Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość V I G I

EXTREMALNE METAMORFOZY - Co o nich myślicie?

Polecane posty

Gość V I G I

Moja opinia jest taka: lekarze potrafią rzeczywiscie czynic cuda! Ale ja bym się nie podjęła tego cierpienia. To jest naprawde bardzo trudna decyzja! Zgodzic i przezwyciężyc ten strach przed tak okropnym bólem. Ale za to :-) JAK ONE/ONI pozniej PIĘKNIE WYGLADAJĄ, PRAWDA !!!

Moja opinia jest taka: lekarze potrafią rzeczywiscie czynic cuda! Ale ja bym się nie podjęła tego cierpienia. To jest naprawde bardzo trudna decyzja! Zgodzic i przezwyciężyc ten strach przed tak okropnym bólem. Ale za to :-) JAK ONE/ONI pozniej PIĘKNIE WYGLADAJĄ, PRAWDA !!!

Gość ruulka
niestety nie wszystkie później wspaniale wygladaja. Lekarze tez popełniaja błędy. Ja bym się nigdy nie zdecydowała na operację. Trzeba sie zaakcepotowac i juz .

Gość kleopatra26
Bardzo lubię ten program a nawet wysłałam zgłoszenie do polskiej wersji. Niestety chyba się nie dostałam bo pierwszy odcinek już 30 marca o 20.15 oczywiście w polsacie. Szkoda ...........nie chodzi tu o to aby robic z siebie niewiadomo co...........ale niektórzy naprawde maja ogromne kompleksy dotyczące swoich ciał...... Sama cos o tym wiem i niestety w większosci moje kompleksy pogłębili koledzy i koleżanki ze szkoły. Naprawdę takie operacje moga działać cuda nie tylko fizyczne ale w większosci przypadków psychiczne............

Gość warnabi
Tylko o jednym nie mówią w tych programach. Te zabiegi nie są trwałe. Wszelkie wstrzyknięcia trzeba ponawiać, a implanty co jakiś czas wymieniać. Większość tych kobiet jest nie zamożna więc mogą mieć problem.

Gość topola
mam 48 lat porzucił mnie mąż dla młodszej i się zaparłam, aby mu dokmopać.Powiększyłam piersi, zrobiłam operację wiszącej skóry na brzuchu, wszyłam złote nici w poliki. Dokleiłam długe włosy. Stałam się inna osobą odmłodniałam o 15 lat i świetnie się z tym czuję. Fizycznie wręcz doskonale, a psychicznie odżyłam i nie obchodzi mnie krytyka dewotek, ani zazdrość sąsiadek, zazdroszczą i krytykują, bo nie stać ich na to, A w Polsce jest hołdowana zasada bycia biednym i chorym, bo wtedy jest się sznowanym przez społeczeństwo, a bogaci i zdrowi są potępiani

Gość moja dentystka
ogladala holenderska wersje i powiedziala ze wiekszosc z tych zabiegow, przynajmniej w zakresie stomatologii to pic na wode lub fuszerka. I zlosci sie, bo przez ten program pojawia sie wiele pacjentek, ktore chca na szybkiego doprowadzic uzebienie do takiego stanu, jak w programie :)

Gość zwykła mysz
Ja uważam, że to naprawdę może ludziom pomóc zaakceptować samych siebie. Czasami wystarczy niewielka zmiana, a człowiek nabiera pewności siebie. Ja byłam na castingu do Claudii, ale się nie dostałam. Chirurg plastyczny powiedział- dużo roboty.... Może to i lepiej, bo jak rozmawiałam z koleżankami w pracy,to wiem,że by mnie nie zaakceptowały.

Gość tak_zwana
nie znosze tego programu... przeraża mnie... ja rozumiem zeby zrobic jedną,dwie operacje czegos co rzeczywiscie przeszkadza ale zeby calkowita metamorfoze:( to lekka przesada... niektorzy ''po'' wyglądaja jak nienormalni... jak manekiny az strach...

Gość miss chirurgii plastycznej
Brawo Topola:):):) mam podobnie:)

Gość do topola
heheh to sie postaralas, bylo wczesniej pomyslec o tym zeby zadbac o siebie a nie jak cie facet rzucil

Gość topola
he, he operacje nie były mi potrzebne, a facet mnie rzucił dla paskudy, a odszedł ode mnie bo zabrałam mu jego osobowość i zniszczyłam charakter, przestał być facetem i zapragnął być tym najwspanialszym, uwielbianym, boskim, a nie dlatego, że o siebie nie dbałam HA, HA jak to można się pomylić

Gość topola
A jeszcze , z byłym mężem razem pracuję i widzi mnie na codzień i jest mną zachwycony, ale niestety ja nie uznaję powrotów. Nie rozumiem osób, które krytykują postępowanie innych

