory jamajskie (zielony i zolty), dzinsy z haftem, rozpinane dzianinowe zakiety, dluuuuuuuuuuuuuugie szaliki, do tego koniecznie duze okulary przeciwsloneczne, buty mukluks + rybaczki, szerokie spodnie z kieszeniami... A wy? napiszcie o swoich preferencjach ! Czekam !!! Pozdrowionka !!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 spodnica na spodniach jest juz
dawno nie modna i sprawia ze tylek robi sie gigantyczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milkaa
..a potem 偶alisz si臋 na kafe, 偶e masz deprech臋. Ba! Te偶 bym mia艂a, gdybym tak si臋 ubra艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .a ja
lubie polaczenie elegancji z calkowita swoboda :D d贸艂 - sztruksowe dupozwisy, buty "napchane" (jak do jazdy na desce) a na g贸re przylegaj膮ca bluzka, sznur pere艂. na g艂owie tapirowana grzywka, badz "zboczony kucyk" i grzywka na bok poupinana kolorowymi spinkami tak ju偶 mam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhh
..jezuuuu!!! bleeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .a ja
przynajmniej jest ciekawie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja si臋 ubieram tak jak lubi臋
tzn.: latem zawsze jasne spodnie: boj贸wki khaki, be偶owe, szerokie jasne spodnie wi膮zane w pasie, zielone szerokie spodnie, na g贸r臋 jakie艣 koszulki, najcz臋艣ciej bez r臋kaw贸w, na to koszula, jasnama艂a marynarka, buty na p艂askiej podeszwie. Lubi臋 ziele艅, br膮偶, be偶, khaki. Mam rudawe w艂osy- taki miedziany blond, jasn膮 sk贸r臋, zielone oczy. Do tego br膮zowe, du偶e okulary i du偶a torba. Czasami wygl膮dam do艣膰 elegancko, czasami jak zestawi臋 艂膮dn膮 ma艂膮 marynark臋 z szerokimi spodniami, wygl膮dam oryginalnie. Z tym, 偶e nigdy nie s膮 to jakie艣 tandetne boj贸wki z milionem kieszeni, a raczej spodnie na boj贸wki stylizowane- nic im nie odstaje;) Ostatnio lubi臋 te falbaniaste sp贸dnice, ale znowu: nie za bardzo, bez przesady... Mam tak膮 zielon膮 do po艂owy 艂ydki, z delikatnym i ma艂ym haftem w ja艣niejszym, zieonym kolorku i z koralikami:) Do tego pasuj膮ce i ciekawe rajstopy, zielone buciki na p艂askim obcasie z Baty i jasna ma艂a marynarka... Albo bia艂a lniana sp贸dnica do kolan z delikatnym haftem na dole (koronka klockowa raczej;) ) plus czarna przylegaj膮ca bluzka plus jasnobe偶owa ma艂a marynarka oczywi艣cie:) - ju偶 nie mog臋 doczeka膰 si臋 wiosny!:) 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja si臋 ubieram tak jak lubi臋
a zim膮 jest mi zimno i chodz臋 np. w ciemnozielonych, sztruksowych boj贸wkach, czarnych spodniach z suwakami i kieszeniami, w d偶insach. Do tego puszyste br膮zowe i misiowe polarki, golfy (obcis艂e, albo kolorowe i lu藕niejsze) i cieplutkie swetry. No ale zdecydowanie wol臋 wiosn臋:)

