Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 V I G I

EXTREMALNE METAMORFOZY - Co o nich my艣licie?

Polecane posty

Go艣膰 V I G I

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Moja opinia jest taka: lekarze potrafi膮 rzeczywiscie czynic cuda! Ale ja bym si臋 nie podj臋艂a tego cierpienia. To jest naprawde bardzo trudna decyzja! Zgodzic i przezwyci臋偶yc ten strach przed tak okropnym b贸lem. Ale za to :-) JAK ONE/ONI pozniej PI臉KNIE WYGLADAJ膭, PRAWDA !!!

Udost臋pnij ten post

Moja opinia jest taka: lekarze potrafi膮 rzeczywiscie czynic cuda! Ale ja bym si臋 nie podj臋艂a tego cierpienia. To jest naprawde bardzo trudna decyzja! Zgodzic i przezwyci臋偶yc ten strach przed tak okropnym b贸lem. Ale za to :-) JAK ONE/ONI pozniej PI臉KNIE WYGLADAJ膭, PRAWDA !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruulka
niestety nie wszystkie p贸藕niej wspaniale wygladaja. Lekarze tez pope艂niaja b艂臋dy. Ja bym si臋 nigdy nie zdecydowa艂a na operacj臋. Trzeba sie zaakcepotowac i juz .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kleopatra26
Bardzo lubi臋 ten program a nawet wys艂a艂am zg艂oszenie do polskiej wersji. Niestety chyba si臋 nie dosta艂am bo pierwszy odcinek ju偶 30 marca o 20.15 oczywi艣cie w polsacie. Szkoda ...........nie chodzi tu o to aby robic z siebie niewiadomo co...........ale niekt贸rzy naprawde maja ogromne kompleksy dotycz膮ce swoich cia艂...... Sama cos o tym wiem i niestety w wi臋kszosci moje kompleksy pog艂臋bili koledzy i kole偶anki ze szko艂y. Naprawd臋 takie operacje moga dzia艂a膰 cuda nie tylko fizyczne ale w wi臋kszosci przypadk贸w psychiczne............

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warnabi
Tylko o jednym nie m贸wi膮 w tych programach. Te zabiegi nie s膮 trwa艂e. Wszelkie wstrzykni臋cia trzeba ponawia膰, a implanty co jaki艣 czas wymienia膰. Wi臋kszo艣膰 tych kobiet jest nie zamo偶na wi臋c mog膮 mie膰 problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topola
mam 48 lat porzuci艂 mnie m膮偶 dla m艂odszej i si臋 zapar艂am, aby mu dokmopa膰.Powi臋kszy艂am piersi, zrobi艂am operacj臋 wisz膮cej sk贸ry na brzuchu, wszy艂am z艂ote nici w poliki. Doklei艂am d艂uge w艂osy. Sta艂am si臋 inna osob膮 odm艂odnia艂am o 15 lat i 艣wietnie si臋 z tym czuj臋. Fizycznie wr臋cz doskonale, a psychicznie od偶y艂am i nie obchodzi mnie krytyka dewotek, ani zazdro艣膰 s膮siadek, zazdroszcz膮 i krytykuj膮, bo nie sta膰 ich na to, A w Polsce jest ho艂dowana zasada bycia biednym i chorym, bo wtedy jest si臋 sznowanym przez spo艂ecze艅stwo, a bogaci i zdrowi s膮 pot臋piani

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja dentystka
ogladala holenderska wersje i powiedziala ze wiekszosc z tych zabiegow, przynajmniej w zakresie stomatologii to pic na wode lub fuszerka. I zlosci sie, bo przez ten program pojawia sie wiele pacjentek, ktore chca na szybkiego doprowadzic uzebienie do takiego stanu, jak w programie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwyk艂a mysz
Ja uwa偶am, 偶e to naprawd臋 mo偶e ludziom pom贸c zaakceptowa膰 samych siebie. Czasami wystarczy niewielka zmiana, a cz艂owiek nabiera pewno艣ci siebie. Ja by艂am na castingu do Claudii, ale si臋 nie dosta艂am. Chirurg plastyczny powiedzia艂- du偶o roboty.... Mo偶e to i lepiej, bo jak rozmawia艂am z kole偶ankami w pracy,to wiem,偶e by mnie nie zaakceptowa艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak_zwana
nie znosze tego programu... przera偶a mnie... ja rozumiem zeby zrobic jedn膮,dwie operacje czegos co rzeczywiscie przeszkadza ale zeby calkowita metamorfoze:( to lekka przesada... niektorzy ''po'' wygl膮daja jak nienormalni... jak manekiny az strach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss chirurgii plastycznej
Brawo Topola:):):) mam podobnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do topola
heheh to sie postaralas, bylo wczesniej pomyslec o tym zeby zadbac o siebie a nie jak cie facet rzucil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topola
he, he operacje nie by艂y mi potrzebne, a facet mnie rzuci艂 dla paskudy, a odszed艂 ode mnie bo zabra艂am mu jego osobowo艣膰 i zniszczy艂am charakter, przesta艂 by膰 facetem i zapragn膮艂 by膰 tym najwspanialszym, uwielbianym, boskim, a nie dlatego, 偶e o siebie nie dba艂am HA, HA jak to mo偶na si臋 pomyli膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topola
A jeszcze , z by艂ym m臋偶em razem pracuj臋 i widzi mnie na codzie艅 i jest mn膮 zachwycony, ale niestety ja nie uznaj臋 powrot贸w. Nie rozumiem os贸b, kt贸re krytykuj膮 post臋powanie innych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 surya
krytykuj膮 te kt贸re zazdroszcza :-))) ja tam lubi臋 jak mnie kobiety krytykuj膮, wa偶ne, 偶e ich m臋偶owie zawsze trzymaja moja stron臋 :-)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do topola
mowisz ze operacje nie byly ci potrzebne, piszesz ze zrobilas op wiszacej skory na brzuchu ... i ze zrobilas te operacje zeby mu dokopac; wiec chyba jednak byly ci potrzebne ... biedne zaniedbane stare rumpy :P niczego wam nie zazdrosze mam 22lata heheh :P

