Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

CO ROBIĆ ?KRYZYS w związku

Polecane posty

nie ukladalo sie ,byly spory ,napiecia wyrzuty czulam ze sie dusze ... powiedzialam ze musze miec czas na przemyslenie ,ze chcę przerwy (w spotkanich bo widzieliśmy się codzień) ,ze jak przemyśle to sie skontaktujemy ...to bylo we środe ,minęło 4 dni i zaczyna mi go brakować LECZ zranił mnie we srodejednym zdaniem i powiedzialam SOBIE ZE PIERWSZA SIE NIE ODEZWĘ ,ZE ON MA TO ZROBIĆ -ALE wiem ze on jest strasznym uparciuchem i sie nie odezwie CHOC DOSKONALE WIE ZE 70 % WINY JEST JEGO..... dziewczyny męczę sie z myślami ....ALE CHCĘ BYĆ TWRDA no i jeszcze tego wszystkiego nie przemyślałam ...jeszcze chce troszke czasu .Mysle jednak zeby ta PRZERWA JAKOS CALKIEM NIE zepsuła zwiazku ? On próbowal nawiązac kontakt pisząc mi ze jest impreza imieninowa ze mnie jegorodzice oczekują ,potem znowu jakis sms pod pretekstem czegos tam itd...Ale JA czekam az zadzwoni PRZEPROSI I ZAPROPONUJE spotkanie jak dojrzaly facet ...a do tego sie nie kwapi.Nie mam pojęcia czy dobrze robie tak chciałaqbym pokazac z jestem twarda ale NIE CHCE GO STRACIC ...wiem ze mnie kocha na .100% ale ja nie do konca akceptuje jego władczy charakter . powiedziałam sobie ze ewentualnie jesli sie nie odezwie to ja MOŻE!WE czwartek (po tygodniu) coś zaproponuje ,po drodze jest Dzień Kobiet ...sama juz nie wiem (1,5 ROKU Z NIM jestem i wlasnie mamy kryzys ) w sumie ten DzieńKobiet może cos ruszy z jego strony ale nawet sama nie wiem czay bym chciala juz we ta srode a moze jeszcze potrzebuje czasu ,z drugiej strony tęsknie za nim i wiem ZE GO KOCHAM ....DOBRZE robie ?

Gość Dziecko ............
przede wszystkim kup sobie słownik ortograficzny, bo robisz takie byki, że nie chce się czytać twoich wypocin :-D