Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człek

mój anioł stróż sie opieprza

Polecane posty

Gość człek

mój anioł stróż sie opieprza, chyba ma kaca albo uciekł :( i co ja teraz zrobie?

Gość człek
może , on ostatnio owgóle tak jakby często na piwo wychodził, ale mnie ze soba nie zabiera

Poproś GO, żeby wrócił i się Tobą zaopiekował :D I od razu podzękuj :D serio........

Gość człek
już prosiłam , tłumaczyłam , ale chyba zmienił obiekt zainteresowania, tylko gdzie reklamacje zgłosić

Gość człek
ta tylko jaki " biały ze skrzydełkami i niesolidny, poszukiwany?" wtedy wyjdzie ,że takiego szukam, a ja potrzebuje na obronę dyplomu- nowego solidnego

Gość człek
za co ? ostatnio go nie ma kiedy ma być , to mu nie dziękuję

Moim zdaniem należy poprosić i od razu podziękować............ A tak w ogóle to co się stało? Zresztą niektóre rzeczy po prostu muszą się wydarzyć, czy tego chcemy, czy nie, niestety :O :(

Gość człek
ostatnio same nieszczęścia, a te które dało by się ominąć i tak się pojawiają na mojej drodze, wicznie cos gubię , pisanie pracy mi nie idzie(licencjat), kłopoty w szkole , w domu , mandat (nie zdązyłam biletu skasować a kanary wpadły i nie było jak tego wytłumaczyc od razu 50 dych w plecy), pies mi zachorował

Gość thank you
u mnie tez ostatnio sama lipa :( mój anioł stróż chyba mnie szuka po świecie i nie może znaleźć... bo czuje sie maksymalnie samotna jeżeli chodzi o pomoc z "góry" niby musi być źle, żeby potem było dobrze...ale jak narazie to chyba ciągle jest źle... Aniołku tu jestem!!!