Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triple-five

pierwsza wizyta u ginekologa-boje się!

Polecane posty

Gość triple-five

jak to wygląda?? opiszcie mi proszę dokładnie! nie chce czytać już więcej suchych wzmianek w gazetach...mam się wydwpilować??? co jeszcze ????

ja tez sie chciałam wybrać, niestety nie dojechałam :( niew iem jak wygląda badania, ale ponoć niefajnie. mysle ze powinnas ogolic pochwę, bo pipeny sa juz niemodne podobno.

Gość triple-five
może głupie pytanie.. ale co to sa "pipeny" ??

Gość mlodzik
wlosy na pochwie ??//-fajnie sie macie malpoludy sa wsrod nas!!!

najpierw z tobą porozmawia (1 okres,regularność i te sprawy),no a potem zbada,jeśli jestes dziewica,to badanie zrobi ci przez kiszke stolcowa,czyli wsadzi palec w tyłek i sprawdzi narzady(mnie tak badał 1 raz),jesli dziewica nie jestes,to zrobi ci pewnie usg wewnetrzne ,wprowadzi specjalny przyrzad do pochwy i obejrzy twoje narzady,moze tez pobrac wymaz do badania...Badanie nie boli,ale jest troche krepujace i niewygodne:/ musisz się po prostu rozluźnic,powodzenia,ja mam w piatek wizyte:) papa

acha no i golenie nie jest konieczne...uwierz mi,oni sie juz naoogladali i naprawde jest im to obojetne:)

Gość triple-five
ja tam się gole.. ale tak dla siebie i swojej wygody. bo niewygląda to za fajnie. mam czerwone krostki i zanim się zagoją to już mi włósy odrosna.. ah sranie w banie :P

Gość hjkl
bzzzzzzzik