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem, teraz modne jest wszystko. Jestem dosc wysoka, wiec naprawde bardzo dobrze wygladam w tym, w co sie ubieram na codzien. Spodnice, zalozone na spodnie nadal sa modne. Moj tylek wyglada w nich bardzo atrakcyjnie;) Do tego, kto napisal, ze ja mam depresje, bo lubie ubierac sie tak, jak lubie, zwroce sie z jedna prosba - spadaj i nie przeszkadzaj. W ogole, w Polsce widzialam malo dobrze ubranych i naprawde zadbanych kobiet. Wszedzie panuja kurtki puchowe w ciemnych mrocznych kolorach, wytarte dzinsy, tleniony blond, pomaranczowa solarka, jakies znoszone zniszczone buty, nawet markowe, a wygladaja na stare. Nie chce nikogo krytykowac, ale taka jest prawda, i moje zdanie osobiste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gfhdghgdhhgd
"i moje zdanie osobiste" BUHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martikaa
Je艣li chodzi o zadbanie to mysle 偶e nie jest 藕le. Jedyny problem w naszym kraju jest taki 偶e nie nie mamy wyobra藕ni i odwagi wygl膮dac orginalnie i stylowo. Jak jest cos modne to zaraz wszyscy nosz膮 to samo,nasze ulice wygladaja szaro i bezbarwnie. Ca艂y czas jestem pod wra偶eniem mody japo艅skiej...cos niesamowitego, rewelacja :) http://www.style-arena.jp/english/street/omotesando/index.htm

Udost臋pnij ten post

Martika, dzieki, ten link jest super. Wiesz, interesuje sie roznymi stylami, trendami i nietypowymi ciuchami, poniewaz w wolnym czasie zajmuje sie fotografia artystyczna, wiec czasami ganiam po sklepach, szukam prawdziwych rarytasow, lubie sama projektowac sobie stroje, cos szyje, cos kupuje, obowiazkowo fajne markowe akcesoria i dodatki + perfumki, i jest ekstra ! Jak myslisz, co bedzie modne w tym sezonie? Pozdrawiam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bez kitu................
czym si臋 podniecacie??? Gdzie mieszkacie, dziewczyny, bo ten link jest po prostu... normalny:o W Warszawie pe艂no jest os贸b, kt贸re tak si臋 ubieraj膮... Nie ma tam nic niezwyk艂ego. No co? Czerwone rajstopy??? Sama mam takie wrzosowe w romby i chodz臋 w nich cz臋sto. Mam te偶 zielone, br膮zowe, pomara艅czowe we wzory... Nie rozumiem nad czym a偶 taki zachwyt:o Co do zadbania. Wed艂ug mnie tipsy, solarka i spalone blond pi贸ra to nie jest zadbanie, tylko g艂upota i bana艂:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hm hmmm
a moze nie kazdy mieszka w wielkiej metropolii typu warszawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e i nie ale nie
rozumiem, czym si臋 podnieca膰- na zdj臋ciu jest jaka艣 babka w czerwonych rajstopach a wszyscy si臋 zachwycaj膮 jej oryginalnym strojem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martikaa
Je艣li chodzi o linka to nie mowie tu tylko o tych strojach co pokaza艂am, chcia艂am og贸lnie zwr贸cic uwag臋 na ich styl ubierania.Owszem i w Polsce napewno znajd膮 sie osoby k贸tre s膮 tak ubrane ale nie jest to tak powszechne jak w Tokio czy innych stolicach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam pytanie do .a ja
co to jest zboczony kucyk?????????????????????????????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martikaa
Ten link tez jest fajny.Tak sie nosi japo艅ska ulica :) http://www.japanesestreets.com/ Poogl膮dajcie sobie Nie s膮dze 偶eby w naszej Wawce by艂o tak kolorowo ;)

Udost臋pnij ten post

W Wawce rzadko mozna spotkac kobietek w czerwonych rajstopach, to fakt. Ja teraz mieszkam w Kijowie, wiem cos na temat street-mody w stolicy:)Japonska moda mnie naprawde fascynuje. Super!!!! Dzeki, Martika:)

