Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulubienica serialu

SEKS W WIELKIM MIEŚCIE!

Polecane posty

Gość wielbicielka serialu
haha slyszalam ze w usa laski szalaly na punkcie tego serialu,mnie on bardziej smieszy,cos tam mozna podpatrzec ale nie szaleje za nim w sposob ostateczny.po porstu bardzo go lubie i strasznie zaluje ze nie ma dalszych odcinkow w wersji polskiej ;(,ale od czego jest internet ;)

Witaj samatha,jest tutaj jeszcze gdzies Carrie ale sie nie chce odezwac :),wzywamy Carrie,zeby sie odezwala ;) buziaki

bede oklepana na maksa...najbardziej podobal mi sie Big ;)

Gość Jesienne liscie
Smith ,fajny slodziak ale dla mnie Big jest najlepszy. Barysznikova poddusilabym natomiast wlasnymi lapami !!! Pamietacie odcinek jak Carrie przed slubem/drugim/ Charlotte ,poszla do lozka z facetam z ktorym jak powiedziala miala "kroliczy sex" . W kosciele byla cala polamana hahahah

Gość Jesienne liscie
Leca ale jak fajnie "zmieniaja" slowa na "f" i tym podobne . Nie lubie okrojonych wersji . Ciekawe jak oni te teksty przetlumaczyli na polski bo jak wiadomo przy tlumaczeniach wiele sie traci . Sa slowa ,ktorych nie da sie przetlumaczyc. Wlasnie ,w dniu kobiet samych radosci Wam zycze:)

Moje drogie dolaczam sie do zyczen...wszystkiego naj,naj ach gdyby6 jakis facet mi sprawil na dzien kobiet prezencik...tych 6 sezonow ;) uwielbiam jak one przeklinaja czasami, w polskiej wersji pib musialoby leciec co chwile ;)

Gość Jesienne liscie
Nie zebym byla za przeklinaniem ale Samantha nazywa rzeczy po imieniu hahah

szczegolnie jak powinien byc fiut..."fiut powinien byc duzy i gruby",pamietacie jak byla rozczarowana tym gosciem,ktory mial malego ptaszka? ;)

Gość Jesienne liscie
pamietam ten odcinek ale pamietam tez ten w ktorym Samantha twierdzila ,ze w ciemnosciach wszystkie koty miauuuucza tak samo . Tylek starego faceta jest jednak oblesny hahah

Gość super serial
szkoda,że już nie leci w Polskie tv:-(Mogliby zamiast tych bzedtnych seriali,którymi nas raczą na co dzień(typu Klan i inne serialowe szmiry)puścić Seks w wielkim mieście.To mój ulubiony,ukochany serial,żaden inny mu nie dorówna;)Lubię jeszcze Gotowe na wszystko:-)No i ten nowy Kochaj mnie kochaj też jest niezły....ale Seks w wielkim mieście jednak jest NAJLEPSZY!!! Wszystkiego najlepszego,duzo zdrowia,szczęścia,radości i miłości z okazji Dnia Kobiet moje Kochane🌻

Gość wiooooooosna
Uwielbiam ten serial! Mam ściągnięte wszystkie 6 serii i jak mam chandrę lubię sobie pooglądać na wyrywki jakieś odcinki - od razu poprawia mi się humor. W szczególności 6 serię - za Smitha :)

Gość Jesienne liscie
Wlasnie ogladam ............ Carrie i Charlotte poszly do galerii ,gdzie spotkaja Mr.Petrowsky . Nie mam pojecia jak ona mogla z nim byc !!!!

Heja moje mile,a ja wlasnie zobaczylam ze mi sie dwa odcineczki sciagnely ;),alez te emule dzialaja wolno...ale w weekend cos tam bede ogladala,szkoda ze tak na wyrywki raz 5 seria raz 6,ale lepsze to niz nic,polska tv jest chyba za biedna na kupienie dalszych odcinkow...no i trzeba je puszczac ok 24.00 bo inaczej nie mozna prawda...?zenada

Gość polska tv jest do dupy
zamist puszczać fajne seriale jak np.Seks w wielkim mieście to puszczaja jakieś bardziewia typu Klan😡Zamiast kręcic 3674 odcinek Klanu mogliby zaoszczędzone w ten sposób pieniądze zakupić nowa serie Seksu w wielkim mieście....Taki durny Klan tez przeciez kosztuje a kręcą go już tyyyyyyyyyyyyyyyyyle lat :-oMogliby sobie go juz odpuścić:-P

Gość wiooooooooosna
Ja moje 6 serii ściągnęłam Azureusem, bo osiołkiem to by latami się ściągało. Jeszcze zrozumiem, że polską telewizje nie stać na nic innego niż klany i seriale brazylijskie. Ale to puszczanie "Seksu..." po 24... Żenada. A tą gównianą parodię z Pazurą w roli głównej puszczali o 20 po dzienniku :) Dla mnie powalająca była scena gdy Samantha podrywała wieśniaka na "dojenie krowy". Wogóle ten odcinek, gdy z Carrie wyjechały na wieś, był bombowy.

