Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marekwro

chcesz porozmawiac o partnerkach/partnerach - wstap

Polecane posty

czesc wam :)) U mnie też niby wszystko dobrze,pisze niby bo cały czas sie \"docieramy\". Na szczescie potrafimy to wszystko robić na spokojnie, rozmawiamy o tym co nas denerwuje a co bawi itd. Wiecie mój facet to koleś po studiach dziennych no i ..... kurde on jeszcze cały czas tym żyje...niby przystosowuje się do \"normalności\" ale cały czas mu czego brakuje, powiedział ze stopniowo musi się oswoić mam nadzieje że wszystko dobrze sie ułozy ;)) Teraz widze ze zaczał bardziej sie starać czyli ze mu zalezy ;))

Gość jakCiebieTerazKochacMam
hopasa na górasa

Gość swirek72

Mam 26 lat, a moj chlopak 22. Na dodatek jest cudzoziemcem. Od pol roku mieszkamy razem, przedtem spotykalismy sie z miesiac... wiec w sumie nie jestesmy ze soba za dlugo. Na niego nie moge powiedziec zlego slowa. Jest czuly, zakochany, ale tez wesoly, mysli o mnie bardzo powaznie! Natomiast ja podchodze do tego z dystansem. Dla niego jestem jego wielka miloscia, ja juz ta \"wielka milosc\" przezylam klilka razy i wiem, ze wszystko moze sie skonczyc. Nauczylam sie nie poswiecac w zwiazku i wychodzi nam to obojgu na dobre. Czasem strzele focha, ale ogolnie zyje nam sie bardzo zgodnie, az jestem tym zaskoczona.

Gość swirek72
no to najwzniejsze ze sie dogadujecie i jestescie szczesliwi :) zycze powodzenia

Gość swirek72
no to hop

mi tez sie wydaje ze jestem szczesliwa ale czasem jak mi cos ,,dowali ,,doslownie to nie wiem co mam o nas dalej myslec:(

chyba ktos ładnie powiedzial i to chyba szczera prawda ze na poczatku kazdego zwiazku jest jak w bajce apotem te uczucia ciut opadaja i sie widzi pewne zachowania ktore wczseniej sie przeoczalo i pojawia sie taka mysl co bedzie w przyszłosci ????

Gość menderynka
bardzo ciekawy temat, troche poczytałam ale narazie nie mem czasy zeby opisac swojego partnera:( no wiec podbijam i napewno tu wróce;)

Gość marekwro 85

Gość samotna duszyczka88
witam was wszystkich! cóż chciałam sie wam wyżalić i poprosic o wasza rade ;((...otóz po rocznym stazu mój zwiazek rozpadł się ...problem tkwił w tym ze on mieszkał 300 km ode mnie i widywaliśmy sie naprawde rzadko ....ja teskniłam a jemu wystarczały z początku co tygodniowe wizyty....potem te wizyty był coraz rzadsze...zasłaniał się praca , wyjazdami służbowymi..itp.. ...ja uwazam jezeli kogos sie kocha a tak wielokrotnie powtarzał to chce sie byc z tą osoba jak najczęsciej ;(...chłodno mi oznajmniał ze nastepne dwa weekendy ma zajęte,,jak chciałam do niego przyjechac to mówił że ogrzewanie mu słabo grzeje...a nadmieniam iz byłam u niego raptem dwa razy....pomimo takiego stazu..nie powiedział ojcu ze ma dziewczyna ...a ojciec w jego życiu pełni b.ważna rolę...ostatnio jak mu robiłam wyrzuty że znów ma weekednd zajety...powiedział mi ze mam przestać bo mnie kopnie....no wiecie co ??? takie słowa >>> nie wiem czy jestem przewarazliwiona ale to mnie ukłuło... zerwałam na dobre...teraz cisza...nie odzywa sie i ja nie mam zamiaru się odezwać ...;(...boli to strasznie///

Gość Kata24
Cześć. Mam 24 lata i chciałabym się pochwalić 7-letnim stażem. Myślę, że receptą na brak konfliktów i kłótni w związku jest rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Nie wolno ukrywać żadnych żalów czy zastrzeżeń tylko spokojnie o nich powiedzieć. Szkoda tylko, że teraz muszę wybierać, czy realizowac własne ambicje i marzenia, a tym samym zakończyć znajomość, czy poświęcić się dla związku :(

Cześć JadziaW u mnie tak sobie, raz lepiej raz gorzej, związek 7 miesięcy w planach ślub, ale ostatnio kłutnia czy aby jest ta pewność że chcemy ślubu....nie wiem mieszane mam uczucia, może jeszcze poczekać, tylko po co przez ostatnie miesiące trajkotac o tym slubie, boję się go stracić, zaczynam wątpić w szczerość jego wypowiedzi......sama nie wiem.....

Gość swirek72
huhu ha

Gość menderynka
podbijam

heja ja tez bywam bywam .... U mnie wszystko dobrze, jestem szczęśliwa chociaż czasem wiadomo mam swoje ALE hehe pozdrawiam gorąco

Cześć JadziaW Cieszę się, że wszystko u Ciebie dobrze, u mnie zdaje się podobnie :-) też bywają moje ALE, poza tym oki :-) ślub zapowiada się w lipcu. W planach mamy sam ślub bez wesela i przyjęcia (dziwolągi jesteśmy) więc termin wystarczy ustalić 3 miesiące wcześniej. Trochę się nasłuchamy od rodzinki :-( że tak nie można......

nio to super:))Rodzinka wiadomo zawsze ma swoje 3 grosze! Ale co zrobisz z czasem sie z tym poodzą.Najważniejsze że to Wasza decyzja i że wy tak chcecie:-) Ja czasem też myśle o ślubie (mój chłopak chyba jeszcze troche mniej) ale nasza sytuacja materialna na razie na to nie pozwala, w dodatku moje stosunki z teściowa też nie są najlepsze...ale co tam najważniejsze ze chcemy byc ze soba i ze sie kochamy ... my dopiero za miesąc bedziemy mieli \"pół rocznice\";-)

u nas staż też nie zbyt pokaźny, ale chcemy być razem :-) mamy pod 30-stkę więc nie ma się co ociągać

No ja Wam życzę wszystkiego Naj naj naj lepszego...:-) My jednak troszku młodsi jesteśmy bo 23 i 25 lat pozdrawiam gorąco

Gość menderynka
no to hop

Gość menderynka

Witam :)) Jaktam po weekendzie? Mi można powiedzieć że bardzo przyjemnie minął no może poza małą \"sprzeczką\" ale już wyjaśniona - mam nadzieje .. pozdrawiam gorąco