Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie trafiłęm

Nie trafiłem jeszcze na dziewczyne odpowiednia dla mnie.

Polecane posty

Gość nie trafiłęm

Dziewczyny wbrew temu co się mówi sa mało uczuciowe i mało wrażliwe, przynajmniej jak dla mnie.

Gość chyba żartujesz
pomyśleć można że wy jesteście uczuciowi i wrażliwi niezły dowcip, naprawde :)

Gość suzzzz
a mi to zawsze faceci trafia sie jak slepej kurze ziarnko😭

Gość nie trafiłęm
chyba mam za duże wymagania jeśli oczekuję, żeby była uczuciowa i wrażliwa

Gość nie trafiłęm
---->chyba żartujesz a czemu miałbym nie byc uczuciowy i wrażliwy?

Gość przesadzasz
wiele kobiet jest uczuciowych może z ciebie zabordzo są ciepłe kluchy

Gość a w czym się przejawia
ich brak wrażliwości i uczuciowości?

Wydaje Ci sie! Ja staram sie byc wlasnie mniej uczuciowa i wrazliwa! Czasem wychodzi a czasem nie!:) Piszesz,ze szukasz takiej romantycznej...a zycie bywa tak przewrotne,ze to szlona, \"twarda\" dziewczyna ujmie Cie za serce..moze sie myle..a moze nie!:) Pozdrawiam

Gość Smutne serduszko
Ja taka jestem: wrażliwa i uczuciowa, ale brzydka jak noc listopadowa. Taka pewnie Ci nie pasuje? I cały tekst o tym na jaką to chcesz trafić, można między bajki włożyć. Pozdrawiam

Gość nie trafiłęm
hm prawdą jest, że nie poznałem bliżej zbyt wielu kobiet a może nawet żadnej...ale przy kontakcie koleżeńskim widać, że nie sa romantyczne, uduchowione tylko zwyczajne, w zasadzie niczym nie różnia sie od chłopaków, spływa po nich wiele rzeczy, są takie proste ( a mówi się, że to mężczyźni są prości). Może i dobrze, że te kobiety i dziewczyny takie są bo inaczej nie poradziłyby sobie z przeciętnym facetem. No ale ja poszukuję takiej delikatnej, romantycznej, (chyba niezwykłej), z która mógłbym np długo patrzeć w oczy. Ostatnio coraz więcej sygnałów które dochodzą do mnie z rozmów miedzy moimi kolezankami na studiach (ktore slysze a nie podsluchuje) mówi mi ze dziewczyny nawet do seksu podchodza w zasadzie tak samo jak typowy facet...

Gość Romantyczka
A ja nie jestem brzydka,za to chyba aż za bardzo wrażliwa.Czasem sie czuję jakbym nie pasowała do tego świata,bo nikt już taki nie jest,nie umiem spotkać mężczyzny,który byłby dla mnie kimś więcej niż przyjacielem.Wszyscy uważają,że to staroświeckie taka uczuciowość:(

Gość przesadzasz
nie przestań bo az mnie mdli-jesteś prawiczkiem? czy napraedę takim słodkim chłopcem jak cukiereczek...........

Gość przesadzasz
wymień tel. z romantyczną-życzę powodzenia :)

Gość nie trafiłęm
Chcę, żeby mi się dziewczyna podobała, nie można w tej kwesji oszukać samego siebie ani kogoś innego a co do tego, że dziewczyny brzydsze mają piękniejsze wnętrze i na odwró to chyba troche w tym jest, może dlatego, że te łądne są bardziej rozpieszczone przez swiat a moze tez dlatego, ze te bogatrze we wnetrzu nie maluja sie, nie stroja tyle a te puste w srodku tak sie wymaluja i ubiora ze z brzydkiej robi sie ladna..no tak pewnie teraz wychodzi na to ze ja tez nie ejstem wrazliwy i uczuciowy..hm ale nadal podobaja mi sie uczuciowe, tych nieuczuciowych to sie wrecz boje. A co jaesli ja nie ejstem tak strasznie uczuciowy? Choc nie wiem, moze jednak ejstem, to nie mam prawa oczekiwac zeby dziewczyna byla?