Gość ojojojoojoj
porzepraszam czy w polskiej telewizji jest nadawany nadal ten serial? Jesli tak to kiedy i o której i oczywiscie na jakim kanale??? ;:):):):

Gość Jesienne liscie
Slyszalam ze sie namnozylo w polskiej tv pelno tych glupkowatych seriali .Aktorzy zamiast krecic filmy to siedza przy serialikach bo dobrze zarabiaja. Ja lubie ze laski z Sex....... czesto pokazuja bez tapety a nie jak pamietam z jednego odcinka Klanu /tylko jeden widzialam haha/ Trojanowska wstala z wyra umalowana ,wlos nienaruszony ,alez to naturalne ;)

Gość wiooooooooosna
Bo Polacy to w większości mieszkańcy wsi i niewielkich miasteczek, a do takich bardziej przemawia swojski, zapijaczony Kiepski i jego kiepski humor, niż jakieś stare panny gadające o seksie. Zamiast seksu jest Plebania, bo to taki poprawnie politycznie serial, seksu tam nie ma! Gdyby w Polsce nie istniało duże zapotrzebowanie na humor rodem z Kiepskich czy Seksu w mniejszym mieście (z tym pajacem Pazurą, na którego widok niedobrze mi się robi), to by po prostu kręcili inne seriale. Cóż w brazylijskich i wenezuelskich telenowelach też wszystkie laski, nawet zbudzone w środku nocy są ślicznie ubrane, w pełnym makijażu. Tak samo jak w klanie. Tyle, że tamte seriale są kręcone ku pokrzepieniu serc tamtejszej biedoty. Widać w Polsce również istnieje taka potrzeba :/

wczoraj widzialam odcinek jak Samatha delikatnie mowiac robila,piescila ustami dostarczyciela z poczty i Carrie wpadla na nich w jej biurze...myslalam ze padne ze smiechu widzac reakcje Carrie,ja nie wiem czy oni te sceny powtarzaja,ze one takie smieszne wychodza.normalnie uwielbiam ten serial za taka swobode i poczucie humoru :)

do wiosny ;) mysle ze dlatego Seks w wielkim miescie odniosl sukces miedzynarodowy, a Kiepsy np.nie ;)

UWIELBIAM! WYPOZYCZALAM SOBIE PLYTY I ROBILAM MARATON!!! CHYBA SOBIE JE KUPIE!

Gość martikaa
Wiecie może czy w naszych wypożyczalniach mają odcinki serialu????Tak bardzo chciałabym sobie poogladć "Sex and the city", próbuje ściągać na emule ale ciężko to idzie

Witam po przerwie! Chcialam nadmienic ze w weekend ogladalam sobie odcinki i byly przesmieszne ;) Osobiscie rowniez sciagam w emulach i jest to cholernie powolne i nie wiem co zrobic zeby bylo szybciej ;(

Gość Jesienne liscie
Czesc dziewczyny ,witam po weekendzie. Ja ogladalam odcinek w ktorym Carrie pozbyla sie butow na ulicy . A tak na marginesie dodam ze wczoraj byl pierwszy odcinek szostego sezonu The Sopranos -tez lubie :)

Heja dziewczyny! jak mi tak emule beda dalej dzialaly to oszaleje ;( Jeden odcinek oglada sie 25 minut a sciaga...nie powiem ile. widziala ktoras z Was odcinek jak na planie skoczyla wiewiorka? ;)

Gość Jesienne liscie
Oj masz cierpliwosc ,ja nie lubie czekac i czekac no ale jak nie ma innego wyjscia . Wiewiorka ? nie pamietam.Opowiedz:)

Hej: (wiooooosna ale pod czarnym nickiem ;)) wielbicielka serialu - nie ściągaj osiołkiem, bo w pare lat nie ściągniesz tego! Na torrentach można znaleść wszystkie serie popakowane 4 gigowe zbiory - ściąga się to może i tydzień, dwa, ale ma się od razu wszystkie odcinki i to w bardzo dobrej jakości (wcześniej ściągałam Kaazą, ale często ich jakość była mizerna i ile trzeba było czekać na ściągnięcie jednego odcinka). Do tego do szóstej serii dodawane są jakieś extra filmiki - wycięte sceny itp. (jeszcze tego nie widziałam). wielbicielka serialu - Powiadasz wiewiórka... A nie chodzi tu o odcinek gdy Carrie wyjechała z Aidenem na wieś i tam przestraszyła ją wiewiórka? (super odcinek) Jeśli nie to czekam na rozwiązanie zagadki :)

hej dziewczyny ;) odcinek z wiewiorka jest o tym jak Miranda wyjechala na swoj miesiac miodowy na wies i lazila po lesie. Seks w wielkim miescie ma spore niedociagniecia niestety i z kolezanka zlapalysmy w kadrze wiewiorke ktora spadala z drzewa :) nie wycieto jej ;)