Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kusiaaaak

Tylko mnie kochaj ... ?

Polecane posty

Gość kusiaaaak

mam problem powiedzialam mamie ze ide na "tylko mnie kochaj" do kina z klasą mama dała mi kase ... ale wydałam pieniądze na cos innego ... hmm i nie dlugo wróci z pracy i bedzie się pytała o film ... i własnie tutaj moja prosba... chciala bym prosic aby ktos kto widzial ten film opowiedzial mi o nim ... ja wie ze w necie pisze o nim ale to za malo ja bym chciala wiedziec caly przebieg tego filmu chociarz tak po lepkach ... ale zeby wiedziec jak sie skonczy co bedzie w srodku... jak sie wyjasni ta sprawa z tą dziewczynką i takie tam :D:P za wszytsko dziekuje

Gość kusiaaaak
hmmm nikt nie był i nikt niewie o co chodzi w tym filmie? ejo no ludzie pomóżcie blagam :(

Gość ja cos wiem
a twoja mama byla na tym filmie?? bo jak nie to co jej po tym ze cie odpyta

Gość kusiaaaak
nie nie była ale sie wybiera na niego wiec jesli przyjdzie a ja jej opowiem nie tak to sie wyda :( ... zreszto ja zawsze jak wraca z filmu albo z wycieczki to opowiadam .. przezywam ... wiec jesli teraz nic nie bede mowic to moja mama sie kapnie ze cos jest nei tak ... wiec pomoze mi ktos ?

Gość ja cos wiem
Ta mala Michalinka okazala sie coreczka Michala Mama Michaliny podrzucila ja Michalowi na 5 dni tak jakby na probe zeby sprawdzic jak on sie sprawdzi w roli ojca nooo i itd.=)

jesli twoja mama sie wybiera na ten film, to nie opowiadaj jej zakonczenia ;)

Gość ja cos wiem
powiedz np. ze fajnego pieska Michal kupil tej malej,Fido sie zwal, albo Dygantowa byla inna niz w innych serialach bo tak sztywna itd no nie wiem...kombinuj

Gość kusiaaaak
musze jej opowiedziec zakonczenie bo zawsze to robie jak ona idzie na jakis film a ja go oglodalam .. zawsze jej mowie co bylo a jo to troche wq ale ja tak zawsze i teraz jak jej nei opowiem choc troche tego filmu to bedzie wiedziala ze cos jest nie tak :( ... to opowie ktos

Gość kusiaaaak
do ja cos wiem no wlasnie o takie szczegoly mi chodzi jak z tym psem .... :D:P heh ebo ja zawsze do szczegółow przywiozuje uwage .... mzoe cos jeszcze ? ale i takei wazniejsze rzeczy jak wiesz to mozesz opowiedziec :D:P

Gość kusiaaaak
podnoszeee ... plisss pomozcie :)

Gość kusiaaaak
blagam pomozcie :(

Gość takkkkkkkkkkkkkk
ta mama michalina zjawila sie u niego w drzwiach i powiedizla ze jest jej ojcem on na pocztaku ja zawiozl na komisariat ale potem ona za nim wyszla i sie rozplakala. On w koncu zabral ja do domu i siedizli przy stole powiedzial jej ze jest 5 jablek zielonyc i kazdego dnia zje jedno jezli bedzie ich zero to wraca do domu. Byli tez na zakupach ona sie przebierala super wygladal w cihcach i mu zniknela zabrala ja babcia zeby chyba sprawdzic jego rekacje on ja gonil. I spotkal wtedy matke ale o tym nie wiedzial i razem lapali auto. W koncu michalina wrocila. Facet ktory nazywal sie chyba romeo to jej brat tak samo Marcin Bosak i zakoscieli nyl zazdrosny o niego jak zobaczyl ich w oknie. Fajna byla tez z scena jak bylo w knajpce i ona chcial goonke zamowili chyba jedna na pol a on cos powiedzial ze jest ladna i to chyba po ojcu a oan stwerdzila ze nie ze po mamie. Dygant fajnie plywala na pocztaku filmu w basenie. Michalina piala krotkie fajne smsy:) nie wiem co Cijeszcze powiedziec tyle narazie pamietam. A tez fajna byla scena jak chcial przeczytac smmsy michaliny i myslal ze ona spi a ona do niego powiedizla ze nie ladnie czytac smmssy czy sprawdzac korke juz nie pamietam a oan powiedzial ze sprawdza czy jest naladowana

Gość bogaty pan
dam ci te dwie dychy na kino, tylko juz nie truj dupy z łaski swojej

Gość takkkkkkkkkkkkkk
na poczatku mialo byc chyba mala michalina:P