Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o wypowiedzi

drugi raz nie mam okresu, a biore tab anty..

Polecane posty

Gość prosze o wypowiedzi

czasami zdaza mi sie zapomniec tabletki.. raz, moze dwa razy w miesiacu, przyjmuje tab anty od ponad poltora roku, kocham sie ze swoim narzeczonym srednio 4-5 razy w tygodniu.. poza tym zmienilam tabletki 2 miesiace temu, ale to przeciez nie moze byc powodem opoznienia okresu na tak dlugo! robilam test miesiac temu, ale byl negatywny, ale nadal pojawia sie pytanie - czy jestem w ciazy? dlaczego nie mam okresu drugi miesiac?? czy test moze sie mylic??? tak bardzo chciaiabym miec dziecko...................

Gość prosze o wypowiedzi
podnsze..

Gość idz do ginekologa
na ulotce jest napisane, ze jezeli drugi raz brak okresu to mozna podejrzewac ciaze i natychmiast trzeba isc do lekarza. Ja nie mialam 4 miesiaczek pod rzead, ale w ciazy nie byla na 100%. Chyba, ze urojonej. Musialam odstawic pigulki. Jezeli to nie ciaza to albo bedziesz musiala odstawic pigulki na jakis czas albo je zmienic.

Gość prosze o wypowiedzi
kurde.. ale ja juz tylke razy zmienialam pigulki! mam juz dosyc!

Gość idz do ginekologa
to sprawdz czy na pewno nie jestes w ciazy. Jezeli nie, to mozesz jeszcze pobrac te piglki, moze organizm musi sie przystosowac. Moj ginekolog kazal mi odstwaic pigulki dopiero po czwartym bezmiesiaczkowym miesiacu (ale na 100% w ciazy nie bylam). Zwalil to na stres.