Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avocado

włosy/puszenie

Polecane posty

Gość kupilam sobie Wax
i jest taki jakis dziwny z grudkami i dziwnie pachnie:( ale jak naprawde pomoze moim włoskom to nawet to przeboleje:):) pozdrawiam 🌼

ciekaway topik,ciesze sie nie jestm sama z tym \'puszeniem\':) pozdrawiam i napewno wypobuje Wasze metody:D

Gość klikamy
www.pajacyk.pl

Gość tak tak tak tak

Gość agish
ja mam kręcony włosy i zawsze po umyciu mam je bardzo napuszone ;) używam Stylingu z Joanny (pianka nabłyszczająca z woskiem) trzeba tego troche nalozyc, a wlosy beda wygladzone :) i ogólenie nie napuszone ;)

Gość MmadziulkaAA
jeja ja tez mam ten problem.juz nie prostuje bo koncowki sie rozdwajaja i wlosy sa bardziej suche.urzywalam sansilka tego keremu czy jakos tak ale nie zabardzo pomogl.teraz fructisa ten krem i szampon narazie efektow nie ma.a jak juz sie wkurze niezle to biore na pianke i wtedy burza lokow mojemu chlopakowi sie podoba;p wiem co przezywacie bo to jest okropne winie rodzicow za to;/tylko moze ja nie mam tak zle bo jkaj uz umyje glowe to hmmm...szope mam;[ a po kilku dniach mam takie wszystkie zawiniete i gladkie juz nie jaze tego:O z przodu proste a z tylu nie;/ pozdro

Gość XD
witam czytalem duzo na ten temat ale nic nie pisze o mężczyznach. Czy to moze mija z wiekiem . U kobiet robią się loki i to mozna przezyc ale jak u mnie po umyciu zrobi sie takie niewiadomo co podobnego do afro to naprawde strach wyjsc.Mają metoda sa żele pasty do stylizacji i gumy ale to i tak na nic gdyż niemoge ich normalnie przez to ułozyc prosze o wszelką pomoc

Gość A JA CZEKAM
Ja nie stosuje zadnych specyfików i pogodziłam sie z tym że mam takie okropne włosy... Po prostu zawsze chodze w związanych...

Gość noooooo
Polecam produkty Loreal'a z serii matrix tylko trzeba ich regularnie używać co najmniej przez kilka miesięcy. Też mam (a właściwie miałam) falowane włosy puszące się prze odrobinie wilgoci w powietrzu i zaczęłam używać szamponu i odżywki z tej serii. Początkowo nie zauważyłam różnicy i już straciłam nadzieję, ale po kilku miesiącach regularnego stosowania przeżyłam szok, bo któregoś pięknego dnia złapał mnie deszcz a moje włosy ani trochę się nie skręciły ani nie spuszyły. Naprawdę polecam.

Gość Kleo_patra
Ja też mam niestety napuszone i trochę kręcone włosy (strasznie nierównomiernie). I używam odżywki do włosów Mrs. Potter\'s z aloesem. Tylko ja używam nie spłukując, chociaż na etykiecie jest napisane, że należy spłukać. Szczeże mówiąc, jeżeli któraś z Was na mocno puszyste włosy, polecam nie spłukiwać:) Pozdrawiam i buziole:*

Gość Jell
Hejka ! Ja mam świetną radę i tanią zdecydowanie . Weź głowę w dół i czesz dokładnie szczotką, potem odchyl i roztrzep włosy, a następnie psikaj lakierem za 4 zł obecnie nie mam, bo jestem u psiapsółki ale : czarny z aplikacjami srebrnymi, bardzo duży HAIR STYLE cos takiego ( nie niszczy włosów, nic używam od dawna i mam ładne długie gęste włosy ) dodatkowo jakiś dobry szampon polecam :)

Gość misia1505
Spróbujcie po myciu nałozyc olive z olivek na ok 10-30min

Polecam szampon pomarańczowy Kerastase. Ale kupujcie go w sklepach fryzjerskich, bo gdzie indziej mogą się zdarzyć podróby. A do tego dobrze by było stosować cement do włosów, również Kerastase. :) I będzie dobrze ;))

Gość skor24
Spróbuj szampon pokrzywa eva natura. Rewelacja.