Gość surya
krytykują te które zazdroszcza :-))) ja tam lubię jak mnie kobiety krytykują, ważne, że ich mężowie zawsze trzymaja moja stronę :-)))

Gość do topola
mowisz ze operacje nie byly ci potrzebne, piszesz ze zrobilas op wiszacej skory na brzuchu ... i ze zrobilas te operacje zeby mu dokopac; wiec chyba jednak byly ci potrzebne ... biedne zaniedbane stare rumpy :P niczego wam nie zazdrosze mam 22lata heheh :P

do topola argument że masz 22 lata to żaden argument ani powód do dumy bo za kilka lat dobiegniesz trzydziechy, a potem jak z górki będzie też 48 jak topola :-)) Ciekawe co osiągnęłaś mając już 22 lata bo sądząc z wypowiedzi nie jesteś zbyt lotna. Jeśli tylko wiek jest tym czym możesz się \"poszczycić\" to mi ciebie szkoda.

Gość Gosiuniaaaaaaaaaaaa
Dziewczyny co to sa te zlote nici?

Gość Jagata
ehhh ile ja bym dała by być inną kobietką!!!Tylko skąd mam wziąc kasiurkę.Ale co tam, mężuś mnie kocha i to jest najważniejsze, choć po porodzie parę kilo zostało

Gość wiecie dziewczyny
nie uwazacie,ze te kobiety sie robia bez wyrazu? Takie barbiowate? Ja rozumiem - ubrac sie ladnie, podmalowac ,ostrzyc - ale zachowac charakter. A z tymi zebami prawda - mam w rodzinie dentyste i tez sie z tych wybielan i lakierowan smieje. Jeszcze duzo wody uplynie kiedy to bedzie faktycznie dobrze i dlugo dzilalo. Ale nie jestem przeciwna ,jesli ta matamorfoza komus ma z zyciu pomoc Nie jestem specjalnie piekna, ale lubie siebie, nie chce sie zmieniac.

Gość topola
ludzie, dlaczego jestescie tacy podli, chce zacować młodość i mnie na to stać, to co lepiej być starą potworą, dlatego zeby nie być posądzoną o próżność, mam to gdzieś zrobiłam sobie złote nici - to jest genialne mam 15 lat mniej i dokleiłam długie włosy i wyglądam SUPER I powiem wam coś jeszcze mam dwa fakultety i znam 5 języków i co to znaczy, że mam być stara i brzydka???? pozdrawiam wszystkie dewotki

Gość topola
a tatuaż kresek naprawdę bardzo boli

Gość do topola
Napisz coś o tych złotych niciach,nie słyszałam.

Gość topola
prawdziwe nici kosztują ok 1500 zł za 30 cm ( jesli są taniej to są zwykłe nici chirurgiczne, jest duzo oszustów) można je robić prawie na całym ciele Ja na polikach mam po dwie i na szyji jedna, ale to zalezy od wieku i potrzeb Zrobie jeszcze na posladkach i udACH WEWNĘTRZNYCH To jest genialne, trochę boli podczas 7 min zabiegu, ale da sie wytrzymać, potem troche siniaków, ale ja nie miałam mnie sie nie robioą mimo 48 lat, mam dobre naczynia krwionośne, ale jeśli nawet to nie tragedia Jedynie trzeba mieć cierpliwość bo na efekty trzeba czekać 2 miesiące, ale to jest genialne POLECEM

Gość do topola
Robiłaś zabieg w Polsce?Jak długo utrzymuje się efekt?

Gość ehhhhhhhh///////////
topola niedlugo bedziesz lyska - od doklejanych wlosow oslabiaja sie cebulki i wlosy pozniej wypadaja :P

Gość topola
w Polsce, efekt jest na 10 lat, bo to nie jest operacja, tylko na bazie siatki ze zxłota przyswaja sie kolagen i twoja własna skóra odbudowywuje sie, nabiera zycia MŁODOŚĆI, potem dojdaje sie po nitce z upływem czasu. Uwazam, że to najtańsza i najzdrowsza metoda utrzymania skóry w zdrowiu, a co myślą dewotki? niech się modlą, aby ichg męzowie z nimi zostali( sorry mój mi odszedł do młodszej, może dlatego jestem cyniczna)

Gość ehhhhhhhh///////////
a poza tym o urode mozna dbac przez cale zycie i w wieku 50 lat mozna naprawde ladnie wygladac, mlodo, byc zadbana kobieta; babki po operacjach kojarza mi sie z kims leniwym brudnym ale w ladnym opakowaniu :P

Gość topola
mój myślał, że bez niego zgasne... umrę... pomylił się Teraz kwitnę, i zamierzam zachować młodość jak najdłużej, szczególnie kiedy z charakteru i osobowośći jestem młoda i fizycznie również. Po prostu nie dam się, każdy jest młody na tyle ile się czuję i wygląda.pozdrawiam