Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beybe

dni plodne peknieta gumka w srodku

Polecane posty

Gość beybe

kochalam sie z chlopakiem w dni plodne czy to oznacza ze jestm w ciazy do okresu jesze 2 tygodnie;/jak myslicie..blagam o odp

Gość beybe
kurde sorki ale zapomnialam dodac ze gumka nam pekla i to w srodku pozniej on mial wytysk we mnie..poprostu nie poczul kiedy pekla

Gość a jak uważasz
? weź sobie odpowiedz na to pytanie używając odrobiny logiki

Gość beybe
no tak ale przeciez nie kazdy zachodzi tak odrazu w ciaze chodzi mi jakie jest prawdopodobienstwo....

Gość a jak uważasz
nikt ci tego nie powie niestety, może wróżka, chociaż też nie sądzę ;) jakie prawdopodobieństwo? najwieksze z możliwych właśnie w czasie dni płodnych, musisz odczekać przynajmniej tydzień, a najlepiej do terminu miesiączki, bo żadne gdybanie nic tu nie da

Gość a jak uważasz
odczekać oczywiście po to żeby zrobić test ciążowy

Gość do beybe
mogłaś i szanse są na to duże...ale natura jest przewrotna - i myslę ze na przekór w ciąży nie będziesz...u mnie np dni płodne, gumka nie pekła, uważaliśmy...a tu okresu nie ma juz tydzień...

Gość bulinkaa
Nikt ci nie powie czy jesteś w ciąży , no bo i skąd ma wiedzieć. Prawdopodobieństwo jest duże (moja koleżanka ma 2 dzieci przez pęknięte gumki) ale w tych czasach wbrew pozorom nie jest tak łatwo zajść w ciąże więc na dwoja babka wróżyła.

Gość milkaa
o kurcze...może postinor pszydałby się. Myslę, że na pytanie o kwestię prawdopodobieństwa nikt ci nie odpowie. Teoretycznie jest ono bardzo duże (wytrysk w środku +dni płodne) jednak sprawa płodności jest bardzo indywidualna.

Gość milkaa
nie wiem jak to się stało, że napisałam słowo "przydałby się" przez SZ ? ;)

Gość beybe
dzieki dziewczyny ogolnie to nie chcielismy brac pastinoru bo w sumie to podswiadomie moze i chcemy ze by byla to ciaza hhehe:)

Na takie sytuacje wymyślono Postinor. Jeśli zamiast ruszyć tyłek do lekarza po receptę, ktoś zadaje głupie pytania na forum, to wypada tylko mieć nadzieję, że nie jest w ciązy i nie będzie dalej reprodukować swoich genów..:-/

witam więc tak jak tu ktoś napisał to bardzo indywidualna sprawa znam dwie koleżanki z której chłopak nie zdążył wyciągnąc ... i śladfowe ilości się dostały spermy i jest w ciąży a teraz usuwa :( a u innej było ,że wyrtysk był i też w dni płodne a w ciąży nie jest . Problem w tym ,że nie mozemy w 100 % przewidziec w ktoty z tych przypuszczanych dni płodnych nastepuje owulacja która trwa 24- 48 h myśle jednak ,że będzie tak jak tego zapragniesz 3maj się cieplutko ❤️

beybe no widzisz skoro ciąża nie bezie dla Ciebie problemem to jeszcze lepiej :) ciesze sie ,że to nie bedzie dla Ciebie koniec świata zapewne mój topic przczytałas i ja nie moge dopuscic zebym była w ciąży z takim tyranem , ślepa by lam i głupia ale coż nauczyło mnie to rozumu . Całuje ❤️

Gość beybe
werek przeczytaj wyzej ze ja my nie chcielismy pastinoru.....bo teraz to nawet chcemy zeby bylo z tego dziecko

Gość beybe
piszcie!!