Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sosoa

Kto nie lubi chodzić do pubów???

Polecane posty

Gość sosoa

Ja nienawidzę pubów, dyskotek i tego typu miejsc gdzie jest od cholery tłumu, wszedzie zapach papierosów...

Gość to nie chodz
kto ci kaze ja bardzo lubie wychodzic do takich miejsc zreszta nie wszedzie jest dym

Gość a tam pierdolisz
nie w każdym pubie jest zaraz pelno dymu fajek... ja bardzo lubie i jak tylko mam okazję to to robię :P

Gość do a tam pierdolisz
widze ze jestes przedstawicielem plebsu, jak wiekszosc tutaj.Juz inaczej nie umiesz wyrazic swojej marnej opiniii.... Dziewczyna ma racje, wszelkie puby, dyskoteki to miejsce dla nieudaczników którzy nie mają żadnych zainteresowań, nie mają barwnego zycia tylko chodzą do pubów robią z siebie kretynów na parkiecie (wiekszosc ludzi tanczacych robią z siebie pośmiewisko, nie potrafiąc totalnie tańczyc) taki ludzkie samotniki, ludzie nieatrakcyjni fizycznie i mentlanie. Szkoda mi was

Gość Sonia.21
ALe wy jesteście tępi.Pytanie było kto nie lubi chodzić do pubów, wiec po co piszą te żałosne łajzyw, które chodzą??

Gość Gibbo
a ja lubie teatr, kino, knajpkę. Puby-nigdy!!!!!Lubie komfort a tam tylko obcieranie się obcych ludzi o siebie i wycie muzyki aż uszy pękają

Gość tylko
zalosne lajzy i nieudacznicy chodza do pubow bo nie maja gdzie i z kim-chodza tam by poznac faceta/babkse....oblechy!

Gość dalej nie rozumiem
Bardzo podoba mi sie teoria: "Dziewczyna ma racje, wszelkie puby, dyskoteki to miejsce dla nieudaczników którzy nie mają żadnych zainteresowań, nie mają barwnego zycia tylko chodzą do pubów robią z siebie kretynów na parkiecie (wiekszosc ludzi tanczacych robią z siebie pośmiewisko, nie potrafiąc totalnie tańczyc)" Cos w tym jest. Fakt faktem,ze gdy patrzy sie na ludzi na parkiecie, wiekszosc z nich wyglada po prostu glupio i co gorsza w ogole nie zdaja sobie z tego sprawy. Tak naprawde ludzi,ktorzy potrafia tanczyc jest naprawde niewielu. Ja rozumiem jesli ktos jest swiadomy tego,ze nie umie tanczyc,ale wychodzi na parkiet,zeby sie powyglupiac i dobrze bawic. Ale smiesza mnie strasznie takie laseczki,ktorym sie wydaje,ze sa na tym parkiecie niesamowicie seksowne i swietnie tancza,a w rzeczywistosci wygladaja po prostu zalosnie...

Gość do a tam pierdolisz
Ja wolny czas spedzam na rekonstruowaniu pochwy mojej ukochanej Britney Spears, do tego celu uzywam zuzytych baterii oraz kartonow po mleku bo dbam o nasza planete :classic_cool:

Gość do a tam pierdolisz
Udzielam sie tez w kapeli Mocz Odynca gdzie przygrywam na puzonie :)

ja też nie lubię pubów, chodze tam jedynie ze 2 razy do roku, wolę chodzić zdecydowanie na kabarety