Udost臋pnij ten post

Ja kocham sie wyrozniac.Nie lubie byc jedna z wielu.Nie lubie ciuchow ktore nosza wszyscy.Zazwyczaj nosze niskie dzinsy , ale luzne w biodrach do tego gruby czarny pasek i prosta obcisla gora.Jakas luzniejsza bluza z kapturem, po kilka cieniutkich bransoletek i do tego sportowe buty jak do jazdy na desce(mimo ze dosc meskie moze sie to wydawac to przez dodanie czegos tak banalnego jak obcisla gora czyni cuda i wygladam kobieco)obowiazkowo czapka z daszkiem , wlosy w wysoki kucyk i duze okulary :) Preferuje raczej taki luzniejszy styl taki miejski jak to sie mowi :)czasem zaloze cos w stylu spodniczki i obcasow, ale raczej dzieje sie to zadko bardzo zadko. Napewno rzeczy ktorych u mnie szafie nie zabraknie to ogromniasta torba tak zeby zmiescil sie laptop, duze czarne okulary, dzinsy, buty takie jak na deske, proste czarne szpilki, lancuchy koralikow zebym miala co nalozyc na nadgarstki i wszelkiego rodzaju czapki w szczegolnosci z daszkiem.

Udost臋pnij ten post

ja nie jestem trendy..mam w szafie ciuchy chyba z kazdej epoki;) dziedziczone..wyszperane (mam ten komfort ze tu gdzie mieszkam uzywane ciuchy sa niesamowite)..czasami lubie byc sexowna..czasami dziecieco-kuszaca..czasami obdarta..czasami kolorowa..czasami sportowa a czasami wieczorowa..nie jestem jednak nigdy zakietowo-marynarkowo-koszulowo-garsonkowa.. lubie plaskie sportowe buty ale i kocham te na wysokich obcasach.. wlosy przez wiele lat chlopczykowate mieniace sie kolorami..wlosy sa bardzo wazne dla mnie i ich kolor tez...teraz opadajace dziko..lekko rozczochrane , z grzywka..takie niedbale.. wielkie okulary..za ktorymi chowam cala buzie ..czasami bez powodu a czasami ..:) to w co sie ubieram zalezy od dnia..mam wiel twarzy i wiele ciuhow ale kazdy z nich jest kupiony z sercem i ma swoja dusze..moze wiec byc wkomponowany ale i moze byc sam.. pomimo ze zawsze wygladam innaczej niz obowiazuje dana moda..to czuje sie swietnie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do dzika_p
Nie lubisz si臋 ubiera膰 jak inni????:D Dziecko, nie roz艣mieszaj mnie! Po艂owa gimnazjalistek i licealistek tak si臋 ubiera:o Druga po艂owa nosi obcasy i r贸偶owe cekiny. Za艂amka:o

Udost臋pnij ten post

slonce nie wiem ktore gimnazialistki... zreszta moze taplam sie w iluzji ze ubieram sie innaczej i zostaw mi ja prosze... uwielbiam takie osoby ktore zalamuja sie szybko..innymi ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maleta
sp贸dnica na spodniach na szczup艂ej osobie wygl膮da bardzo seksownie:)

Udost臋pnij ten post

nie wiem ktora polowa sie ubiera jak ja ? Jakos nie widzialam nikogo tak ubranego.Widocznie nie potrafisz sobie wyobrazic jak to wyglada napewno nie wygladam jak klon.Wyrozniam sie i tyle.Zawsze bylam fanka duzej fajnej bizuterii, ale napewno nie tandetnego rynkowego plastiku, ogromne torby teraz nosze taka co ma 50 cm.dlugosci i 40 wysokosci pokazesz mi jakas nastolatke ktora sie tak ubiera ? smieszna jestes....

Udost臋pnij ten post

Polecam wam buty Irregular choice.Buty te sa no wlasnie...nietypowe.Wiem ze chyba maja gdzies strone w necie a buty mozna dostac w dwoch sklepach w warszawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klarabara
do dzikiej - sorki ale faktycznie musisz sie wyr贸znia膰:) Zeby zak艂ada膰 bransoletki to bluzy z kapturem...... musisz wyglada膰 komicznie. Ale dzieki ze jestes, czasem fajnie jest popatrzec na ulicy na takiego cudaka, co nie potrafi odpowiednio dobrac ubra艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogl膮da艂am ostatanio
program o modzie....wypowiadaj膮 sie tam znani projektanci i komentuj膮 stroje gwiazd - i ka偶dy z nich brechta艂 zak艂adanie sp贸dnicy na spodnie ze to totalna wiocha!

Udost臋pnij ten post