Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wydra

co to moze byc? plamki na ciele ...

Polecane posty

Czy ktos moze wie co to moze byc? wyskakuja mi od jakiegos czasu takie plamki na ciele, powiedzmy wielkosci 2 cm. skora w tych miejscach jest taka chropowata i zaczerwieniona, po kilku dniach znika, a potem cos podobnego wyskakuje w innym miejscu. Mialam juz na nodze, na policzku na szyi ... nie boli nie piecze nie swedzi, tylko to widac no i na pewno nie jest to objaw zdrowia. BYlabym bardzo wdzeczna jakby ktos sie wypowiedzial, wiec z gory dziekuje. pozdrawiam

Gość sdasd
RóżYCZKA!!!!!

rozyczke juz mialam w dziecistwie. rozyczka to male czerwone krostki i jest ich na ciele pelno, ja mam plamy po jednaj raz na jakis tydzien czy 10 dni. ale dziekuje chociaz i za taka odpowiedz :))) pozdrawiam

Gość oby nie
oby nie łuszczyca. Z opisu moze to byc to , ale i wiele roznych rzeczy , zwykłe uczuleni na cos. Jestesm osoba chora na łuszczyce i tak mi jakos opis pasuje.

Gość oby nie
ja mozesz to podaj nr gg , pogadamy

Gość może grzybica

Gość oby nie
KURWA MAC , NIC TYLKO OFERTY. kTOS SIE PYTA CO MU JEST , SAM NIE WIE JESZCZE CO , A TY JUZ WIESZ ZE MU TWOJE COS POMOZE !!!

wiesz co boje sie troche podawac nr gg, bo slyszalam ze wiaze sie to czasami z nieprzyjemnosciacmi atakow z roznych stron;) nie wiem jak to jest naprawde, ale moze na razie sie wstrzymam. dziekuje Ci bardzo za odpowiedz, wlasnie tez mi po glowie chodzi luszczyca, slyszalam ze baaardzo ciezko ja wyleczyc. Moja mama ma cos na ksztalt luszczycy, ale ma to tylko na lokciach. A mi to wyskakuje i znika gdzie popadnie. Powiedz mi jesli mozesz, czy to jest zarazliwe? czy przez dotyk moze np zarazic mojego chlopaka? Jak sie leczy luszczyce? dlugo juz ja masz? pozdrawiam serdecznie!

dzieki za oferte superproduktu:) ale na razie planuje sie dowedziec co mi dolega:) najpierw jakas rozmowa, potem wizyta u lekarza.. do ateki pozniej dopiero:)))

Gość oby nie

Gość oby nie
jest super formu łuszczycowe , zaraz znajde adres i Ci podam . Moze tam ci sie cos wyjaśni :)

Gość a pierzesz ciuchy caly czas
w tym samym proszku czy moze w jakims innym, bo to moze byc uczulenie.

Gość oby nie
choruje od 16 lat, nie ma najmniejszej mozliwosci przeniesienia tego przez dotyk. Leczenie jest długotrwałe i polega tylko na likwidowaniu zmian ze skory. Nic nie daje gwarancji ,ze zaraz nie wyjdzie na nowo

no wlasnie to tez mi chodzi po glowie ze to moze kwestia proszku, albo plynu do zmiekczania tkanin (slyszalam, ze absolutnie nie powinno sie uzywac takich plynow, bo raz: o dziwo niczszcza tkaniny, a dwa: uczulaja); wiec moze faktycznie zmienie proszek. Tylko jesli to proszek to jak wytlumaczyc ze na twarzy mi tez wyskoczylo raz? a skora twarzy nie za bardzo ma kontakt z ubraniami... wlasnie mi przyszlo do glowy, ze z posciela przeciez ma kontakt ... to moze to faktycznie proszek; chociaz ja nigdy na nic uczulona nie bylam, ale na pewno wole zeby to bylo uczulenie niz ta niewdzeczna luszczyca :/ dzieki wielkie! czekam na forum luszczycowe:)

o ludzie to wspolczuje... jeszcze wyskoczy gdzies na tylku to pol biedy, ale jak jest na twarzy albo szyi, to juz przykre bardzo musi byc ....

Gość ehhhhh
..a o łupieżu różowym Giberta słyszałaś. Choroba młodych ludzi. Wpisz do wyszukiwarki kafe ten temat. Tam jest sporo nas...

Gość oby nie
wspominane forum 9 nie wiem czy dobrze wkleiłam link) Jest tam multum roznych porad, troche zajmie przeglądniecie . I zycze zebys nie musiał nigdy z tej wiedzy korzystać :) http://xyz.webd.pl/index.php?act=idx

o ludzie, straszne te chorobska !! dziekuje wam bardzo. mam naprawde duza nadzieje ze to tylko uczulenie na glupi proszek, a nie zaden lupierz rozowy, ani luszczyca. Oddam sie teraz lekturze ww tematow; a wam bardzo jeszcze raz dziekuje i zycze duzo zdrowka!! pozdrawiam!

Gość pewnie alergia
mi sie ostatnuio zaczela, male czerone krostki i to pewnie od nowego plynu do plukania, przez tydzien nie chodzilam w rzeczach w nim plukanych, smarowalam sie jakas mascia i jadlam przez 4 dni proszki raz dziennie i przeszlo ;)

Gość ehhhhh
wiesz co..z tych wszystkich chorób, to na prawdę "najlepszy jest: łupież różowy G. przynajmniej, jak go już wyleczysz to nigdy nie wróci, a poza tym nie zostawia blizn, nie zaraża tak łatwo, nie trzeba dezynfekować wszystkigo wkoło.

ja mam takie plamki jak mnie cos uczuli, proszek do prania, pryskane pomidory czy inne warzywa - pomaga zwykle wapno z apteki ;)