Gość teraz moja kolej
jestem bardzo uczuciowa i wrazliwa i znalazlam chlopaka ktory potrafi sie mna zaopiekowac. jednak w tych czasach bycie takowa wcale nie jest latwe. z kazdej strony musisz udowadniac jestes silna, pewna siebie etc. umiem sobie poradzic ale czasem jest mi ciezko z tym ze tak wszystkim sie przejmuje, biore wszystko do siebie. a tak na marginesie nie zawsze widac tak na pierwszy rzut oka uczuciowosc i wrazliwosc. czesto takie dziewczyny staraja sie maskowac.. Pozdrawiam

Gość nie trafiłęm
---->przesadzasz Jestem prawiczkiem ale czemu stawiasz to w opozycji do slodkiego chlopca? Tak przy okazji slodkim chlopcem chyba nie jestem (to mi sie kojarzy raczej z homoseksualizmem)

Gość widzisz po prostu
w dzisiejszych czasach nie warto odkrywać swojej czułej strony, tam gdzie jest wrażliwość, jest też łatwo o ból, więc trzeba się konspirować ;) ja tak ciągle robię :) ale zaręczam Ci, że każda kobieta, nawet ta najbardziej niesympatyczna i złośliwa :) ma w sobie głeboko schowaną kruchość...

Kazda kobieta jest choc troszke wrazliwa..wszystko zalezy jednak od sytuacji..to,ze staram sie ukryc lzy juz mnie dyskwalifikuje??

Gość nie trafiłęm
o to są wlasnie slowa ktorych mi brakowalo "wszystkim sie przejmuje, biore wszystko do siebie", to mnie wlasnie opisuje...ale po co ja to wlasciwie mowie.... to dobrze, ze w srodku jestescie jednak wrazliwe --->widzisz po prostu "w dzisiejszych czasach nie warto odkrywać swojej czułej strony" a jak sie ukrywa caly czas to co z tego wynika? ja tak wlasnie robie od wielu lat , az tak bardzo sie ukrywam, ze nie mailem nigdy dziewczyny, zeby nikt sie nie dowiedzial jaki jestem wrazliwy i jak latwo mnie skrzywdzic ale nie ejstem szczesliwy mimo ze tak skrzetnie wszystko udaje mi sie ukryc.....

Gość przesadzasz
oj opisz jak cię już trafi ten piorun z kosmosu,i tak mi się wydaje że dostanie ci się raczej silna kobieta(a wrażliwa będzie wtedy gdy będzie to potrzebne) słodki-bo opisujesz wymażoną kobietę tak jakby nie było takich istot

Gość widzisz musisz się z jakąś
związać by odkryć w niej czułość i wrażliwość

Gość nie trafiłęm
---->przesadzasz Jestes kobieta czy mezczyzna? Jaki piorun z kosmosu?

Gość przesadzasz
musisz przeżyć i lepsze dni z kobietą i gorsze ,na tym polega życie nawet jeżeli będziesz cierpiał- ukrywanie swojego wnętrza nie ma sensu

Gość przesadzasz
piorun-amor z łukiem

Gość przesadzasz
czy to ważne czy jestem ,,k'' czy ,,m'' i tak uważasz ,że nasza wrażliwość jest na tym samym poziomie

Gość nie trafiłęm
o tym ze trzeba przezyc gorsze i lepsze dni to pewnie racja........ i w ogole ze nie ma co sie szykowac na cos doskonalego, idealnego, bo na tm swiecie moze nie ma czegos takiego, mozna i trzeba tylko wybierac sposrod tego co mamy do wyboru, np lepiej byc z jakas nie najgorsza ale i nie doskonala kobieta niz byc samemu o to chodzi, mam teraz racje?

Gość trafiłeś

Gość teraz moja kolej
To nic zlego ze jestes wrazliwy. moj chlopak tez jest i bardzo mi sie to podoba. z drugiej zas strony jest twardym facetem. to mi sie wlasnie w nim podoba! twardy facet i kochany misio w jednym:) musisz pamietac ze nie mozesz byc jedynie wrazliwym. dziewczyna musi czuc sie przy Tobie bezpieczna, powinienes miec swoje zdanie i mimo wszystko byc pewny siebie (chociaz sie starac). Kolego, skoro Twoja "strategia" ukrywania sie nie sprawdza czas moze ja zmienic? wyjdz do dziewczyn, idzie wiosna, otworz sie ale nie do konca. przeciez nikt Ci nie rozkaze. byc moze za bardzo sie nad soba zastanawiasz..po prostu dzialaj! a moze jestes az tak wrazliwy ze potrzebujesz dziewczyny twardo stapajacej po ziemi?

Gość widzisz po prostu
" a jak sie ukrywa caly czas to co z tego wynika? " ---> z tego wynika takie coś, że nikt Cię nie skrzywdzi.. przez Twój pancerz... tylko Ty sam, od środka będziesz się krzywdził...