Udost臋pnij ten post

do topola argument 偶e masz 22 lata to 偶aden argument ani pow贸d do dumy bo za kilka lat dobiegniesz trzydziechy, a potem jak z g贸rki b臋dzie te偶 48 jak topola :-)) Ciekawe co osi膮gn臋艂a艣 maj膮c ju偶 22 lata bo s膮dz膮c z wypowiedzi nie jeste艣 zbyt lotna. Je艣li tylko wiek jest tym czym mo偶esz si臋 \"poszczyci膰\" to mi ciebie szkoda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosiuniaaaaaaaaaaaa
Dziewczyny co to sa te zlote nici?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jagata
ehhh ile ja bym da艂a by by膰 inn膮 kobietk膮!!!Tylko sk膮d mam wzi膮c kasiurk臋.Ale co tam, m臋偶u艣 mnie kocha i to jest najwa偶niejsze, cho膰 po porodzie par臋 kilo zosta艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie dziewczyny
nie uwazacie,ze te kobiety sie robia bez wyrazu? Takie barbiowate? Ja rozumiem - ubrac sie ladnie, podmalowac ,ostrzyc - ale zachowac charakter. A z tymi zebami prawda - mam w rodzinie dentyste i tez sie z tych wybielan i lakierowan smieje. Jeszcze duzo wody uplynie kiedy to bedzie faktycznie dobrze i dlugo dzilalo. Ale nie jestem przeciwna ,jesli ta matamorfoza komus ma z zyciu pomoc Nie jestem specjalnie piekna, ale lubie siebie, nie chce sie zmieniac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topola
ludzie, dlaczego jestescie tacy podli, chce zacowa膰 m艂odo艣膰 i mnie na to sta膰, to co lepiej by膰 star膮 potwor膮, dlatego zeby nie by膰 pos膮dzon膮 o pr贸偶no艣膰, mam to gdzie艣 zrobi艂am sobie z艂ote nici - to jest genialne mam 15 lat mniej i doklei艂am d艂ugie w艂osy i wygl膮dam SUPER I powiem wam co艣 jeszcze mam dwa fakultety i znam 5 j臋zyk贸w i co to znaczy, 偶e mam by膰 stara i brzydka???? pozdrawiam wszystkie dewotki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topola
a tatua偶 kresek naprawd臋 bardzo boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do topola
Napisz co艣 o tych z艂otych niciach,nie s艂ysza艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topola
prawdziwe nici kosztuj膮 ok 1500 z艂 za 30 cm ( jesli s膮 taniej to s膮 zwyk艂e nici chirurgiczne, jest duzo oszust贸w) mo偶na je robi膰 prawie na ca艂ym ciele Ja na polikach mam po dwie i na szyji jedna, ale to zalezy od wieku i potrzeb Zrobie jeszcze na posladkach i udACH WEWN臉TRZNYCH To jest genialne, troch臋 boli podczas 7 min zabiegu, ale da sie wytrzyma膰, potem troche siniak贸w, ale ja nie mia艂am mnie sie nie robio膮 mimo 48 lat, mam dobre naczynia krwiono艣ne, ale je艣li nawet to nie tragedia Jedynie trzeba mie膰 cierpliwo艣膰 bo na efekty trzeba czeka膰 2 miesi膮ce, ale to jest genialne POLECEM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do topola
Robi艂a艣 zabieg w Polsce?Jak d艂ugo utrzymuje si臋 efekt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhh///////////
topola niedlugo bedziesz lyska - od doklejanych wlosow oslabiaja sie cebulki i wlosy pozniej wypadaja :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topola
w Polsce, efekt jest na 10 lat, bo to nie jest operacja, tylko na bazie siatki ze zx艂ota przyswaja sie kolagen i twoja w艂asna sk贸ra odbudowywuje sie, nabiera zycia M艁ODO艢膯I, potem dojdaje sie po nitce z up艂ywem czasu. Uwazam, 偶e to najta艅sza i najzdrowsza metoda utrzymania sk贸ry w zdrowiu, a co my艣l膮 dewotki? niech si臋 modl膮, aby ichg m臋zowie z nimi zostali( sorry m贸j mi odszed艂 do m艂odszej, mo偶e dlatego jestem cyniczna)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ehhhhhhhh///////////
a poza tym o urode mozna dbac przez cale zycie i w wieku 50 lat mozna naprawde ladnie wygladac, mlodo, byc zadbana kobieta; babki po operacjach kojarza mi sie z kims leniwym brudnym ale w ladnym opakowaniu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 topola
m贸j my艣la艂, 偶e bez niego zgasne... umr臋... pomyli艂 si臋 Teraz kwitn臋, i zamierzam zachowa膰 m艂odo艣膰 jak najd艂u偶ej, szczeg贸lnie kiedy z charakteru i osobowo艣膰i jestem m艂oda i fizycznie r贸wnie偶. Po prostu nie dam si臋, ka偶dy jest m艂ody na tyle ile si臋 czuj臋 i wygl膮da.pozdrawiam

Udost臋pnij ten post