Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JOVAN

Głuche telefony- jak sprawdzić żartownisia?

Polecane posty

Gość karolincia xd
gdy dzwoni się do kogos z tp i ktos nie odbiera to tez to kosztuje jest to mi pilnie potrzebna bo ja tylko puszczam takie sygnaly i mam bardzo duze rachónki k 100 zł w planie tp socjalnm/????

Gość nękany
Wiem, że ostro odgrzewam temat, ale czy telefony były zawsze o tej samej godzinie? Albo o jakichś "równych" godzinach typu "12:30"albo "8:00"?

Gość gość
Musisz to na policje zgłosić jeżeli ta sama osoba cię nęka. Też miałem sytuacje że jakiś 535 do mnie dzwonił i była taka rozmowa: "Halo, wsadzisz mi?" no i się rozłącza. Wkońcu jak dłużej z tą osobą porozmawiałem to przestała dzwonić.

Gość gość
Głuche telefony od 2009 r. . Ostatni wczoraj. Autorem głuchych telefonów jest Policja. Orange odmawia podania bilingów telefonów przychodzących i wysyła do Prokuratury. A prokuratorzy po złożeniu zawiadomienia fałśzują dokumenty razem z Policją. To jedna organizacja przestępcza. Tylko podejść o chlusnąc kwasem solnym po oczach.

Gość gość7777
Jeśli wyświetlał Ci się numer to trzeba było go sprawdzić na stronie infonumer pl!

Gość Ulka78
zaufaj infonumer.pl- maja ogromną baze numerów i na pewno wykryją tego śmieszka ;)