Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość We burn

Moja dziewczyna po seksie zapala papierosa - NIENAWIDZĘ TEGO

Polecane posty

Gość We burn

po skończonym sexie i chwili odpoczynku zawsze siega po te nieszczęsne papierochy i pali !!! a potem fochy że nie chcę drugi czy trzeci raz jej posunąć. Czy wy tez tak macie ? Papierosy w łóżku to "grób" sexu !!!!!

Gość Gerard Klaffke
To jeszcze nic. Moja po seksie bierze mopa i idzie (w środku nocy i na golasa!!!) myć klatkę schodową. :-o Nie wiem co jej odbija.

No właśnie, o co chodzi z tym paleniem po sexie?? Ja się w sumie z czymś takim nie spotkałam, wolę niepalących bo ja sama nie palę. Ale słyszy się o tym, na filmach często, \"papieros po...\" i te sprawy. O co biega???

Gość mrowka...
po dobrym sexie papieros to jest juz dawno znane :) ale slyszalam raczej ze faceci ale nie kobiety :(

Gość We burn
po prostu psuje caly intymny nastrój i radość spełnienia i obcowania z jej ciałem , nagością :( ksztuszę sie i kaszlę , uchylam okno i czar pryska narazie nic nie mówię ale będę musiał z nią chyba o tym szczerze porozmawiać. I jak znam zycie to sie obrazi i bedzie strzelać fochy

No też coś mi się obiło o uszy, że po dobrym. Ale nawet jak ja bym paliła, to po dobrym sexie wolałabym się przytulić do faceta, a potem powtórzyć ;) A palenie po bardziej mi się kojarzy z nieudanym... Takie \"nie wiadomo co zrobić, to sobie zapalę, przynajmniej odrobinę przyjemności będę miała\" Do autora - nie mówię, że tak jest, to tylko takie moje skojarzenie ;) A że nie palę, to nie wiem :D Pozdrawiam!! A może bys ją przekonał, żeby rzuciła??

Gość We burn
Przekonać aby rzuciła ?? To przysłowiowa "walka z wiatrakami".Nie mam juz na to siły.Wiele razy sie przez to kłóciliśmy.I może to jest dobry pomysł aby odmawiać jej seksu z powodu jej palenia.Tylko boje sie (wiem napewno) ze długo nie wytrzymam takiego postu:)

\"po czym poznac ze seks byl zajebisty? po tym ze nawet sasiedzi pala:D\" a swoja droga my tez zawsze\"po\" wyciagalismy szlugi i jaralismy:D od niecalego miecha nie pale,ale moj luby niestety dalej jara:(

czyli wszystko w normie....zachowuje sie jak przecietny facet :D

Gość Po co ci
dziewczyna, która pali? Pomyśleliście o zdrowiu waszych przyszłych dzieci??

Gość AgatraM
Naucz się palić z dziewczyną. Papieros po seksie (ale także w trakcie) smakuje bosko ! Najcudowniejsze jest palenie po studencu - kiedy przekazuje sie sobie dym z ust do ust podczas glębokich pocalunków.

Gość gość
jak ona nie ma woli rzucić to możesz przegrać w sensie dalej bedzie jarać to nałóg ,i nie łatwo to rzucić ale jak Twój argument dobrze przedstawisz to odłoży to na długie pozniej

Gość Marek i Basia
Nigdy nie paliłem i zona tak samo nie paliła aż pewnego dnia mówi mi ze ma ochotę spróbować papieroska ;-)a ze ja sam kiedys zastanawiałem się co ludzie widzą w tych papierosach postanowiłem zapalić razem z nią tak wiec żona kupiła papieroski takie cieniutkie R1 no i stało się podczas palenia gdzieś w posłowie żona mówi mi że jej kręci się w głowie i ze naszła ją ochota na sex w tej chwili wiec długo nie czeba było mnie namawiac rozebrałem żona dokończył papieroska nago a zona domnie ze mam jej wyliczać cipke więc to zrobiłem bez wachania i powiem wam ze strasznie nas to kreciło i dalej kręci bo teraz często tak się zabawiamy mimo tego ze palimy tylko podczas sexu .