Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IWONA_LLLL

4 pkt. Abgara

Polecane posty

Gość IWONA_LLLL

Czy wsród Was są mamy dzieci ktore urodziły się z 4 pkt. Abgara. dzieci Z jakimi problemami się borykacie? Jak rozwijają się dzieciątka? Jakiej rehabilitacji wymagają wasze dzieci? Proszę piszcie

Gość IWONA_LLLL
odświeżam

Gdy urodził się mój mąż dostał 2 punkty w skali Apgar :( Urodził się siny, nie oddychał, no wogóle nie za ciekawie z nim było, a było to ponad 20 lat temu. Najlepsze jest to, że gdy wszystko sie unormowało to był bradzo zdrowym dzieckiem, nie chorował nawet na głupie przeziebienia, nie wymagał żadnej rehabilitacji, bardzo dobrze się uczył:) (no przynajmniej tak opowiadała mi moja teściowa)

Ja też słyszałam o dziecku, które miało 2 pkt. Dzis ma juz prawie 4 lata , jest zupełnie zdrowe i chowa się jak inne dzieci, więc głowa do góry.

Gość IWONA_LLLL
ODŚWIEŻAM

IWONA_LLLL mam synka, który urodził się z 1 pkt Apgar. Czy Twoje dziecko jest wcześniakiem? Ile ma miesięcy? Napisz jaka metodą go rehabilitujesz. Jeśli chcesz to napisz do mnie na e-mail. Pozdrawiam

Zapraszam na moje gg1783721 trochę mogę tobie o tych Apgarach poopowiadac oj mogę

Gość głowa do góry
Gdy urodził sie mój synek dostał 1punkt za ledwo słyszalny kszyk. BYł reanimowany, intubowany, miał masarz serca i transwuzję krwi. Leżał w inkubatorze, ale dał radę bo był silny. Teraz waga i wzrostem przegonił rówieśników. jest dużym silnym chłopcem, wciąż uśmięchniętym i zadowolonym. Jedyny mankament to astma. Niezamartwiaj się będzie dobrze, bo musi. Powodzenia

moj brat tez mial 4 punkty...wiec problem byl,ale tylko po urodzeniu. teraz ma 16 lat i 190 cm wzrostu:)dobrze sie uczy,dobrze rozwija. niestety tez mial astme,ale gdy tylko zaczal dojrzewac wszystko minelo jak reka odjal. nie martw sie bo naprawde nie ma czym. mam nadzieje ze dalsze wpisy przekonaja Cie o tym:)

Gość brak kolezanki maila 10 pkt
a jest kaleką :( na to nie ma reguły

Gość animowy
moja koleżanka miałą 0 pkt i nie była chora i nie jest chora